28.

144 13 2
                                    

Emily's synsvinkel



"øh, jeg."stammede jeg, men der kom ikke en hel sætning ud af det.

"Jeg tror lige jeg lader jer få lidt søskende tid"sagde Elina og løb ud af døren.

Fedt nu er jeg alene med en løgner eller rettere sagt min bror, og sidder fanget i nogle alt for stramme lænker. Bedre bliver livet ik.

"vil du ik godt sige noget"spurgte Niall bedende. Hvad skulle jeg sige, som der bare lød mindst lidt klogt eller ikke totalt 'du har løjet for mig din nar' agtigt.

"jeg ved ikke hvad jeg skal sige" svarede jeg ærligt. "sig hvad du føler" sagde han.

"DU har ikke lyst til at vide hvad jeg føler" svarede jeg ærligt og måske lidt ærligt for man kunne se han blev såret.

Men han fortjener heller ikke andet. Han sårede mig meget, som i sådan rigtig meget.



Niall's synsvinkel.



På en måde har jeg lyst til at vide hvad hun føler, for så ved jeg hvordan jeg bare har en lille mulighed for at gøre det bedre.

Jeg kunne faktisk styre hendes følelser og få hende til at glemme alt hadet om mig og kun få hende til at føle glæde.

Men på den anden side så hvis hun fandt ud af det vil jeg ALDRIG bare have en lille chance for at hun ville tilgive mig.

"Jo jeg har virkelig brug for at vide hvad du føler og hvad du tænker om mig.

Men det er Liam der kan læse tanker"sagde jeg, og jeg var nu helt ærligt bange for hvad hun ville sig, og om hun virkelig vil forlade mig.



Emily's synsvinkel

Skulle jeg virkelig fortælle ham alt hvad jeg føler og tænker om ham når han har løjet for mig i over en måned. Altså på den ene side så er han jo min bror og jeg burde kunne fortælle ham alt, men på den anden side så, tror jeg bare ikke jeg kan fortælle ham det, det er alt for privat for det er jo mine følelser og ingen andres.

"Er du helt sikker på at du ville høre det" spurgte jeg.

"Ja" sagde han.


"Jeg føler jeg er blevet svigtet og at jeg aldrig helt kommer til at stole på dig, så derfor er det skørt at jeg fortæller det her til dig, for du er en person der engang kidnappede mig og behandlede mig som møg helt ligesom de andre drenge gjorde.


Det var DIG der holdte hele min livs historie hemmelig, som du kunne havde fortalt mig bare en lille uge efter i havde 'taget mig til fange'.


Så ved du hvad Niall jeg tror bare du skal lade mig være i fred og det gælder også dine venner, så jeg kan få et bare lidt normalt liv, og prøve at min storebror er vampyr, og jeg engang blev kidnappet af 5 vampyre som sagde jeg var speciel. Så hvis du kan hjælpe mig med at komme fri fra de her lænker vil det være fint, så jeg kan komme så lant væk fra jer som muligt" sagde jeg og tog luft ind efter min lange tale. Men nu var det sagt og der er intet jeg kan gøre for at ændre det.



Vampire familyWhere stories live. Discover now