27.

150 15 2
                                    

Nialls synsvinkel.

Vi var sluppet væk fra den der heks ,og da vi var gået et stykke tid, ind i denne her nat klub fandt vi en dør som førte ud til en baggård.

Ude i baggården var der en lille dør der stod på klem. Der kom noget lys derinde fra, og lidt efter kunne man høre et skrig derinde fra. Der var ingen tvivl det var Emilys skrig. Eller måske nærmere min lillesøsters skrig.

Emilys synsvinkel.

Niall løb ind af døren og smaskede døren lige i hovdet på Zoe, og lidt efter kom Elina ind bag Niall.

"Emily, er du okay"spurgte Elina og spurtede hen til mig. Niall stod bare helt tavs bag ved og så på, mens Elina prøvede at få mig fri fra de lænker jeg var lænket til. Men hun kunne ik, for der var jernurt på.

"av for helvede"skreg Elina. "så hjælp dog din lillesøster"råbte Elina til Niall.

Elina's synsvinkel.

Fuck jeg har lige ødelagt alt. Det var sku da ikke meningen. Niall har kun været vampyr et år, så det her er nok det værste indtryk han kan få af andre vampyre, altså at de ikke han holde deres kæft om deres hemmelige søskende. "hvad, hvad mener du"spurgte Emily forvirret.

Nialls synsvinkel

Jeg vidste det, piger kan bare ikke holde deres kæft.

"hvad merner i"spurgte Emily igen bare en anelse mere sur.Hvordan skulle jeg på en bare lidt logisk måde forklare hende det på.'jo ser du, jeg har ikke sagt jeg var din bror fordi jeg er en tøs, og jeg kan egentlig ik tage mig af dig, få jeg har hele tiden lyst til at drikke dit blod.'ja sådan kan man vist ik sige.

"Undskyld jeg ville have sagt det men jeg kunne aldrig finde det rigtige tidspunkt, jeg blev vampyr for under et år siden, da jeg var menneske brugte jeg dag og nat på at lede efter dig. Og det har jeg gjort siden jeg var 7 år og fandt ud af jeg havde en søster. Jeg vil gøre at for dig, om det så skal være at forsvinde helt ud af dit liv,så vil jeg gøre det for dig. For jeg elsker dig. Vil du ik nok tilgive mig"

Emilys synsvinkel.

Hvad fanden sker der lige her. Det giver jo ingen mening. Man kunne se på Niall at han ventede på at jeg skulle sige noget, men for at være ærlig ved jeg virkelig ik hvad jeg skal sige!

.........................................................

Jeg elsker nå i kommenterer så, vær sød at gøre det mere tit. Elsker jer småkager.

Vampire familyWhere stories live. Discover now