Hoofdstuk 4

2.3K 62 3
                                    

Ik word wakker van me wekker het is half 3 en ik sla een kussen op me hoofd om het gepiep van me wekker niet te horen. Dan besef ik dan ik vandaag met Martijn naar Miami ga. Ik spring gelijk uit bed en zet mijn wekker uit.

Ik sta voor me kast wat ga ik aan doen, wel iets comfortabels maar ook leuk, ik pak een zwarte legging en een dikke sweater. Ik doe mijn make-up op en borstel mijn haren. Dan pak ik een grote tas onder mijn bed vandaan, en ik gooi er wat kleding in wat ik mee wil nemen en doe me make-up en mijn tandenborstel in een etuitje en stop die ook in de tas. Mijn all stars gaan ook me tas in. Snel doe ik me uggs aan en loop met de zware tas naar beneden. Ik zie me vader in de keuken staan, 'goedemorgen pap wat ben jij vroeg wakker' zeg ik. 'Ik wou je nog even zien voor dat je weg gaat, en ik heb alvast een ontbijtje voor je gemaakt' zegt hij. 'Aahw wat lief pap' zeg ik.

'Heb je alles bij je?' vraagt me vader, 'ja ik denk het wel' en ik eet rustig me eten verder op.

Dan gaat de bel het is half 4. Ik loop naar de deur toe en open hem. Daar zie ik Martijn staan, 'goedemorgen zegt hij' en hij glimlacht. 'Goedemorgen' zeg ik en ik geef hem een kus op zijn mond.
'Ben je klaar?' vraagt hij dan, 'ja' zeg ik en ik pak mijn tas. Martijn pakt mijn tas over en zegt 'ik ga wel alvast naar de auto.' ik loop naar binnen en zie me vader aan tafel zitten. Ik sla me armen om hem heen. 'Ik ga je missen Pap' zegt ik. 'Ik jouw ook Sam!' En ik geef hem een kus op zijn wang. Met mijn vader achter me aan loop ik weer naar de deur, en zeg hem nog gedag dan loop ik naar de auto. 'Zorg goed voor mijn dochter' zegt hij tegen Martijn. Ik lach hij blijft altijd de zelfde bezorgde vader.

'We zijn er bijna' zegt Martijn, en ik kijk uit het raam. Ik zie een kleine vliegtuig staan. De auto wordt geparkeerd en we stappen uit. Martijn pakt onze spullen uit de achterbak en we lopen richting het vliegtuig. Op de zijkant naast de deur staat Martin Garrix. We lopen het trappertje. 'Yo Martijn' hoor ik iemand zeggen die het vliegtuig uit komt lopen. 'Hi man alles goed?' zegt Martijn dan. Dan draait hij zich om naar mij. En zegt 'dit is onze piloot Jan.' En ik geef Jan een hand. 'Sam' zeg ik. Martijn en ik lopen dan het vliegtuig in. Er staan 6 grote stoelen, drie aan de ene kant en drie aan de andere kant. Tussen de stoelen door zit een pad. Daarmee kan je naar achteren, ik loop met Martijn mee en hij doet de schuifdeur open, 'hier is een bed' zegt Martijn dan. Ik zie een groot bed die de hele ruimte in beslag neemt. Dan gaan we weer terug naar de stoelen en maken we onze riemen vast zodat we kunnen opstijgen, dit wordt een lange vlucht van 8 uur.

Ik zit wat op mijn iPad te spelen en Martijn is druk achter zijn laptop bezig. Ik verveel me zo. En ik wil met Martijn praten maar ik weet dat hij voorbereidingen moet doen voor vanavond.

We zijn al even in de lucht en ik voel dat ik moe begin te worden. Natuurlijk ook niet gek want ik ben half 3 opgestaan. Ik kijk naar Martijn, 'ben je moe?' vraagt hij dan. 'Ja' zeg ik en ik lach maar hem. Hij zet zijn laptop weg en zegt 'kom maar hier.' Ik ga op zijn schoot zitten en leg mijn hoofd in zijn nek, hij pakt me stevig vast en geeft een kus op mijn wang. 'Ik ben blij dat je mee bent zegt hij.' 'Ik ben blij dat je me mee vroeg' zeg ik. 'We kunnen wel even gaan slapen in het bed' zegt Martijn.

We lopen naar achter en Martijn doet de schuifdeur weer open, ik laat me op het bed vallen. 'Maak je ons wakker als we bijna gaan landen?' hoor ik Martijn nog tegen zijn manager zeggen die achter onze stoelen zit? Dan doet hij de schuifdeur dicht en komt hij naast me liggen, hij slaat een arm om me heen en drukt me tegen zich aan. Dit gevoel is zo fijn ik kan zowel uren blijven liggen. Martijn drukt een kus op me voorhoofd. Ik kijk recht in zijn ogen en ik geef hem een kus op zijn lippen. Daarna nestel ik me in in Martijn zijn armen en ik sluit mijn ogen. Is slaap vallen heeft nog nooit zo goed gevoeld

'Ben je zenuwachtig?' vraag ik aan Martijn. 'Nee' zegt hij gelijk. Maar ik zie aan hem dat hij het toch een beetje is, en ik zeg tegen hem 'je gaat het vast heel goed doen' en ik geef hem een knuffel. Dan word er op de deur geklopt. 'Binnen' zegt Martijn. Daar staat Martijn zijn manager. 'Wakker worden we gaan zo landen' zegt hij. 'Okay is goed' zegt Martijn. En we staan op uit het bed en lopen weer naar de stoelen. Ik maak me riem vast ik ben klaar om te landen!

I'm in love with him (Martin Garrix) ~DutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu