1.

18 0 0
                                    

•One Direction•Ochtend•

Pov. Harry

Ik word wakker door de wekker, ik heb zo'n hekel aan dat ding. Ik loop naar de badkamer en ga douchen, ik pak de shampoo van Niall. Die van mij is op. Als ik klaar ben met douchen kleed ik me aan, doe ik mijn haar en poets mijn tanden. Dan komt Niall binnen en zegt: "Goedemorgen ik ga douchen voordat Alexandra (ook wel A of Alex genoemd) ons op komt halen." "Ja heb je goed, dat mens is echt vreselijk." Ik loop snel de badkamer uit voordat hij merkt dat ik zijn shampoo heb gebruikt...
We hebben kamerregels opgesteld.

1. Poepen doe je in het openbaar toilet.
2. We gebruiken elkaars spullen niet zonder het te vragen. (Whoopsie)
3. Als er iemand binnen wil komen terwijl één van ons aan het douchen is moeten we diegene buiten de deur houden.
4. No secrets
5. Alleen de rest van 1D mag binnenkomen zonder toestemming
6. Mensen hebben toestemming nodig om binnen te komen.

"HARRY!" hoor ik Niall roepen.
Shit! Terwijl ik de regels in een flashback noemde ben ik vergeten om weg te gaan.
"Harry is er niet!" Schreeuw ik terug met een raar stemmetje en ik loop de kamer uit.
Als ik buitensta zie ik Sabrina (Carpenter, als je haar niet kent zoek haar op) lopen naar de ontbijtzaal, ik ren naar haar tie en pak haar pols. "Hey Sabrien, ga je ook naar de zaal?" "Ja tuurlijk, waar anders haha," dat zegt ze zó schattig. Ik sla mijn arm om haar heen (We zijn best buddies) en we lopen naar de zaal.

Pov. Niall (vanaf de douche.)

"Goedemorgen, ik ga douchen voordat Alexandra ons op komt halen." "Ja heb je goed, dat mens is vreselijk," zegt Harry en loopt snel de badkamer uit. Waarom zou hij dat doen? Oehhh een geheim! Ik ben dol op geheimen!
Ik laat het maar even.
Ik pak mijn shampoo en knijp erin, maar er komt niks uit. Ik kijk of de fles van Harry ook leeg is. "HARRY!" schreeuw ik naar hem. Ik wacht op antwoord en dan zegt hij met een apart stemmetje dat hij er niet is.Ik kan hem jammer genoeg niet achterna komen omdat ik onder de douche sta.

Ik poets mij tanden en doe mij haar, wat vergeet ik? Owhh ja ik moet wel even kleren aan doen ik pak mij favo sweaters en een zwarte broek. Ik loop naar buiten en dan zie ik A staan, ik ren naar de ontbijtzaal en ga snel zitten naar Zayn en tegen Harry zeg ik een beetje hijgend en lachend: "Jij gaat vanmiddag nieuwe shampoo kopen!"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 09, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Celebrity AcademyWhere stories live. Discover now