Daha Fazlasını Biliyor

36 2 0
                                    

Kendimi o kadar küçük hissediyorum ki tıpkı kardeşimin minyatür adamları gibi... Kocaman bir dünya bir hayat ama içinde küçücük bir kız... Tıpkı bir kukla gibi aslında kaderin karşımıza ne çıkaracağı belli olmuyor daha bir kaç yıl öncesine kadar hiç bozulmayacağını sandığım mutlu bir ailem vardı. Ama şimdi yanlızım hiç bilmediğim bir yerde camın kenarına oturmuş acılarım ve ben Önümüzde ki manzarayı izliyoruz.

Aşık olduğum yeşillikte bir orman ve sonunda gözüken tertemiz bir deniz...Tek tesellim yeşillik görmem.çocukluğumdam beri yeşile ayrı bir tutkum vardı. Bu kendi gözlerimin yeşil olmasından dolayı değil elbetteki.

Ilk okulda asık olduğum kıvırcık kafa burakla ilgili. O zamanlar peşinde pervaneydim ne yaparsa ne yerse aynısını yapardım. Hatta bir kere sırf babamın ayakkabıları Burağın kilere benzediği için okula onlarla gelmiştim. tabi kolay bir gün olmamıştı düşe kalka okula gelmiştim gelmesinede okul çıkışı merdivenlerden de yuvarlanmıştım.
O an o kadar canım acımıştı ki sanki bacağımı koparmışlardı ama ağlamadım bir kerede daha babamın kızı olduğumu gösterdim ve ağlamadım...

Tabi bu olaydan sonra Hemen annemi aradılar annem paldır küldür okula geldi. Önce biraz kızar gibi oldu ama hemen yumuşadı saçlarımı kollayıp "bir tanem sana birşey oldu sandım çok şükür iyisin" diyip sımsıkı sarılmıştı. Tekrar çocuk Neva olmak için herşeye razıyım yeterki annemin o sevkatli sesi babamın güven veren sahiplenmesi kardeşlerimin kahkahaları geri gelsin herşeye razıyım...

Noldu bize neden bu hale geldik evet babam gitti bir daha gelmiyecek ve bu gerçek yüreğimi yakmaya yetiyor tek ben değil annem kardeşlerim hepsi aynı durumdalar biliyorum ama birbirimize sarılarak geçirildik biz acılarımızı üzüntülerimizi. Annem toplardı hepimizi yanına öperdi. Ama şimdi bizi yanına toplamak yerine hepimizi etrafa saçıyor.Kapının açulmasıyla kendime geldim yerde oturduğum için kafamı kaldırıp kapıya baktığımda istemeden de olsa gülmüştüm Allah aşkına bir izbandutu sizde elinde tepsiyle görseydiniz sizde aynı tepkiyi verirdiniz. yanıma kadar gelmeyio yerde oturduğum için iki üç adım önüne yere bıraktı tepsiyi ve hiç birşey söylemeden çıkıp gitti. Siyah gözün adımı söyleyip beni odaya kitlediğinden beri yerde oturmuş düşünüyordum.

Tepsiye biraz daha dikkatli baktığımda Hamburger gibi şeylerin olduğunu gördüm şuan kendimi bir tutsak gibi hissediyorum. Bilmediğim bir yerde bir odanın içinde kilitleyim izbandutu dediğim baştan aşağıya siyaha bürünmüş adamlar var.Ha tabi birde adımı bilen ve beni buraya getirip kirleten üstüne üstlük boğazıma yapılıp beni açık bir şekilde tehdit eden bir çift siyah göz.

Bir günde bu kadar şey fazla geldi beynim işlevini yitirmiş gibi düşünemiyorum bu kafayla hiç birşey yapamayacağımı anlayınca oturduğum yere uzandım. siyah göz aklıma geldi beni nerden tanıdığına dair hiçbir şey aklıma gelmiyor. ben onun hakkında hiçbirşey bilmiyorlarmış o beni adımla hatta soyadımla hitap etti ve içimden bir ses daha fazlasını bildiğini söylüyor. bu düşüncelerle gözlerim ağır bir şekilde kapandı ve kendimi uykunun kollarına bıraktım...

Sevmeyi ÖğretWhere stories live. Discover now