Mancare si dezvaluiri part 2-Niall Horan dedicatie pentru @delvl69

217 12 4
                                    

Dupa seara in care tu si Niall ati devenit oficial un cuplu, v-ati dus acasa la el, v-ati uitat la un film si apoi ati adormit unul in bratele celuilalt.

Un chicot, o respiratie calda pe obrazul tau si o mana infasurata posesiv in jurul tau te-au trezit cu un zambet pe fata.

- Buna dimineata, iubito, o soapta iti intrerupe gandurile.

-Mmm.. Neata, mormai tu pe jumatate adormita.

-Aww, cineva e somnorooooos...? te intreaba dulce si ti ciupeste usor varful nasului.

-Taci, ii spui si incepi sa razi. Hai sa mancam ceva.

Amandoi coborati scarile casei, pana in usa bucatariei. Te proptesti in aceasta si ii spui ca nu il lasi sa intre, decat daca iti face mancare pentru toata saptamana. Ca raspuns, te ia in brate si te pune pe blatul bucatariei.

-Niall, ce faci..., dar esti intrerupta de buzele lui care incep sa le sarute cu pasiune pe ale tale. Dupa ce rupeti sarutul, te pofteste la masa si incepe sa iti gateasca, iar tu incepi sa canti prin bucatarie, cu un ketch-up fiind microfon, iar miscarile mainii drepte indicand prezenta unei chitari imaginare.

-Ce faci acolo? te intreaba el razand.

Dar tu amintindu-ti de prima voastra "intalnire" te apropii de el si ii torni in cap. Vazandu-i reactia o iei la fuga pe scari, dar el te prinde de talie si iti sopteste pervers: "hai sa ne jucam, scumpo..sa iti dau o mica pedeapsa" si cu astea te duce sus, in dormitor, te pune pe pat si... incepe sa te gadile.

-Niall, IN-INCETEAZA!! tipi la el printe hohote de ras.

-Bine, spune el indiferent si se da jos de pe tine. Imbraca-te, am putea merge prin parc.. ce zici?

-E o idee minunata, ii zambesti si te duci la dulap sa scoti niste haine pe care sa te imbraci.

*peste 10 minute*

Niall te conduce afara din casa si iti deschide usa de la masina, politicos, ca intotdeauna. Ati inceput sa vorbiti despre ce ati putea face in parc. Ce lucruri distractive poate sa faca un om in parc? Te uitai pe geam si vedeai cum copacii parca fugeau pe langa masina, pana cand observi ca Niall opreste masina in fata unui parc cu multi copii.

-Ce facem aici?

-Ne distram, evident.

Va luati de mana si el te duce pe la magazine si iti cumpara vata pe bat, balon cu heliu cu Doamna si Vagabondul facand "sarutul cu pastele" si o gramada de alte lucruri pe care ti le doreai. Te duce la animale si incepe sa iti arate tot felul de specii ciudate.

-UITE!!!!!!! RATUSCA AIA SEAMANA CU UNA DE JUCARIE!! II DAU NUMELE....CHEITA! tipi tu incantata la vederea penelor ce pareau se plastic ale micutei aratari.

-Da, bine, iubito. Hai sa nu trezim tigrul, iar tu te uiti pervers la el si il intrebi:" care tigru?"

-Tigrul ala -si arata cu degetul la animalul dungat, care zacea molesit in cusca lui- si imi place cand gandesti murdar, spune el incepand sa rada, iar tu alaturandu-te curand.

Dupa 5 minute in care ati discutat despre beneficiile pe care le aduce un tarc pentru lei, pentru....maimute, ai inceput sa alergi ca nebuna pana la un loc de joaca, in fata caruia era o pancarta pe care scria :"sub 10 ani". Niall fugea dupa tine si iti striga sa te intorci, ca altfel o sa "o patesti diseara", iar tu evident ca l-ai ascultat si ai fugit pana la un copac din mijlocul locului de joaca si te-ai urcat in el, sub privirile copiilor speriati.

-ACUM TE DAI JOS! Spune Niall, vizibil suparat.

-DACA NU VREAU??, ii raspunzi tu cu aere de badass.

-FOARTE BINE!! Copii, sa va spun un secret.... stiti ceva..? Stiti cum trebuie sa va comportati cu iubitele voastre cand nu asculta de voi?.. Veniti mai aproape, asa... Pai, ei bine, le faceti sa va tipe numele, rugandu-se de voi sa incetati ...

-NIALL JAMES HORAN!!!!!!! TACI IN CLIPA ASTA!!!!!!! incepi sa il certi, de printre crengile pomului.

Dar el continua:

- O puneti in pat...

-NIAAAAAAALL !!!!!

-Vedeti... asa se tipa... revenind la subiect... dupa ii dati jos tricoul..

-ACUM EXAGEREZI! tipi la el si te dai jos din copac si ii pui mainile la gura.

-SI APOI FACETI CE A FACUT SI TIPUL ALA DE GREY!!!!!!!!!!!!!urla el cat mai apuca, deoarece mainile tale ii tineau gura pe care ieseau numai... Perle..

Atat l-a mai tinut, ca tu l-ai luat deja de mana si il trageai afara din parculet. Pe drum ai inceput sa ii reprosezi faptul ca a gresit si ca nu trebuia sa faca ceea ce a facut. Apoi el a inceput sa iti spuna ca tu ai o boala cu ketchup-ul, la care tu i-ai spus ca el "da cu mancare in oameni" si ca din cauza lui "tu te faci de ras".

-Brianna, exagerezi. Acum intra in masina asta blestemata.

De data asta, Niall nu a mai fost cel care ti-a deschis usa, ci tu. Nu te-ar fi deranjat ca nu a facut acest gest, ci te-a panicat faptul ca sa uite sa deschida usa nu ii sta in fire, asa ca ar putea fii foarte suparat. Se facuse seara, iar tu inca erai in masina lui Niall, cu un iubit nervos. In cateva minute ajungeti acasa, iar tu te pregatesti sa intrii cat mai repede. Iei cheile de la usa si cand Niall opreste masina, sari din ea si te indrepti rapid spre casa, dar ...dupa ce deschizi usa esti lipita de un perete si sarutata de niste buze care fierbeau de dorinta de a le simti pe ale tale. Ii raspunzi la sarut si ii sari in brate.

-Imi pare rau, murmura el printe saruturi.

-Si mie, ii raspunzi la randul tau.

Dupa ce rupe sarutul, te duce sus si te asaza usor pe pat, iti da un tricou larg de al lui, isi ia si el niste haine: o perche de boxeri negri, niste pantaloni de pijama si un tricou comod si pleaca in baie sa se schimbe. Revine dupa vreo 2 minute, timp in care si tu te-ai schimbat de haine si te-ai bagat sub patura. Simti o mana care te trage mai aproape de pieptul lui Niall. Din nou, ca acum o seara ii auzi vocea angelica, incepand sa iti cante Gotta be you..

Si din nou, stelele si luna va luminau ,zambind, chipurile, care la randul lor luminau prin sentimente stelele si luna, creand o imagine a doi indragostiti, stralucind mai tare decat insasi sursa de lumina de pe tot pamantul.
------------------------------------------
Ei bine, asta a fost si capitolul. Ne pare nespus de rau ca are doar 1000 si ceva de cuvinte(e mai putin decat cel de data trecuta), dar am fost eu fff obosita.. Si chiar acum mi se inchid ochii, dar nu ma las si il termin haha(:
Speram ca ti-a placut❤️
Nu uitati sa ne dati un follow @Julieluv18 si No_Control-1D pentru mai multe imagine-uri.
Si din nou, cererile se scriu in sectiunea de comentarii de la primul capitol. Multumim. ❤️
Va iubim❤️
Si da, Bria, ne bucuram ca te-ai bucurat (; si ca ti-a placut si ai mai cerut un capitol. Si ca sa nu o mai lungim, enjoy:3

Imagine BookWhere stories live. Discover now