Bölüm 1

5.4K 316 103
                                    

Her zamanki gibi yorucu bir günün ardından ılık bir duş alıp BaekYeol fic'imi yazıyordum.Ben bir fan değilim, ancak BaekYeol ficlerini okumayı da
yazmayı da çok seviyorum.

Ficlerde genelde hep benim Chanyeol'un altında olmam canımı sıksada düşündüğümde , eğer gerçekten öyle bir şey yapsak benim
üstte olacağımı pek sanmıyorum.

Ficlerle tanışmam aslında çok olağan üstü olmamıştı.Konser verirken hayranlar üzerinde BaekYeol yazan pankart açmışlardı. Aslında şaşırmıstım çünkü o zamanlar BaekYeol'un ne olduğunu dahi bilmiyordum.

İnternette küçük bir araştırma yaptığımda Chanyeol ve benim
fotoğraflarımı gördüm. Yukarılarda dostça şeyler gibi görünseler de aşağılara indiğimde hayranların çizmiş olduğu erotik resimleri gördüm ve resmen şok geçirdim.

Daha sonra Wattpad'a girdiğimde de BaekYeol hikayelerini gördüm. Rastgele birsine tıklayıp okumaya başlamıştım.

İlk başlarda resimlerde olduğu gibi sevimli ve eğlenceliydi. Ta ki smut yerlerini görene kadar . O fic yüzünden 4 gün Chanyeol'un yüzüne dahi bakamamıştım ama bir şeyler daha fazla okumamı tetiklemişti.

Her BaekYeol hikayeleri okuduğumda, Chanyeol'a karşı bakışım da değişti, duygularım da..

Bunu korkunç bir şey olarak görüyordum ama kendime engel olamıyordum. Bunların ficler yüzünden olduğunu, hikayelerin etkisinde kaldığım için Chanyeol'a karşı düşüncelerimin değiştiğini düşünüp 3 ay boyunca
hiç fic okumamış yada düşünmemiştim.

İşe yaradığını düşünsem de yanılıyordum. Chanyeol bana her baktığında , konuştuğunda ya da dokunduğunda kalbim çok hızlanıyordu. Durduramıyordum.

Birkaç zaman sonra da kendimi BaekYeol fici yazarken buldum. Gerçekten bunları bırakmam gerekiyordu.

Eğer Chanyeol ya da üyelerden herhangi biri bunları öğrenirse cidden çok kötü bir duruma düşerdim.

Her ne kadar saklamaya çalışsam da üyeler son zaman ki davranışlarımdan
şüpheleniyordu. Daha dikkatli olmalıydım. Özelliklede laptop'umu kimseye vermemeliyim..

1 yıldan beri Chanyeol'a olan duygularımı ne kadar bastırmaya ve unutmaya çalışsam da başarılı olamamıştım. Chanyeol bana karşı hep arkadaşça davranmıştır. Onun benim yaptıklarımı yapması imkansız. Bana ve tüm diğer üyelere karşı tavırları hep aynı kalmıştır. Bu canımı yaksa da onu suçlayamazdım. Bu her ne kadar fanlar ve benim için normal gözükse de başka temiz insanlar için anormal bir şeydi.

Belki de Chanyeol benim duygularımı öğrenirse ömür boyu benden kaçacaktır. Bu yüzden ona hiçbir zaman duygularımdan bahsetmedim ve şu 2 aydır Chanyeol'a karşı kendime çizgi çektim. Chanyeol ona karşı olan soğuk tavırlarımın farkındaydı ama bana hiçbir şey söylemedi.

Söylememesi belkide daha iyiydi çünkü neden böyle davrandığımı ona nasıl açıklardım bilmiyorum.. Neyse Baekyeol çifti haricinde favorim olan çift HunHan çifti.. Ficlerde hep Baekyeol çifti eğlenceli HunHan çifti romantik olmuştur.. Luhan hyung da ben de hep altta oluruz. Şahsen Luhan hyung çok sevimli görünsede oldukça erkeksidir. Bu yüzden belki gerçekte o üstte olabilir.

Tabi benim dünyama göre gerçekte böyle şeyler olacağını hiç sanmıyorum
ama bazen merak da etmiyorum değil. Acaba aralarında benim gibi gay olan var mıdır?

Ben, gay olduğumu ficler sayesinde anladım. Keşke ficlere hiç bulaşmasaydım.
Her okuduğumda deli gibi atan kalbim ve şişmiş erkekliğim ile kalıyorum. Odamı Kris hyungla paylaştığım için banyoda gizlice elimi kullanıyorum ve birgün yakalanacağımı hissediyorum.. Benim yazdığım ficin hayran tarafından yazıldığını sanıyorlar anca ksahte bir profil açtım.

Fanboy BaekhyunWhere stories live. Discover now