15- ASLINDA HERŞEY BİR OYUNDAN İBARETMİŞ

3.2K 164 5
                                    

Multimedya Alev

*********

Kusura bakmayın gençler. Ramazan dolayısıyla biraz gecikti 🙈

Ama şok olacağınız bir bölüm sizleri bekliyor 😊

Hadi bakalım Alev'e neler oldu?

*********

Aşık Veysel'in de tabiriyle hayat iki kapılı bir han...

Bazen göz açıp kapayıncaya kadar geçen ömür, bazen de bir gün olur bir ömür...

Herşey bitti diye düşündüğünüz anda dizilerdeki gibi kurtulabilirsiniz de, gerçek hayatta ki gibi gerçekten bitebilirsiniz de...

Hayat çok ilginç...

*******

(hikayemize Alev'in ağzından değil üçüncü şahısla devam ediyoruz 😘)

Alev, çığlık atarak bütün Ünye'yi inletmişti. Kenan, gözlerinin önünde sevdiği, aşık olduğu, uğruna ömrünü vereceği kadının yok oluşunu izliyordu. Elinden hiçbir şey gelmediği gibi sinirden o da dönüşüm geçirmek üzereydi.

Ekiptekilerin bir kısmı Alev'i ordan uzaklaştırmaya çalışırken diğer kısmı da Kenan'ı sakinleştirmeye çalışıyordu.

Esra, koşarak geri geldiğinde gördüğü manzara karşısında şok olmuştu. Alev, hem çığlık atıyor, hem de vücudunun bazı yerlerinden ateş çıkıyordu.

"Alev'i hemen denize atın!"

Esra'nın bağırmasıyla herkes donup kalmıştı.

"Bu çok tehlikeli Esra! Alev boğulabilir." dedi Arda sakince.

Esra, Arda'nın yakasına yapışıp "O kadar adamsınız! Boğulursa kurtarırsınız! Ama Anka'ya dönüşürse işte o zaman onu hiç kimse kurtaramaz!"

Ekip Alev'i tutup Karadeniz'in sularına attı. Karadeniz'in sularından dumanlar çıkmaya başlamıştı. Alev'in peşinden Arda ve Ali'de atlamış, her ihtimale karşı onu kurtarmak için bekliyorlardı.

Aradan geçen on saniye, on yıl gibi gelmişti herkese.

Dumanlar kaybolduğunda Ali ve Arda, hemen Alev'in yanına yüzüp onu kurtarmışlardı.

Sahil kenarına geldiklerinde Ali, Alev'in ilk nabzını kontrol etmişti. Nabzının attığını farkettiklerinde koşarak yol kenarından bir taksi çevirmişlerdi.

O sırada Kenan neredeyse dönüşüm geçirmek üzereydi. Necati, Kenan'ın yanına gelip ona okkalı bir Osmanlı tokadı çakmıştı.

"Kenan! Alev için kendine gel! Şu an hiç dönüşüm geçirme zamanı değil! Senin Alev'e destek olman lazım!" dedi gürleyerek.

Kenan, Necati'nin tokadı ve sözleri üzerine sirkelenerek kendine geldi.

Alev'i taksiye bindirerek doğruca hastaneye gittiler. Hastanede yapılan ilk müdahalelerin ardından Alev kurtulmuştu ama henüz kendine gelmemişti.

Alev'in kapısının önünde herkes toplanmıştı. Ali sakinliğini bozup Esra'ya "Esra bize ne olduğunu anlatacak mısın? Yoksa birazdan hepimiz hastanenin psikiyatri bölümüne geçicez!"

"Tamam bir sakin olun! 5 yıl önce Alev, Ünye'ye beni görmeye geldiğinde süt kardeşim Sinan ile karşılaştı. Sonra nedense yine böyle oldu. Zor kurtardık. Alev, Sinan ile her karşılaştığında dönüşümün eşiğinden dönüyor. Nedenini çok araştırdık ama bulamadık. Artık siz çözün onu da." dedi Esra.

ANKA- BİR KADIN MAFYA HİKAYESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin