26.

207 16 2
                                    

Emily's synsvinkel

Jeg vågnede ved at et skarpt lys kom ind i rummet og en utydelig skygge befandt sig i døren. "Hvem er det?"spurgte jeg, men fik intet svar tilbage. Men skyggen kom tættere og tættere på og blev mere tydelig, og jeg kunne nu se det var en kvinde.

Hun stod nu foran mig, hun var nok et par år ældre end mig . Sikkert på alder med Louis. "lever du?" spurgte hun. "ja ellers vil jeg nok ik svare" svarede jeg måske lidt flabet tilbage. Og det kunne hun vist høre. "Hvorfor så flabet?" spurgte hun.

"nok fordi jeg er i dette møg rum uden lys, mad eller noget. Og mine venner har jeg ingen anelse om hvor er, og jeg har lige fundet ud af min bedste ven og jeg snart dør ellers ik andet tror jeg" svarede jeg. Den dame/pige driver mig allerede til vanvid.

"Mit navn er Zoe, og faktisk talte jeg med dine venner lige før så ikke noget at bekymre sig om der" sagde hende der lige havde præsenteret sig for at være Zoe.

"Hvor er din lille ven, var det Julie hun hed?"spurgte Zoe. Jeg kiggede mig rundt i det lille rum jeg befandt mig i men kunne ingenting se på grund af mørket.

"Jeg kan jo ingenting se"sagde jeg. "Nå ja det havde jeg nær glemt"sagde hun og gik så hen mod det lille lys det kom fra døren. Lyset tændte hvilket var dejligt men jeg ville nu helst have det slukket da jeg så synet der mødte mig.

Niall's synsvinkel

Jeg vidste selvfølgelig godt at jeg var hendes bror, Jeg vidste bare ikke hvordan jeg skulle fortælle det til hende. Drengene vidste det godt og det gjorde Elina også, for vi var jo bedste venner og jeg tror også lidt mere end 'bare' bedste venner.

Vi havde delt os op så vi gik mig og Elina, Harry og Liam, og Zayn og Louis.

Mig og Elina var gået ind på en form for nat klub for at lede efter Emily og Julie, og de andre har jeg virkelig ingen anelse om hvor er. Klokken var rundet 2 for lidt tid siden, så jeg vil nok være på vej til at gå ud og jage på den her tid, og jeg kunne også mærke at jeg var ved at være sulten.

Vi var nu for atter inde i den store flok af mennesker. Jeg kunne lugte og mærke hver af deres dråbe blod, så sulten var jeg. Jeg prøvede på at styre den piges følelser der hele tiden fulgte efter os for det er jo min evne. Men det vil bare ikke virke. Det er sq da klart, hun er heks, og vi kan jo ingenting i forhold til hekse.

Vampire familyWhere stories live. Discover now