30.

119 5 2
                                    

Undskyld hvis kapitlet er lidt forvirrende;-)

Niall synsvinkel.

F*CK F*CK F*CK F*CK. Han der drengen/manden som jeg trode var et menneske var selvfølig vampyr, og er selvfølig løbet væk fra mig og ind mod Emily og Elina. Hov jeg glemte hvis lige at han er en af de orginale, ja det gjorder jeg hvist.

Jeg satte i løb hen mod døren hvor Emily og Elina sidder bag, og der står der selvflvfølig ham manden der inde og han har fået Emily fri, og har hende over skulderen, og ligner en der skal til at løbe. Mens Elina nu står op og ser ud til at hun ik helt ved hvad hun skal gøre.

Emilys synsvinkel

Jeg fik et chok og det sammen gjorder Elina døre var blev sparket op og ind kommer min pap far, som jeg 'trode' døde da ham, min pap mor og jeg var med i bilulykken  men det gjorder han selvfølig ik. Ham og hans kone, alså min tidliger mor som hed Karen, adopteret mig som 6 og et havt årig, og døde da jeg var 17 år. Min papfar som nu har mig over skulderen slog mig vær dag og gav mig næsten intet mad, og nå Karen jo sjældent var hjemme så slog han mig vær gang hun ik var der. Han var rent ud sagt en lorte far. Karen arbejdet i folketinget og var tit ude og rejse, så derfor slog han mig næsten vær dag.

Han begyldte at sætte i vampyr løb, og det resultered i at jeg hoppede op og ned på hans skulder. WOWvar han OGSÅ en vamyr?hvordan har jeg ikke lagt mærk til det noget før. En masse spørgsmål løb gennem hovdet på mig, så som: Hvad vil han med mig? Hvorfor kommer Niall eller Elina ikke og hjælper mig? Hvor var vi på vej hen? Hvordan var han blevet til vamyr? Hvor langtid havde hanværet vamyr? og sådan blev det ved indtil jeg ikke kunne se noget der lignede jorden men nærmer et bilsæde under mig. Min 'far' satte sig ind i bilen og begyndte at køre uden at sige noget, så jeg forblev også stille. Mine øjne begyldte langsomt at blive tungere og tungere og begyndte stille at lukke i, også selvom jeg prøvede at kæmpe imod.

Jeg vågner op ved at noget skabt lys kommer ind gennem ruderne på bilen, og hele bilen bliver lyst op.
"Vi er der snart" kommer det fra min far som sidder på forsædet med fuld kontrol over bilen. Tænk lige at jeg har kørt hele natten uden at vide hvor jeg skal hen?! Jeg vil virkelig ønske at jeg kunne sige undskyld til Niall for at sige jeg ikke vil være hans søster. For det vil jeg, faktisk er der intet jeg ønsker mig mer' en at han vil tilgive mig. Jeg savner dem, jeg savner Harry, Liam , Louis, Niall, zayn, Elina, Sanne og Julie mere end noglesinde før!


bLa bLA lAB dA Tar BAR DuB TUb hUB

VED GODT DET ER ET MEGET KORT KAPITEL MEN SKULLE BARE UDGIVE NOGET HÅBER DET ER OKAY, SKRIVER NOGET MERE SÅ HURTIGT SOM MULIGT!!!! JEG LOVER AT JEG NOK SKAL PRØVE AT GØRE NÆSTE KAPITEL MERE SPÆNDENE.

ELSKER JER MINE SMÅKAGER:-)


Vampire familyحيث تعيش القصص. اكتشف الآن