Super Mario

95 5 0
                                    

      Her ne kadar zararları kapitalist ve emperyalist ceo lar tarafından tartışılıp adına Meksika dilinde argo anlamlı marijuana kelimesi konsada bizler onun içindeki samimiyeti vücüdumuzun her yerinde hissetmekteyiz .
        Kenevirin mücadelesi dolaylı yoldan belkide bize aksedildi fakat yaşımızın küçük olması sadece bunu biliçaltımıza enjekte etti. Örneğin şirinler adlı çizgi film lsd adlı maddenin beyinde kurgulanan bir similasyonudur. Peki pokemona ne demeli ? Ayık zamanlarınızda seni seçtim pikachu diyip ütopik bir çizgi film yaratıcak beyin fonksiyonuna sahipmiyiz ? Aslında kısmen sahibiz fakat günlük zaman dilimimizi kapitalist toplum çercevesinde harcadığımız için hayal kurmaya vakit ayıramıyoruz belkide .
        Şimdi küçük bir similasyonu çok kolay bir şekilde beynimizde canlandıralım. Önce yakın bir arkadaşımızdan ot temin edelim. Daha sonra ocb kağıda sarıp bir iki duman alalım (kisiye göre değişkenlik gösterir). 5 dakika bekledikten sonra super mario müziğini açalım ve gözlerimizi kapatıp oynamaya başlayalım. Gözlerinizi açtığınızda mario yapımcısına teşekkür mesajı atmayı unutmayın.

Weed CommunityHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin