7. bölüm

16.5K 553 174
                                    

Medya: kumsalin barda giydigi kıyafet

Arasın ağzından;
Kumsalın gözlerini kapattigini görünce hemen yanina kostum. Picler kızı ne hale getirmisti. Kumsalı kucagima alip hemen eve götürdüm. Zaten doktor bakmisti. Arabaya gelince kumsali dikkatli bir sekilde arka koltuga yatirdim. Bende hemen öne gecip hızlı bir sekilde arabayi surmeye basladim. Aynadan arkama bakip duruyordum. Kendimi toplamam lazimdi ben Aras BARKIN ım kimseyi sevemem sevmemeliyim. Bu dusuncelerle eve varınca hemen inip kumsali kucagima alip odama goturdum. Doktoru dovmeden önce bana dinlensin iylesir. Demisti. Biraz kumsali izledikten sonra korumalari ariyip yemek almalarini soylemistim. Kapi zilinin sesiyle kumsal yavas yavas uyanmaya baslamisti. Sanki biseyler soyluyodu yaklasip ne soyledigi duymaya calistim "alara degilim ben aras bana vur demez ona sor " gibi seyler mirildaniodu. Benim yuzumden dayak yedigi halde yine bana siginmasi hosuma gitmisti.

Kumsalın ağzından :
Gözlerimi yavaş yavas acmaya baslamistim.karsimdaki koltukta uyuyan bi aras beklemiodum doğrusu uyuyinca cok tatli gozukuyodu. Herkez uyurken masum gözükür derler ama o uyurken bile hep bi savunma seklinde kaslarini catmis. dudaklari
Duz bir çizgi halinde ona dalmis bakarken bi anda uyandi."iyimisin bisey ister misin" diye sormaya basladi. Gözlerinde kisa bi an endise gectigine yemin edebilirim. Ama sadece cok kisa bi sure sorduğu sorunu cevabini ister gibi bakiodu "iyiyim Teşekkürler beni kurtardigin icin" dedim. O ise sadece kafasinyla onayladi. "Eger kendini iyi hissedersen 3gun sornaki sirket partisine senide
Goturebilirim "dedi o heyecanla yerimden ziplayip "evettttt" diye boynuna atladim.bi anda sasirsada oda elini belime doladim dolayinca hisettigim aciyla bi anda gozlerim doldu. Hemen beni birakip "kızım salak mısın niye ziplion hemen yaralarin iyilesmedi "dedi bende ne var be sevindik sadece" dedimde o bakislari gorunce sirince gulumseyip yorgani basima kadar cektim.

♡♥3 GÜN SONRA ♡♥
bugün o parti günüydü yaralarim iyilesmis gibiydi biraz once aras gelip "kısa giyinirsen seni goturmem" diye tehdit edip gitmisti bende simdi dolabin karsisinda elbise bakiyorum bana kisa giyme diyo butum dolap kisa elbise dolu hic uzun yokki neyse siyah kısa bi elbise giydim beline fosforlu sari bi kemer ayakkabida kemerle ayni renk (multide var) giyip saçlara gectim. Saclarimi duzlestrdim. Eyeliner da cekip asagi inmeye basladim salonda aras beni bekliyordu lan bu adam gittikce yakisikli mi oluyo beni gorunce kasini kaldirip tip tip bakti "noldu ya cok mu kotu olmus" diyince "Ben sana kisa giyme demedim mi" deyince hemen savunmaya gecip "git dolaba bak hepsi kisa valla bak" dedim.o ise sadece ulan pusat sikicem seni pusat dedi. Kolumdan tutup arabaya dogru giderken donup bakan korumalar tek bakisi ile baslarini one egdiler. Bana donup "yanimdan Ayrilirsan cidiyim sikerim seni" dedi baya korkmustum. Basimi sallayip arabaya bindim. 15 dakika sonra bi Barin önüne gelmistik. Korkudan hizlica arabadan inip onun yanina gectim. Barin kapısına gelince belimden hafifce tutup iceri soktu.iceri girince sigara ve icki kokusu yuzunden midem bulanmisti yuzumu burusturup arasa bakinca bana siritarak bakiou "ne guluyon ya" diyince oda kulagima egilip "yuzunu burusturmamaya calismam cok eglenceli istedigin kadar burustur ben gulerim korkma" dedi. Icimden hahahahh cok komik ya desemde yuzune soyleyememistim.

<MAFYACIK >Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin