5. Bölüm

66 9 0
                                    

İyi okumalar.

Odama çıkıp üstüme bir şeyler seçtim. Seçtiklerim arasında kot şortum 1. sıradaydı. Ona bayılıyordum, üstüne beyaz sade bir tişört giydim ve onun üstüne de kot ceketimi giydim. Son olarak beyaz converselerimi giyip dışarı çıktım.

Alev'e telefon ederek buraya doğru geldiğini öğrendikten sonra telefonu kapattım. Sonra geldiğini gördüğümde çok güzel gözüküyordu ve elimi kaldırarak ona doğru salladım. O da bana aynı şekilde işaret etti. Daha da bana doğru yakınlaştığında sarılarak öptü beni. Ona aşağıdan yukarıya doğru süzdüm. Çok güzel görünüyordu.

Onun üstünde dar kot pantolon ve üstünde de gri renkte gömlek gömleğin içine de beyaz sade bir tişört giymişti o da. Gömleğinin önü açıktı. Altında da gri converse vardı.

Birbirimizi süzmeyi bırakarak gülüştük. "Beni takip et Bayan Başak" diyerek güldü. Ben de "Emredersiniz Bayan Alev." dedim ve Bayan Alev'i bastırarak söyledim.

—————-

Alev ile birlikte büyük bir alışveriş merkezinin önüne gelmiştik. Nereye getirmişti bu kız beni böyle? Burası gerçekten harika bir yerdi.

Alev "Bulunduğumuz yer Antalya'nın en güzel alışveriş merkezi tatlım. Arkadaşlarla sürekli buraya gelirdik eskiden. Artık seninle geleceğiz." derken sıcak bir gülümseme belirdi yüzünde. Ben de gülümsedikten sonra alışveriş merkezinin içine girdik.

İçeri girdiğimizde ağzımdan bi "Yuh" kelimesi çıktı. Burası çok büyüktü. Ağzım açık kalmıştı. Gerçekten Antalya'nın en güzel alışveriş merkezi olduğuna inanıyorum.

Alev bana bakıp gülmüştü o sırada. Ben de "Burası çok büyük bir yer Alev." dedim hala alışveriş merkezini süzerken.

Alev ile birlikte yürüyen merdivenlerden yukarı çıkarak sinemanın önüne geldik. Arkamı döndüğümde Batuhan ve Emir'i görmüştüm. Bunlar bizi takip mi etmişti yoksa?!

Hemen Alev'in omzuna dokunarak arkamızdaki Batuhan ile Emir'i gösterdim. Ağzı açık kalarak bir süre güldü. Neden güldüğünü anlamamıştım. Ben daha çok sinirlenmiştim, o halinden gayet memnundu. Ama belki onlar da sinemaya gelmiştir. Olamaz mı? Bu alışveriş merkezi yalnız bizim geleceğimiz bir yer değil. Böyle söylenerek kendimi avutmaya çalıştım.

Alev korku filmine girmemizi istedi. Ben de kabul ettim. Eğleneceğimize emindim çünkü. Batuhan ile Emir'e baktığımda onların da aynı filme bilet aldıklarını gördüm. Ne yapmaya çalışıyorlardı bunlar?

Bizim seansımız saat 3teydi. 1 saat vardı filmimizin başlamasına. Normal olarak Batuhanlar'ın da öyleydi ve öyledir de eminim.

Alev "Gel biraz giyim mağazalarına bakalım. Daha filmimizin başlamasına var." diyerek beni çekiştirdi. Ben de mecburen onun peşinden gitmek zorunda kaldım ve zaten buraya ilk defa geliyordum. Kaybolursam iyi olmazdı. Gerçi bulurdum herhalde yolu...

Son anda aklıma bir şey geldi; Alev, Batuhan ve Emir sınıftan çıkmadan önce söylemişti bana bu sinema fikrini ve onlar duymamıştır inşallah deyip dua etmiştim ben de içimden. Tabi yaa! Onlar bizi dinlemişlerdi o sırada. Kahretsin! Biliyordum böyle olacağını!..

Alev'e aklımdan geçeni anlattıktan sonra yüzü düştü. "Özür dilerim meleğim sesli söylememem gerekiyordu haklısın..." dedikten sonra hemen atladım ve "Tamam canım senin bir suçun yok nereden bilebilirdin ki?" diyerek üzülmemesini bugün çok eğleneceğimizi söyledim. O da gülümseyerek cevap verdi bana.

Hemen bir mağaza gördük ve oraya girip bir şeyler denedik. Kapıya doğru göz attığımda Batuhan ve Emir'in oralarda dolandığını gördüm. Neyin peşindelerdi bunlar?! Sormamak için kendimi zor tutuyordum diyebiliriz.

Onları takmayarak bir şeyler denemeye devam ettim ben de. Harika şeyler vardı. Buradan bir şey almadan çıkacağımızı sanmıyorum. Eminim Alev de alırdı. Çünkü gördüğüme göre kendini fena kaptırmıştı. Kendi kendime gülerek yüzümü başka yöne çevirdim. Elime bir tişört alarak denedim. Üzerinde Nirvana yazıyordu ve ben Nirvana'ya bayılırdım. Hemen deneyerek fiyatını sorup aldım. Alev bu hızıma şaşırmıştı. O, ben Batuhan ile Emir'e bakarken bir sürü şey denemişti ama şu anda hangisini alacağına karar verememişti. Ama ben bir denemede almıştım o "Nirvana" tişörtünü. E tabi...

O da çok güzel bir tişört daha deneyerek, almaya karar verdi ve aldı. Sonra çok oyalandığımızı fark ederek oradan çıkıp sinemanın önüne doğru yürümeye başladık. Batuhan ve Emir de bizi takip ediyordu. Biz de maldık zaten onları görmüyorduk. Aldırmadan yürümeye devam ettik. Alev'e bakarak güldüm. O da "Ne oldu? Niye gülüyorsun yine?" diye sordu o da gülerek. Batuhan ve Emir'i göstererek "Biz de maldık onları görmüyoruz." diyerek kahkaha attım. O da benimle birlikte gülmeye başladı.

Sinemanın başlamasına 15 dk vardı. Bir yer bulup oturduk orta sıralarda. Hemen arkamıza Batuhan ve Emir oturmuştu. İnanamıyorum ya bir de arkamıza mı oturmuşlardı?!

Hiç pas vermeyerek önümüze döndük. Zaten onlara uzun bir süre bakmamıştık. Hemen kafamızı çevirmiştik. Filmimiz başlayınca ona odaklandık. Başları pek korkunç değildi. Adı Paranormal Activity 4'tü ve çok korkunç bir filmdi bu. Eski okulumda çok bahsederlerdi bu filmden. Umarım korkup çığlık atıp bütün salondakilere rezil olmazdım diye dualar ettim içimden. Alev ile filme girerken mısır almıştık. Onları yiyordum bir yandan. Şu an ikimiz de fena dalmıştık filme. Gerçi herkes fena dalmıştı.

Arkamı dönmemiştim çünkü Batuhan ya da Emir ile göz göze gelmekten korkuyordum bu yüzden dönmedim.

Çok korkunç yerine gelmiştik şu an filmin ve ben çok korkuyordum. Çığlık atarsam ne olurdu? Aman Allah'ım. Alev'e bakıyordum, halinden çok memnundu. Alışıktı sanırım. Ama gerçi ben de korku filmlerine alışıktım vakit buldukça izlerdim ama hiç bu kadar korkunç bir film izlememiştim.

Filmin ortalarında kısa bir ara verdiler. Batuhan ve Emir'in gözleri hala bizdeydi. Bizim de mısırlarımız bitmişti. İkimiz de aynı anda mısırlarımızın bittiği paketin içine bakarak birbirimize dönüp güldük.

Hemen kalkıp yenilemeye gidiyorduk ki arkamızdan yine gelmişlerdi. Mısırlarımızı yeniledikten sonra bir de bu sefer yanına içecek de aldık. Sonra yine filmin oynadığı yere giderek yerlerimize oturduk. Hayret bu sefer bizimle aynı anda gelmemişti Batuhan ve Emir? Film başlamak üzereydi ama hala ortalıkta yoktular.

Film başlamıştı ve son anda gelmişlerdi. Alev ile tam sevinmiştik ama hevesimiz kursağımızda kalmıştı resmen. Yine filmin korku dolu anları bizi bekliyordu...

Film bitmişti ve biz de epey eğlenmiştik. Biz çıktıktan sonra Batuhan ve Emir de çıkmıştı. Sonra D&R'a girerek kitap aldık. Daha sonra ayakkabı mağazasına girdik. Hala Batuhan ve Emir bizi takip ediyordu bu çok gülünç bir hal almaya başlıyordu şu anda.

Bir müddet sonra acıktığımızı hissedip yemek yerine gittik. Burger King'ten hamburger menüsü alarak boş bir masa bulup oturduk. Hemen yanımızda olan boş masaya da Batuhan ile Emir oturmuştu. Göz göre göre nasıl ya?!..

————

Bölüm biraz geç geldi kusura bakmayın. Vakit buldukça paylaşmaya çalışıyorum.

Diğer bölümde görüşmek üzere...

Beni Çok SevWhere stories live. Discover now