3

6K 253 5
                                    

gdskjhskjd sorrrrryyyyyyyyy evde değildim ve eve yeni geldim gelir gelmez feelsler arasından bölüm yazmaya başladım..................

----

Hope eve geldiğinde ayakkabılarını çıkarmadan merdivenlere doğru yürüdü, bir yandan da kendini sokak ortasında öpen Calum ile mesajlaşıyordu.

Hayatında ilk defa bu kadar garip hissediyordu. Abisinin yakın arkadaşı ile çıkıyordu. Tamam, çıkmıyordu, oynaşıyordu. Tamaamm, oynaşmıyordu ama öpüşmüştü.

Calum: Pekala Hope :D Eve ulaştın mı?

Hope: Evet, odama girmek üzereyim xx

Hope, telefonunu arka cebine koydu ve odasının kapısında bir süre durdu. Gözleri Michael'in oda kapısına kaydığında ister istemez aklına onu çamaşırı ile gördüğü geldi? Acaba hala çamaşırı ile mi duruyor?, diye geçirmeden de yapamadı.

Yani çok zordu, hiçbir zamanda kolay olmamıştı Michael konuşmak. Şimdi bile Michael'den çok Calum ile konuşmuş gibi hissediyordu. Claire'in yanında bile durmadan mesajlaşmışlardı. Claire, bir erkek ile iletişime geçtiğine sevinmişti, en çokta Calum'un neye benzediğini merak etmişti. Çünkü pek fazla erkek Hope'a ilgi duymazdı. Zaten Claire hiçbir zaman Michael ile Hope'un nasıl ilişkileri olduğunu anlamadığı gibi birde bu yüzden Calum'un, nasıl bir erkek arkadaşı olacağını tahmin edemiyordu.

Evet, kesinlikle erkek arkadaş olmalılardı.

Hope odasına girdiğinde, Michael öfkeyle parmaklarını saçlarının içinden geçirdi. Calum'un ona attığı mesaj daha da sinirini bozmuştu. Hiçbir zaman sakin bir insan olamamıştı. Her zaman umursamaz, adi bir insan olmuştu ama Calum'un, Hope'a sünmesini bir türlü umursamamazlık yapamıyordu.

Calum, Hope'u öptüğünü aptal bir mesajlaşma grubunda öğrenmesi hoşuna gitmemişti. Sonuçta Hope onun üvey kız kardeşiydi!

Böyle olmayacaktı, Calum'a söz geçiremiyorsa Hope'a geçirecekti.

Michael öfke ile yatağından kalkıp içtiği viski etkisi ile yalpalayarak odasından çıktı ve Hope'un odasına daldı.

Kapıya açtığında görüş kadar zihnide bulanıklaşıyordu. Michael, daha gözlerini Hope'a bile kaldırmadan yumuşak bir zemin aradı gözleri ile. Yatak. Evet yatak iyi olur diye geçirdi içinden.

Yatağı bulur bulmaz ince tiz sesler beyninde daha da arttı. Hope ona mı sesleniyordu? Kafasını kaldırdı ve baş dönmesine inat gözlerinin önünde sadece sütyen ve pantolon ile duran Hope'a baktı.

İçi bulandı.

Gözleri, göğüslerine kitlendi.

Gözleri, göğüslerine kitlendiği anda Hope'un titrediğini hissettikten sonra yatakta kendini bıraktı.

Sızmıştı.

brother || m.cHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin