Legalise

113 7 0
                                    

         Kenevir(cannabis) bugünlerde ABD nin neredeyse tüm eyaletlerinde tıbbi yaşam evleri çatısı altında hastalarına daha sağlıklı bir yaşam sunmakta. Peki Türkiye'de ki tabloyu merak ediyormusunuz ?
          Biz henüz kadin erkekli evde kalınmaz ahlakını , alevilik dinmi mezhepmi fikrini buna benzer konuları ele almışken kenevirin daha henüz legal olmasını telafüz edemicek korkaklıkla yaşama(ma)ya devam etmekteyiz. Bonzai,extasy,taş gibi maddelerin ucuz yollu uyuşturucu çetelerinin elinden satışına göz yuman devletin (korkak devletin) hayattan beklentisi kalmıyan daha doğrusu güzel hayallerinden vazgeçen güzel müptezel arkadaşlarımızı görmezden gelmesi son dumandan sonra bizi polis tribine sokmaktan alıkoyamıyor.
        Sizce Türkiye'de otun legal hale getirilmesi ne gibi sonuçlar doğururdu ? Tahminlerim doğrultusunda torbacı müptezel kelimelerimizi lügattan kaldırıp , akşam  bonzaiden ölen genç haberlerinden kurtulup doğal yollardan bahçemizde ekip büyüttüğümüz ve bu işten kar elde edenlerin ceplerine kilit vurarak gece sevgilimizle birlikte gülerek güzel vakit geçirebiliriz.

Weed CommunityOù les histoires vivent. Découvrez maintenant