Einde vd vriendschap?

1.8K 57 2
                                    

Rosalia's POV

Nadat ik had afgesproken met Jayden ben ik naar huis gegaan zitten piekeren over gister zijn aanrakingen en hoe hij in me ging.Plots word ik misselijk en ren ik naar de wc en kost alles wat ik heb gegeten eruit.
Ik voel me slap en besluit wat te eten,ik maak een noodles en eet het als een gek op.Ik besluit te gaan douchen.
Ik laat de warme stralen over me heen vallen en plots val ik neer op de harde vloer.
Na ongeveer zo'n 5 minuten word ik wakker en voel ik aan mijn bloedende voorhoofd.
Ik maak de wond schoon en kleed me aan,als ik dat heb gedaan voel ik me al een stuk beter.
Ik besluit richting het strand tegaan.
Na zo'n half uur kom ik aan bij het restaurant en tot mijn verbazing zie ik Jayden met Daniëlle blijkbaar hebben ze ruzie want ze zijn beide rood van woede.
Als ik binnenkom hebben ze het beide niet door,ik hoor mijn naam uit Daniëlle's mond en zonder erbij na tedenken klap ik haar volop in haar gezicht.
Ze schrikt eventjes en komt dan weer tot realiteit."BITCH" schreeuwd ze tegen me en begint aan mijn haar te trekken ik doe hetzelfde totdat we uit elkaar worden gehaald.Ze loopt boos weg en blijf achter met Jayden die me grijnzend aankeek."Waarom deed j dat?"vraagd hij."Wtf doe jij met haar hierzo terwijl wij niet eens een paar uur geleden samen waren!"schreeuw ik.Zijn ogen gaan naar de wond,SHIT vergeten te verbergen hij wilt op me aflopen maar ik loop snel weg.
Plots voel ik me weer misselijk en moet mezelf aan de leuning houden om niet om tevallen ik begin te kotsen."Ik breng je wel naar huis."zegt Jayden die alles zag,ik knik alleen maar en loop achter hem aan.
Voor mijn deur stap ik zonder iets tezeggen uit als ik mijn sleutel in het gat wil doen word ik tegen gehouden.
Het is Jayden."Sorry wat er net was gebeurd het was niet m'n bedoeling."zegt hij,bullshit."Toch deed je het,fijne avond verder."
Als ik binnenkom doe ik mijn schoenen uit Jayden ook en met hem achter me aan loop ik richting de woonkamer als ik wil zitten sprint ik naar de wc en kots ik weer.
"Jay?hebben we het veilig gedaan?"vraag ik voorzichtig.
Een onzekere blik krijg ik als antwoord."Ga een test kopen alsjeblieft"zeg ik.Hij knikt en staat op.

Een half uur later gaat de bel en vermoeid sta ik op.Ik pak gelijk de test uit zijn hand en ga naar de wc.Ik lees de gebruiksaanwijzigingen en wacht af.Als ik na 5 minuten terug kom zie ik wat het resultaat is.

Verliefd op mijn stiefzusWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu