Daniëlle,Rosalia,Denmar.

4.4K 108 5
                                    

Daniëlle en Rosalia's telefoongesprek.
D=Daniëlle
R=Rosalia.

D:Hey ik moet je iets vertellen je gaat het niet geloven.
R:Ik zal het proberen vertel!
D:Nou kijk,ik heb mijn stiefbroer vandaag ontmoet en hij is superknap,ik gaf hem een rondleiding door het huis en toen we bij zijn kamer aankwamen wildde hij me kussen maar ik onderbrak het later gingen onze ouders weg en waren wij met zn tweetjes gingen we maar naar onze kamer.Ik besloot om het goed te maken en ging ik naar zijn kamer kustte ik hem eerst was ie in schok maar daarna deed hij ook mee daarna zei ie dat hij van me houd en daar....
R:Nou,kijk ik vind het superlijk dat jullie zo klef bezig zijn maar het is wel je stiefbroer en zou je dat dan niet raar vinden als je een relatie zou hebben met je eigen stiefbroer?
D:Je hebt gelijk ik ga weer doei.
R:Oh nou oké goed.

"Hey"zegt Denmar die net binnen komt lopen."Heey,zijn onze ouders er al?"vraagd Daniëlle."Weet ik niet, dat kwam ik net aan jou vragen"zegt Denmar.Ze knikt na een paar minuten stilte onderbrak Denmar het."Onze ouders hebben besloten over een paar weken bij elkaar te gaan wonen.."."Oh echt waar?"zegt ze.
"Ja,dus dat betekent wel dat we elke dag bij elkaar zijn"zegt Denmar."Maar je weet toch wel dat we geen relatie hebben...toch?"zegt Daniëlle."Ehm...Ja dat weet ik"zegt hij maar."Ik ga maar weer eens."zegt hij en geeft haar een kus op haar mond en loopt weg."Hij is toch zo knap omg" "Die hoorde ik gheghe"zegt hij.
Ze begon te blozen en ging ongemakkelijk lachen.
Na een paar uurtjes komen de ouders thuis.
"Zo zelfs ik doe niet zolang om boodschappen te doen.."zegt Daniëlle
"Er was file op de weg vandaar"zegt Roy
Ze knikt en gaat naar de woonkamer om een film te kijken terwijl haar moeder en stiefvader aan het koken zijn.Denmar komt binnen en gaat naast haar zitten alweer shirtless.

Verliefd op mijn stiefzusTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon