Presentació de "moi"

484 31 9
                                    

Dissabte, 31 d'agost

12:00: El meu pare m'ha regalat aquest diari perquè escrigui el que em passa durant l'adolescència. Jo crec que és una autèntica tonteria, perquè mai em passen coses tan interessants com per haver-les d'escriure, però li faré cas i començaré presentant-me:

Em dic Nicolette però quasi tothom em diu Nicky (excepte el meu pare quan s'enfada amb mi, clar, llavors em crida: Nicolette Cecilia Sweetch Anrold, baixa ara mateix!).

Tinc 15 anys, però faig els setze el 14 de febrer (sí, el dia de sant Valentí, el pitjor dia que et pot tocar per fer anys).

Sóc normal d'altura i no sóc grassa però tampoc estic com un fideu. Tinc els cabells llargs i marró fosc i els ulls del mateix to (potser una mica més clar, depén del dia).

En el meu cas, els nois són un tema a part, sempre escullo als que em fan mal i em diuen que no volen sortir amb mi. Sort en tinc de les meves amigues!

Ara us descriuré a les meves millors amigues:

-Emma (Em) Carton: és la meva millor amiga, no ens hem enfadat mai! I mira que ella és difícil eh! Té el cabell llarg i marró clar. Els ulls marrons avellana (sempre pintats, òbviament) i els llavis bastant gruixuts. És la que més lliga del grup, però només ha sortit amb 3 nois!

-Susan Green: és l'única que té nòvio actualment, porta sortint amb el mateix noi 2 anys i encara s'aguanten (unes tant i les altres tan poc...). És rossa amb els cabells per damunt de l'espatlla i amb un serrell tallat tant recte que si ho medim amb el regle cada cabell fa la mateixa mida. Els seus ulls són petits i negres (sí, negres, quan s'enfada fa por) darrere d'unes ulleres quadrades de pasta negra.

-Julianne (Julie) Alman: és el membre més recent del grup (bé, recent... fa 6 anys que som amigues). És a qui menys li agraden els temes, com diu ella: amorosament repel·lents. Té bastants nois al darrere perquè juga en un equip masculí de tennis, però a ella ni fu ni fa. És una mica pèl-roja, encara que a l'hivern se li enfosqueix i sembla marró. Els seus cabells són rissats i ja no saps quina mida fan (depén del dia els té més llargs o més curts). Té uns ulls blaus foscos i un nas bastant prominent.

Doncs ara que he escrit això, crec que fins d'aquí molt, però molt de temps no tornaré a obrir aquest diari per escriure-hi les meves "aventures".

La meva família, el meu amor i les meves passions.Where stories live. Discover now