Skin

11 2 0
                                    

Atunci cand citesc ceva, ma influenteaza cititul, mult. Imi da sentimente, le creeaza sau le amplifica. Asta ei bine difera de ceea ce citesc. Unele lucruri ma fac sa zambesc, altele ma intristeaza, altele ma fac sa plang, sau unele chiar imi aduc aminte de trecut sau de ceea ce fac in momentul de fata. Am inceput sa citesc de  doua zile cred "Messages from  anonymous", nu mai stiu exact daca asa era titlul sau nu. In orice caz mi-a adus aminte mult de ceea ce fac eu in ultimul timp: ma tai. De ce ? Nici eu nu prea stiu. 

La inceput cand auzeam lumea ca se taie, eram gen:cum naiba sa faci asa ceva ? de ce o faci? nu tii la pielea ta?esti nebun?..ei bine acum nu mai este asa.

Stii, cand ai cui sa ii spui ce ai pe suflet este bine, pentru ca stii ca te asculta, iti da sfaturi si iti opreste gandurile intunecate din a se mai crea. Dar atunci cand nu mai ai cui si nu vrei sa se repete ce s-a intamplat cu "psihologul" tau juri ca nu ai sa spui nimanui, si nu o faci. Ei bine nici eu  nu o fac, am jurat sa nu mai spun nimanui ce am. Nu vreau, dar este greu, pentru ca toate lucrurile se aduna, si se aduna pana cand simti ca explodezi si vrei sa scapi de durerea ce te apasa. Dar cum altfel sa scapi de ea daca nu prin a o elimina creand alta durere. Atunci iei o lama, un cutit mic, un ciob de sticla sau de pahar si te asezi langa pat, pe pat sau oriunde unde iti este mai comod. Apoi stai si te gandesti unde sa te tai ca sa nu se vada... de parca ar observa cineva, sau de parca i-ar pasa cuiva daca tu vrei sa te omori sau nu. E si mai nasol sa fie vara si sa nu te poti taia la incheieturi pentru ca se vede si apoi toata lumea te striga "depresiva". Dupa ce ti-ai gasit un loc, incepi incet sa faci dungi cu sticla si sa simti cum te ustura si vrei sa te opresti dar apoi iti dai seama ca te elibereaza de durerea sufleteasca. Mai bine suporti durerea fizica decat cea sulfeteasca.

Si te tai azi, te tai poimaine si observi ca nu te mai doare asa de tare si te obisnuiesti si cu ideea ca nu faci ceva rau, ca nu suferi mai mult decat suferi deja. Nu e rau sa te tai, e chiar bine, pentru ca atunci esti numai tu si suferinta, nimeni altcineva.


Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jul 02, 2015 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Ganduri pe hartie :>Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum