2. Bölüm

104 13 3
                                    

İyi okumalar! ^^

Alev kantini de gezdirdikten sonra oralardaki bir masaya oturduk. Saçım salıktı. Buraya gelirken salık bırakmıştım. Üzerimde de dar bir pantolon ve salaş bir tişört vardı. Bu yüzden genellikle bazı öğrenciler bana tuhaf bir şekilde bakabiliyor ve benim yeni geldiğimi anlayabiliyorlardı. E bir zahmet. 

Bana göre yeni gelenleri güzel karşılamak gerekir. Bazı kızlar yanıma gelip "Merhaba. Okula yeni geldiğini duyduk. Hoş geldin." ya da "Hoş geldin, seninle tanışalım olur mu bir ara?" diyenler de oldu. Bazı öğrenciler aşırı samimiydi. Alev'e derste bir kere göz göze geldiğimiz çocuğun adını sorduğumda "He sen Batuhan'ı diyorsun. Çok sempatik bir çocuktur. Ama sinirli yanını görmek bile istemezsin. Bu yüzden okuldaki bazı erkek öğrenciler ondan korkar. Kızlara karşı da çok kibardır. Tuttuğu kızı bir daha kaçırmak istemez. Birkaç kere okuldaki kız öğrencilerle çıkmıştı. Sanırım şu ana kadar 2 kişi ile çıktı. İlişkisi uzun süreli bir ilişki. Bu yüzden onun gibi birinin 2 kişiyle çıkması çok ilginç gelebilir." diyerek sözünü bitirdi. Ben de "Hım anladım. Derste sürekli bana bakıyordu ve tedirgin oldum. Bu yüzden sordum. Tehlikeli olabileceğinden korktum. Teşekkür ederim. Onun hakkında biraz da olsa bilgi edinmiş oldum." diyerek cevap verdim. Zilin çaldığını duyunca tekrar sınıfa girdik. Aslında şu anda derse girecek havamda değildim ama girmek istiyordum. İlk günden aksatmak istemezdim okulumu...

Dersimiz yine Biyoloji idi. Nur Hoca yanıma gelip sınıftaki öğrenciler ile iyi anlaşmam için onlarla tanışmamı istedi. Ben de "Peki, sağ olun hocam. Tanışırım." diye ekledim. Başını olumlu anlamda sallayarak derse döndü. Kadın benimle çok ilgileniyordu ve bu benim hoşuma gitmişti. Ama hala o Batuhan denen çocuğun gözleri üzerimdeydi. Neden bana bakıyordu sürekli? Resmen izleniyordum ve bundan rahatsızlık duymuştum. İçimden oflayarak derse kulak verdim. Aslında çocuk Alev'in dediği gibi sempatik birine benziyordu. Ama emin olamıyordum. Başak daha tanışmadın bile çocukla. Neyine sempatik diyorsun?

Zil çaldığında hemen birkaç öğrenciyle tanışmaya başladım. Sanki Batuhan benim onunla da tanışacağımı biliyormuş gibi sırasında oturmuş beni bekliyordu. Tanıştıklarım gerçekten canayakın insanlardı benim gibi. Birinin adı Ada, birinin Beril, birinin Cansu, birinin Cenk, birinin Kadir... gibi. Cenk ve Kadir ile de iyi anlaşacağıma emindim. Onların yanına geldiğimde komik bir sırıtış attılar bana. Ama kötü bir sırıtış değildi. 'Aramıza hoş geldin' bakışıydı sanki bu sırıtış. Onlarla tanıştıktan sonra sınıftan çıktılar. Batuhan'ın sırasına geldiğimde ilk yanındaki arkadaşıyla tanıştım. Benim nasıl şu anda en yakın arkadaşım Alev ise onun da en yakın arkadaşı o idi sanırım. Çünkü onlar da hep beraber geziyorlardı dikkat ettiğime göre. Bir de dikkat etmişim... Neyse.

Yanında oturan çocuğun adı da Emir'miş. Onunla da 'Memnun oldum' dercesine gülümseyerek Batuhan'a geçtim. Alev'in anlattığına göre Batuhan'dan az çok bilgim olmuştu. Ama yine de onu tanımıyormuş gibi yapmalıydım.

"Merhaba. Ben Başak. Antalya'ya yeni taşındık. Umarım iyi anlaşırız." dedim ama utanarak çıktı sanki ona karşı sesim. Yani öyle hissettim. O da elimi sıkıca kavrayınca gülümseyerek "Merhaba. Ben de Batuhan. Hoş geldin okulumuza. İyi anlaşacağımıza eminim." diyerek kendinden emin bir sırıtış attı bana. Ben yüzümü çevirerek diğer öğrencilerle tanıştıktan sonra Alev'in beni kapıda beklediğini gördüm. Yanına giderek "Geldim tatlım!" diye bağırdım. O da hemen meraklı bir şekilde beni sınıf kapısından uzaklaştırarak sordu "Ne dedi Batuhan sana?" dediğinde olayı anlattım. Suratını astı. Sanki benden bir şey bekliyordu. Ama şu anda yeniydim. Ne bekliyor olabilirdi ki benden? Sevgili falan olmamızı bekliyorsa asla olmaz! Benim düşündüğüm şeye de bakar mısınız ya... Hemen olayı sevgili meselesine çeviriyorum. Kız belki öyle bir şey düşünmüyor?.. 

Okul bittiğinde eve döndüm ve laptobumdan Teen Wolf açıp izledim. Kendimi fena kaptırmış olmalıyım ki saat 1'e geliyordu. Filmi izlediğim 3 saat olmuştu hemen odama çıkıp kendimi direk yatağıma atıp uyumaya başladım... ~


———-

Merhaba! 2. bölüm de gelmiş bulunuyor artık. :D Bu arada Teen Wolf izleyen var mı? Ben izliyorum da, merak ettim. :) Lütfen vote de verin olmuyor böyle. :D .s


Diğer bölümde görüşmek üzere. Sizleri seviyorum. ^^


Beni Çok SevWhere stories live. Discover now