Hoofdstuk 6

2.2K 60 1
                                    

We zijn op de kamer aangekomen. 'Ik ga even douchen' zeg ik tegen Martijn, en ik loop de badkamer in. Ik zet de douche aan en kleed me uit en stap er onder. Na 5 minuten zet ik de douche uit en droog me af en kleed me aan. Ik poets mijn tanden en loop dan de badkamer uit. Ik zie dat Martijn al op bed ligt. Ik ga naast hem liggen en hij slaat een arm om me heen. 'Wat wil je morgen gaan doen?' vraagt Martijn. 'Hoelaat vliegen we terug?' vraag ik. '6 uur, Het maakt mij niet uit.' 'Misschien kunnen we wat bezoeken ofzo' stel ik voor. 'Ja lijkt mee een goed idee' zegt Martijn en hij geeft een kus op mijn mond. 'Slaap lekker prinses' zegt hij. 'Slaap lekker' zeg ik en me ogen worden zwaar. En ik val in slaap.

Ik word schreeuwend wakker, ik kijk om me heen waar ben ik. Dan zie ik Martijn bezorgd naar me kijken. 'Alles goed?' vraagt hij. Ik knik 'alleen een nachtmerrie.' En ik ga weer in zijn armen liggen. Zijn sterke armen om me heen geeft me een veilig gevoel, als of er niks kan gebeuren. En met die gedachten val ik weer in slaap.

Ik wordt wakker van iemand die op de deur klopt. Martijn loopt naar de deur en komt aan gelopen met een kar met allemaal eten. 'Kijk ons ontbijt is er' zegt hij met een lach op zijn gezicht. We eten ons eten op.

Ik ga me klaar maken en pak een jurkje uit me koffer en loop naar de badkamer. Zodra ik de badkamer uit ben gaat Martijn de badkamer in. Ik kijk ondertussen op mijn telefoon en ik open Instagram. Zoveel mensen die me willen volgen. Ik Kijk aandachtig naar het scherm, veel van deze mensen ken ik niet eens. Dan voel ik twee armen om me heen. En hij geeft me een kus op mijn wang. 'Martijn' begin ik. Ik laat mijn Instagram zien aan hem. 'Als je wil kan je ze allemaal toevoegen maar dan kan je beter je profiel maar openbaar maken. Maar als je het niet wil hoeft het niet hè' zegt Martijn. Wat kan het nou voor kwaad denk ik en ik maar mijn profiel openbaar.

We hebben bedacht dat we naar Miami Seaquarium gaan en daarna nog even naar Miami Beach. We pakken onze spullen bij elkaar, en we lopen naar de uitgang van het hotel. Waar een bewaker al op ons staat te wachten. We stappen de taxi in richting het Seaquarium. Gelukkig is het niet zo ver rijden. In de taxi bekijk ik eens goed wat Martijn nou eigenlijk aan heeft. Hij heeft zijn zwem broek al aan met daarboven op een blauw t-shirt, en hij heeft een pet en een zonnebril op. Hij ziet er zo goed uit!

We stappen uit de taxi en lopen naar binnen. De entree is heel mooi, Martijn loopt naar de kassa en koopt 2 kaartjes. We lopen het aquarium in. Zo veel mooie vissen zwemmer er. Martijn pakt mijn hand vast en zo lopen we een tijdje rond. 'Zullen we even wat gaan drinken?' vraagt Martijn. Ik knik en we lopen naar het restaurantje die er bij zit.
'Wat wil je drinken?' vraagt de man die aan onze tafel staat. 'Een fanta graag.' 'Ik ook' zegt Martijn er gelijk achter na. 'Zou u misschien van ons een foto kunnen maken?' vraagt Martijn dan aan de man. Natuurlijk zegt hij en Martijn geeft zijn telefoon. Martijn schuift zijn stoel dichter naar mij toe en slaat een arm om me heen. We lachen naar de camera. En de foto is gemaakt. 'Dankjewel' zegt Martijn nog snel tegen de man voor dat hij weg loopt. Martijn laat de foto aan me zien. 'Het is een mooie foto zeg ik.'

Ik zit rustig mijn drinken op te drinken als er op eens in mijn beeldscherm tevoorschijn komt MartinGarrix heeft een foto van je gemaakt. Ik open Instagram en zie de foto die we net hebben gemaakt. Er staat bij: it's a nice day here in Miami with my princes. Ik kijk naar Martijn. Hij weet dat ik de foto aan het bekijken ben. Ik geef hem een kus op zijn wang. En ik maak een screenshot van de foto, en stel hem in als achtergrond.

Zodra we onze drankjes op hebben lopen we naar de uitgang van het Seaquarium. En gaan we de taxi in naar Miami Beach.

Aangekomen op het strand, is het erg druk. Maar toch vinden we een plekje. Martijn legt de handdoeken neer en ik trek mijn jurkje uit. Ik had me bikini in het hotel al aan gedaan. En ga dan naast Martijn op de handdoeken zitten.

Martijn heeft zijn pet en zonnebril niet meer op waardoor een paar mensen hem herkennen en met hem op de foto willen. Als Martijn het genoeg vind zet hij zijn pet en zonnebril weer op en gaat naast me zitten. 'Je kan ook nergens komen zonder dat mensen met je op de foto willen hè' zeg ik tegen Martijn. 'Zullen we gaan zwemmen?' vraagt Martijn. 'Okay' en ik sta langzaam op. Maar blijkbaar vond Martijn dit niet snel genoeg gaan en hij tilt me op. Hij rent met mij in zijn armen het water in. Zodra we diep genoeg zijn laat Martijn me het water in zakken. Maar ik blijf hem vast houden. 'Het is zo koud' zeg ik lachend. Martijn lacht en drukt een kus op mijn lippen.

Het is al 4 uur als we terug gaan naar het hotel. Zodra we daar zijn aangekomen, pakken we snel onze spullen in en lopen weer richting de uitgang. Martijn doet onze spullen in de achterbak van de taxi, en we gaan zitten.

We zijn al even aan het rijden, en ik open mijn telefoon. Het lijkt wel of ik duizend berichtjes op whatsapp heb. En allemaal beginnen ze met met de zelfde woorden "omg heb jij met Martin Garrix?" Ik negeer het en open twitter en zie dat ik heel veel meldingen heb. Ik klik op de bovenste, en dan komt er een foto in beeld dat Martijn en ik in de zee aan het zoenen zijn. Er staat bij: ze zijn zo cute samen. Ik lach en sla de foto op en laat hem aan Martijn zien. Ik open insta en upload de foto die ik net heb gevonden. En zet er bij: 2 geweldigen dagen met mijn liefje ❤️.

We zijn aangekomen bij het vliegtuig en zodra we er in zitten stijgt hij op. Als we een beetje op de goede hoogte zijn komt Martijn naar me toe. Hij laat me opstaan en gaat zitten op de stoel. En laat me op zijn schoot zitten. Ik was muziek aan het luisteren en hij pakt één oortje uit mijn oor en doet hem in zijn eigen oor. Martijn pakt me stevig vast en druk me tegen zich aan. En zo vallen we allebei in slaap.

I'm in love with him (Martin Garrix) ~DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu