Hoofdstuk 26

340 26 2
                                    

Ik loop de trap af richting de woonkamer. Mijn vader is nergens te bekennen, dus ik ga er van uit dat hij werken is. Als ik beter om me heen kijk zie ik een envelop en een paar brieven op de keukentafel liggen. Ik loop er naartoe en kijk wat erop staat. In de envelop zit een plastic raampje waardoor je kunt zien welke tekst er boven aan de brief staat.
Isa de Wit
Picadilly Circus 27
SW1Y 6HY
Londen
Verenigd Koninkrijk

Volgens mij denk ik geen gekke dingen als ik zeg dat deze brief voor mij is. Op de brief staat ook nog een stempel van een logo, maar die komt me niet bekend voor. Voordat ik de kans krijg om de envelop open te maken gaat de deur open. Voorspelbaar genoeg kwam mijn vader binnen lopen. "Ah, je hebt de post gevonden!" Zegt hij. "Die brief kwam net aan toen ik naar een klant moest, dus ik had geen tijd om hem te lezen." Hij loopt naar me toe en wanneer hij bijna naast me staat zegt hij: "maak hem maar open."
Ik begin voorzichtig de brief open te scheuren.
Er zit een pakketje blaadjes in van 3 bladzijdes. De brief begint met het adres van de afzender, gevolgd door de tekst die ik net door het plastice raampje in de envelop heb gezien. Als ik snel door de bladzijden heen blader besef ik dat ik heel veel moet gaan lezen. Ik trek een stoel naar achter en ga zitten, leg de papieren voor me op de tafel en begin te lezen. Mijn vader loopt verder de keuken in het gaat leunend tegen het aanrecht staan. Dan pakt hij zijn telefoon en gaat er iets op doen.
Al snel kom ik er achter dat deze brief van een school komt, maar ik weet nog niet welke. Er staat in ieder geval in dat ik aangenomen ben. Dat is goed nieuws, toch?

Ik zie een tabel met allemaal datums, tijden en klassen. Na een kort onderzoek kom ik er achter dat dit gaat over wanneer wij onze boeken op moeten komen halen. Dat betekend dat ik nu met 2 vragen rondloop, naar welke school ga ik en in welke klas zit ik? Misschien is het handig dat ik maar wat zorgvuldiger ga lezen.

Replay {DUTCH}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora