Mancare si dezvaluiri- Niall Horan dedicatie pentru @delvl69

374 17 3
                                    

Este o dupa amiaza de sambata, in care tu, Brianna, cea mai buna prietena a lui Niall Horan iti pierzi timpul constructiv la televizor, uitandu-te la...fotbal..

- Ce naiba... BAAAAA PUTEAI SA DAI GOOOL!!!! BLEGULEE!of, Doamne...Niall ma imbolnavesti cu fotbalul tau.... Ce o sa ii fac blondului..doar ...doar.. va vedea el!

Cobori la bucatarie, cu gândul sa iti iei ceva de mancare. Deschizi usa frigiderului si pui pe masa tot ce iti vine prima data in minte, când deodata iti suna telefonul, cu melodia Night Changes. Te uiti la apelant si observi ca "Nialler Crazy Mofo OMG F&F"( F&F= food and football) te suna in disperare:

-Alo? Hey NiNi.. ceee mai faaaci? il intrebi pe un ton de Isabella de la Phineas si Pherb.

-Hahaa, pai bine...hm...as avea o idee, spune pe un ton usor malefic. Si hey! Unde-i Perry?

-Haha si tie.. pai... 1. ce idee? si 2. Perrie e cu Zayn, spui si incepi sa razi cu pofta, Niall incepand si el sa rada odata cu tine.

-Hm...surpriza...tu doar imbraca-te...frumos ca de obicei si e perfect, zice el, iar tu deja poti sa iti imaginezi zambetul lui strengaresc.

-Bine.. la ce ora vii sa ma iei?

-ACUM! si incepe sa rada.

*dupa 2 ore si jumatate*

O bataie la usa te intrerupe din dansul tau prin camera pe melodia Kiss You.

-IF YOU DON'T WANNA TAKE IT SLOW, AND YOU JUST WANNA...continui tu cu cantatul, in timp ce cobori scarile si ii deschizi usa celui mai bun prieten al tau, Niall. Surprins, acesta casca ochii in timp ce iti masoara rochia din cap pana in picioare si evident, te complimenteaza. Mormai un "mersi" timid si il impingi usor afara din casa, incuind usa in spatele vostru. Vantul adia in acea seara de vara, facand ca parfumul imbatator al florilor sa va inunde narile. Te uiti pe cerul instelat, apoi la Niall si simti un setiment ciudat si niste fiori iti brazdeaza trupul, incepand sa dardai. Niall se intoarce ingrijorat, se apropie de tine si isi pune o mana, grijuliu, in jurul umerilor tai, conducandu-te la masina.

-Doamnele primele, zambeste el si iti deschide usa de langa scaunul pasagerului.

Ii zambesti la randul tau, facandu-l sa scape un chicot. Niall se urca in masina si porneste motorul. Pe parcursul drumului, niciunul dintre voi nu a discutat despre ceva anume, tu uitandu-te pe geam, iar el la drum, parand putin prea concentrat. In curand, iti dai seama ca masina se opreste in fata unui restaurant, dar cand sa iti deschizi usa, Niall ti-o ia inainte, ca intotdeauna si iti zice:

- Sper ca iti e foameee, caci mie imi e o foame de Niall flamand! Amandoi incepeti sa radeti la gluma lui fara sens si intrati in restaurant.

- Pe bune..? Masa din mijloc..? Alta nu ai gasit? ii spui pe un ton soptit.

Niall nu iti raspunde si te ajuta sa te asezi, facandu-i semn chelnerului sa vina la voi la masa.

- Va pot servi cu ceva? intreaba acesta politicos, pe fata lui Niall aparand o umbra de gelozie.

- Da, eu as... dar esti intrerupta de Niall care zice:

- Da, ei bine, domnisoara Brianna, aici de fata, ar vrea o portie de cartofi prajiti cu ketch-up separat si un milksake de ciocolata, iar eu as vrea o cola si o portie mare de cartofi prajiti.. aa da.. ketch-up pus deasupra,multumesc.

Chelnerul pleaca si pentru jumatate de ora nu se mai intoarce, timp in care voi doi discutati despre absolut orice: muzica, noul album al baietilor, mancare, fotbal, iar mancare, de ce nu mai vine mancarea, desene animate, paprika.tv, pana cand apare si afurisitul de chelner cu mancarea voastra.

Imagine BookWhere stories live. Discover now