It's who I am

43 3 0
                                    

Hey, ik ben Kirsten. Ik ben 14 jaar en ik woon in Nederland. Ik ga naar school op het Back Ball College in Emme. Ik zit nu in 2vwo, maar de zomervakantie begint volgende week dus ik hoef niet veel meer te doen. Ik ben trouwens over naar 3vwo, waar ik en mijn vrienden/familie heel blij mee zijn.
Op mijn rapport sta ik gemiddeld een 7,8 en daar ben ik best trots op.
Wiskunde en Geschiedenis zijn mijn beste vakken, maar bv vind ik ook super leuk. Levenbeschouwelijke vorming vind ik een beetje saai en Engels ben ik ook heel goed in. Al ben ik echt super slecht in Duits en nask. (nask = natuurkunde scheikunde).
Volgend jaar krijg ik voor het eerst Economie, en daar heb ik heel erg zin in. Eigenlijk geen idee waarom.

Ik woon trouwens al mijn hele leven in Emme, samen met mijn ouders en mijn oudere broer.
Mijn moeder is super lief, helemaal niet overbeschermend en zo, en ze heeft vaak door als er iets mis is met mij.
Mijn vader is ook echt super lief. Hij is altijd wel bezorgd om mij, maar ik zou verbaasd zijn als dat niet zo zou zijn. Hij zegt altijd dat ik moet oppassen als het gaat om jongens, maar daar hoeft hij zich echt geen zorgen over te maken. Ik ben daar totaal niet mee bezig.
En mijn broer Kyle is nog het meest beschermend van allemaal, en daar voel ik me fijn bij. Vroeger, toen ik een jaar of 6 was, ging Kyle altijd op mij passen, en dan voelde ik mij super veilig. Want hij was mijn superheld. En dat is hij nog steeds.
Kyle is 5 jaar ouder dan ik ben, daarom ben ik ook echt "de kleine" hier.

Op school ben ik niet echt populair, maar ik word ook niet gepest of echt buitengesloten of zo.
Mijn beste vriendin Manon zit in een andere klas dan ik, zij doet namelijk havo.
Mijn twee andere vriendinnen, Kim en Natascha, zitten wel bij mij in de klas. Kim mag ik echt, maar Natascha kan echt heel vervelend zijn, maar dan ook echt vervelend.
Wij drie zijn eigenlijk wel "de slimme" van onze klas. We halen goede cijfers, hebben altijd ons huiswerk op tijd af en we letten goed op in de klas.


Jongens zijn niet echt geïntereseerd in mij, maar ik ook niet in hun, dus daar zit ik niet mee. De meeste jongens zijn toch alleen maar sukkels. (Al zitten er wel een paar knappe sukkels tussen).

Dus, dat is mijn leven.
Ik woon in Emme, ga naar school in Emme, ik heb een leuke vader, moeder en broer, ik heb een paar goede vriendinnen, ik doe het goed op school en jongens zien mij niet staan.

Dat is mijn leven.

It's my live.


*****************************
Hey, dit is mijn eerste hoofdstuk van mijn tweede boek wat
ik hier schrijf op wattpad.
Mijn eerste boek; Meedoen, is nog niet af, maar ik wou graag
nog een boek schrijven.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden, dus like, comment en blijf
lezen :)

10 kisses to the southOù les histoires vivent. Découvrez maintenant