11. Bölüm

66 7 5
                                    

İyi okumalar! :)

Alev ile biraz daha takıldıktan sonra ona evi gezdirdim. Evimizin küçük ve çok tatlı olduğunu söyledi. Ben de şu anlık idare ettiğimizi söyledim. Biraz daha oturduktan sonra evine gitti. 

Biraz kitap okumak için odama çıktım. Yine mesaj gelmişti. 

Kimden: 05...... 

Mesaj: Lütfen cevap verir misin Başak? 

Off... Hayır cevap veremezdim. Vermemeliydim de. Yoksa versem mi? Hayır Başak, hayır... 

------- 

Saat epey geç olmuştu. Annem ve babam hala ortada yoktular. Acaba bu akşam da mı gelmeyeceklerdi? 

Hemen telefonumu elime alıp rehberden annemi bulup aradım. Kısa bir süre sonra açtı ve konuşmaya başladım, "Anneciğim neredesiniz? Bu akşam da mı gelmeyeceksiniz? Saat çok geç oldu." dedikten sonra "Tatlım evet. Bu aralar işlerimiz çok yoğun baban ile. Ben sana işlerimiz bittiğinde haber veririm. Sen de şimdi yat uyu. Yarın erken kalkacaksın. Seni seviyorum bitanem." dedi ve ben de "Tamam peki. Babamı öp benim için. Ben de seni seviyorum." dedikten sonra telefonu kapattım. 

Kitabımı yatağımın kanındaki komidine bıraktıktan sonra yatağıma yattım, ışığımı kapattım ve uyumaya çalıştım. 

------- 

Sabah yine gıcık alarmın sesiyle uyandım. Hemen yatağımdan kalkıp dolabımdan formalarımı aldım. Telefonuma mesaj gelmişti. Hemen elime alarak baktım. Alev'dendi. Batuhan'dan olmadığına şükrediyordum. 

Kimden: Biriciğim 

Mesaj: Günaydıııınn. Hazırlan, 10 dakikaya seni almaya geliyorum. 

 En yakın arkadaşından böyle mesajlar almak insanın çok hoşuna gidiyordu. 

Kime: Biriciğim 

Mesaj: Günaydın canımın içii. Tamam bekliyorum. 

 yazdıktan sonra çabucak giyindim ve aşağı mutfağa indim. Mutfağımız açık olan mutfaklardandı. Bilirsiniz işte... 

Buzdolabından bir şeyler alarak atıştırmaya başladım. Saçlarımı salık bırakmıştım her zamanki gibi. Sonra zil çaldı ve kapıyı açtığımda Alev'i gördüm. E bir zahmet Başak...  

"Merhaba tatlım." dedikten sonra boynuma atladı. Çok sevmiştim Alev'i. Onun gibi bir arkadaşa sahip olduğum için çok şanslıydım. 

 "Merhaba bebeğim. Geç içeri." dedikten sonra onu içeri yönlendirdim ve ben de o arada yukarıya çıkıp çantamı aldım. Daha sonra "Hazırsan çıkalım mı?" diye sorduğunda evet anlamında başımı salladım ve okula doğru yol aldık. 

BATUHAN'DAN~ 

Başak gerçekten çok güzel bir kızdı. Onu okulun ilk günü gördüğümde gözlerimi ondan alamamıştım ve daha sonra ona aşık olmaya başladım. Kütüphanede aniden onu öptüğüm için biraz kızmış olmalıydı ki geri çekilmişti. Yani karşılık vermemişti. Ama sınıfta kimse yokken yine öpmüştüm. Bu sefer nasıl olduysa oldu öpücüğüme karşılık vermişti. 

-------- 

Sabah kalktım ve hızlıca üstümü giyinip evden çıktım. Telefonuma baktığımda hala Başak'tan mesaj yoktu. Çok mu erken davrandım diye düşündüm bir an. Bilmiyorum. Şu an gerçekten hiçbir şey bilmiyorum. Okula geldiğimde Başak'ların okul kapısından içeri girdiklerini gördüm. Beraber çok iyi anlaşıyorlardı, oysa ki Başak bu okula geleli daha birkaç gün olmuştu. Onun mutlu olmasını seviyordum. Sınıfa girdiğimde Alev ile çantalarını bırakıp kantine indiler. Ben de Emir'i aradım, daha gelmemişti. O da 'Geliyorum. Yoldayım.' deyince 'Tamam kardeşim.' deyip kapattım telefonu. 

Kantine indim ve yine Alev ile Başak'ın arkasındaki masaya oturup Emir'i beklemeye başladım. 5 dakika sonra yanıma geldi. Alev ile Başak bir şeyler konuşmaya başlamışlardı ama ne konuşuyorlardı bilmiyordum. Ama Alev sürekli bana bakıyordu, anlamamıştım... 

BAŞAK'TAN~ 

Sınıfa çantalarımızı koyduktan sonra Alev ile kantine indik. İçecek bir şeyler alarak bir masaya oturduk. Yine Batuhan arkamızdaki masaya oturmuştu. Anlaşılan ona benim de onu sevdiğimi ağzımdan duymadan rahat bırakmayacaktı. Evet hoşlanmaya başlamıştım. Ama nasıl oldu bilemiyorum. Hala çok şaşkındım bu konuda. 

Alev bana "Batuhan arkamızdaki masada. Şimdi Emir de onun yanına geldi. Hımm.." dedi gizli ajanlarmışız gibi gözlerini kısıp. Ben de ona sinirli bir bakış atıp "Kızım bakmasana." diye tersledim. O da hemen "Tamam tamam." dedi ben de tedirginleşerek "Kesin gördüler seni." dedim. Sırıtarak konuştu, "Emir'in görmesi imkansız. Çünkü daha yeni geldi. Ama belki Batuhan görmüştür." diye söylendiğinde ben de istemeden sırıtmıştım. 

Zil çalınca Alev ile masadan kalkarak sınıfa doğru yürümeye başladık. Sınıfa çıktığımızda dersin Tarih olduğunu öğrendim. Hiç çekilmez sabah sabah şimdi... Hele o suratsız adam da olunca... 

Oflayarak yerime oturdum. Alev de oturduktan sonra hocayı beklemeye başladık. Sınıfa geldikten sonra herkes ayağa kalktı. 

"İyi dersler, oturun." dedi sert bir şekilde. Hayret, ilk defa konuştuğunu görmüştüm.

Herkes oturduktan sonra ben de oturdum. Arkama bakayım derken yine Batuhan ile göz göze geldik ve yine beni izliyordu. Rahatsız oluyordum bu durumdan. Normal de bence. 

------ 

Ders bittikten sonra eve geldim. Alev ile anlaşmıştık. Bugün de dışarı çıkıp bir yerlere gidecektik. Ama bu sefer tedbirimizi alıp Batuhan'ların yanında konuşmadık. Kısacası rahattık. Ben hemen üzerime dar kot pantolonumu üstüme rahat bir tişört ve üzerine de hırka giydim. Akşam üzeri biraz esiyordu bu yüzden almak mecburiyetinde kalmıştım. 

Telefonumu elime alıp Alev'e mesaj attım. 

Kime: Biriciğim 

Mesaj: Ben çıkıyorum canım, sen çıktın mı? 

diye mesaj attıktan sonra evden çıktım. Sokağımızın başına geldiğimde onu gördüm ve el salladım. O da karşılık verdi. Yanıma geldiğinde beni öptü ve nereye gideceğimizi konuşmaya başladık. 

"Nereye gidelim prenses?" 

"Benim için fark etmez bebeğim." 

"Peki. Seni çok güzel bir yere götüreceğim o zaman." dediğinde meraklanmıştım ve şu anda merak etmemek elde değildi de zaten. 

"Nereye götüreceksin? Buraları bilmediğimi biliyorsun..." dediğimde bana tuhaf bir bakış attı ardından konuşmaya başladı, "Merak etme tatlım. Bana bırak. Sürprizzz! Sürpriz söylenmez." deyip göz kırptı. Ben de hafif sırıttım... 

------

Merhaba! Bu bölüm azıcık geç geldi. Biraz meraklandırmak istedim sizi. :D Neyse önemli olan gelmiş olması.

İnşallah bu bölümü de severek okumuşsunuzdur. 

Multimedyada Batuhan ve Emir (Tyler Posey ve Dylan O'Brien) var.

Yorum ve voteleri unutmayalım! :) 

Hepinizi çok seviyorum. Diğer bölümde görüşmek üzere! ^.^ :) :*

Beni Çok SevWhere stories live. Discover now