Bölüm 6. ( Düzenlendi)

7.3K 489 18
                                    

bölüm şarkısı: Hate ( I really don't like you)

_

Okul'un bittiğini gösteren zil çaldığında, herkes toparlanıp sınıftan çıkmaya başlamıştı. Nara ve arkadaşları sohbet ederek çıkışa doğru ilerlerken Mert'in yine tutan yaramazlığı ile ikizinin sırtına atladı. Hazal bunu beklemediği için öne doğru savruldu. Tam düşeceği sırada Mert hızla kendini geriye atarak hem kendisini hemde kardeşini düşmekten kurtarmıştı. Hazal öfkeyle kardeşine doğru dönüp savaş nidaları atarak üstüne doğru yürüdü. Mert bunun hiç iyi birşey olmadığını anladığında tüm hızıyla servisine doğru koşmaya başladı. Defne ile Nara ise gülerek onları izliyorlardı

Genç kız arkadaşıyla vedalaştıktan sonra çantasını sıkıca tutup hemen 5-10 adım uzaklıkta bulunan Devlet lisesine doğru yürümeye başladı. Nara üzerindeki kıyafetlerden dolayı bir sorun çıkacağının farkındaydı ama Sör Asrın'ın emrine karşı gelinmezdi değil mi? Mazallah kellesini felan vurdurmak isterdi sonra.

Kendi düşüncelerine gülerken okula çoktan varmıştı. İçeriye girmeden önce okulu uzunca süzdü. Fazl büyük değildi. Hele ki kendi Koleji'nin yanında hiç değildi. Ama diğer Devlet liselerinin yanında büyük kalıyordu. Bahçesi genişti ve ortada düz, fazla dar olmasada taşlı yol vardı. Geri kalan kısım çimenlerden ve ağaçlardan oluşuyordu. Burada da kendi okulundaki gibi her ağaç altında çardak bulunuyordu. Genç kız okuldan çıkan herkes tarafından tiksintili bakışlara maruz kalsa da hiç istifini bozmadan öylece durmaya devam etti.

Asrın ve arkasında onu itina ile izleyen arkadaşları okuldan çıktı. Her biri ona büyük bir saygı duyuyordu. Öyle ki Asrın'ın her dediğine karşı çıkmadan itaat ediyorlardı.

Arsın da kimseye üstünlük taslayıp emir yağdıran biri değildi. Tabi bu kural ona en yakınları olanlar için geçerliydi. Arkadaşları ve arkasında duran diğer herkes bunun farkında olduğu için ona karşı saygılıydılar.

Nara çocğun kendine doğru gelişini izlerken filimlerde ki gibi bir havaya büründüğünü fark etti. Ya da kendi zihni böyle bir sahne oluşturmuştu. Ağır hareketlerle saçını geriye doğru yatırışı, tekrat elini pantolonunun cebine sokuşu her hareketi ağırdan oynatışıyordu sanki.

Arsın gözlerini kızın iri gözlerine dikmiş en büyük benim bakışları atarken Cem kolunu çocuğun boynuna attı. Genç adam arkadaşına ters bir şekilde baktığında Cem sırıtarak kendini geri çekti.

"Gelmişsin Çirkin surat."

Nara duymamış gibi yapıp çocuğa baktı.

"Şartlarım var."

"Ne şartı?"diye sordu Asrın tek kaşını kaldırarak.

"Şu hizmetçi meselesi ile ilgili." Çete üyelerinde bulunan iki kızdan siyah küt saçlı kız araya girerek sözlerini yarıda kesti.

"Asrın gitmeyecek miyiz?" Asrın arkadaşına bakma gereği duymadan hemen karşısında ki kıza odaklandı.

"Mekana gideceğiz. Şartlarını orada söylersin." Cevap vermesini beklemeden motorunun yerine kullandığı arabasına doğru yöneldi. Asrın'ın hareket etmesiyle diğerleri de harekete geçti. Herkes araçlarına bindiğinde Nara hâlâ olduğu yerden kıpırdamamıştı. Kiminle gidecekti? Asrın kızın öylece dikildiğini fark edince yanında bulunan camı açıp "Gelmeyi düşünüyor musun?"dedi. Genç kız önce afallasa da hemen toparlanıp arabanın sürücü koltuğunun yanındaki yolcu koltuğuna oturdu. Bu onların yol boyunca son konuşması olmuştu.

****

Araba durduğunda genç kız geldikleri yere baktı. Büyük terk edilmiş bir AVM merkezine gelmişlerdi. Dışını siyah camlar kaplıyordu ve tam ortasında 'GİZLİ VADİ' yazıyordu. Camın tıklatılması ile genç kız yerinden sıçradı. Cama bakarak elini kalbine koydu.

SİYAH (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin