Betrapt of wat?!

4.3K 111 4
                                    

Denmar slaat een arm om Daniëlle heen en geeft haar een kus op haar wang.Ze kijkt naar hem en lacht en kijkt weer naar de tv,na een paar minuutjes schreeuw Roy vanuit de keuken dat het eten klaar is.Samen lopen ze naar de keuken en gaan ze zitten aan tafel,vandaag eten ze spaghetti "Eet smakelijk iedereen"zegt haar moeder " dankjewel jij ook" zeggen ze terug.Ze zijn klaar met eten en Denmar gaat naar zijn kamer oaar seconden daarna gaat Daniëlle ook. Ze besloot Rosalia te bellen.

R:Heyy mopp
D:Dag schatjee hoe gaat et
R:Gaat goed man met jou?
D:Goed orr maar kijk eh ik ben echt verliefd op die kill
R:Wie Denmar fso
D:Ja man maar is raar toch als ik met me broer ga
R:Dat zeg ik je al een tijdje maar ja gevoelens gaan niet zomaar weg
D:Ja klopt maar ik ga ja byee felicc
R:Laterss.

"Hey prinsess van mij wat doe je?"zegt Denmar die de kamer binnenloopt
"Wow ik schrok kan je niet kloppen"zegt ze verward
"Sorry babee ik ga weer dan"zegt hij verdrietig
"Nee schatje blijf maar is omdat jij et bent"zegt ze terwijl ze hem een kus geeft.
Ze kussen elkaar zo sensueel dat ze niks om zich heen hoorde Denmars hand ging van haar nek naar haar buik en hij begon der te strelen Daniëlle streelde over zen sixpack en begonnen elkaar te tongen even later ging de deur open en stond haar moeder daar met open mond.

-Daniëlle's POV
We kustte elkaar zo sensueel we hoorden niks om ons heen it was just me and him on the planet likee woeww maar toen deed mijn moeder de deur open we schrokken allemaal ik duw Denmar super hard van me af en zeg " Mam wat doe je hier nou?!"roep ik geïrriteerd. Ze begon me te flashen 'schreeuwen,schelden' "Jaa,sorry mam maar we hadden alcohol gedronken iets te veel"zeg ik snel " Ow okee dan snap ik het"zegt ze opgelucht en loopt weg en doet de deur weer dicht."Je had me tenminste met een beetje liefde op de grond kunnen duwen hoor "zegt Denmar geïrriteerd "Sorry baby,kom hier"zeg ik en geef hem een kus en knuffel.

Verliefd op mijn stiefzusWhere stories live. Discover now