5.bolum

14.3K 523 37
                                    

Medya: aras ve kumsal

Arasın ağzından;
Kumsal gideli baya olmustu. Merak edip pesinden gidince kumsalın aras diye bagirmasiyla hizlica kosup tuvalete daldım. Buranın sahibi olan can kumsalın sacindan tutmuş. Biseyler söylüyordu. Kumsalın üstünden canı alıp kafa attım. Kumsal hâla ağlıyordu. gidip yanına sarıldım.kollarımda titriyordu "g-geldiin" dedi titrek sesiyle."geldim".diyip kucagima aldim.arabaya gotururken restrontaki herkez bize dönmüştü. Kumsal herkezin baktigini gorunce yuzunu daha çok boynuma gomdu. Kapidakilere "araba" diye bagirdim. Adamlar kosturarak arabayi getirdiler. Kumsal giderken uyuya kalmistı. Bende o ara pusati arayip Canı mekana getirmesini soyledim. Evin kapisina gelince kumsali kucagima alip odasina cikardim.yataga guzelce yatirip basucundaki koltugada ben oturmustum.cidden guzel kızdı ama banane ondan hem belki sevgilisi vardır hemde onu severek kendi karanligima onu sürükleyemem o cok masum cok saf ona bu kotulugu yapamam. Oda dan cikarken onun sayıklamasını duyup yanına geri geldim "a-anne benide mi goturuceksin yaninda ozur dilerim anne çikolata istememeliydim Anne gitme gitme " diye sayıklıyordu. Onu dürtüp uyandırmaya calistim.uyaninca o korku ile gelip boynuma sarilip aglamaya basladi. Ne yaptigini farkedince hemen geri cekilip "sey ozur dilerim birden seyoldu" diye sacmalaya başladı bende "tamam sorun degil" diyip oda dan ciktim.simdiye kadar onun kadar saf bi kiz gormedim sarildi diye ozur diledi ya
Bu arada pusatı arayıp bu kız hakkınsa bilgi toplamasını soyledim. 1 saat sonra pusat elinde dosyayla kapimi caldi .
Adı :kumsal
Soyadi:atahan
Yaş:18
Doğum tarihi; 15 haziran
Anne : ölü (trafik kazasında )
Baba: sağ (alkolik kızı herzaman dovuyo)
Kardeş: (yok)
En yakın arkadaslari: merve, cansu
Sevgili : hic olmamıs
Oha bu kızın hic sevgilisi olmamis mi yani birden siritmaya basladim. Niye siritiosam bananeki bilgileri masaya birakip yatagima yatip guzel bi uyku cektim.

Kumsalın ağzından :
Sabah erkenden kalkmistim.hemen mutfaga inip arasa kahvaltı hazirlamaya basladim.yemek konusunda baya yetenekliydim.kahvaltılıkları masaya dizip omlet , menemen felan yapip onu uyandirmaya odasina dogru ciktim.merdivenlerden cikarken kapi caldi. Kapiyi actigimda pusat geldigini gordum. Barda arasin yanindaki adamdi.ona hemen "buyrun" dedim.o da gülerek iceri girdi "abim yok mu" dedi.bende ona "daha uyanmadi kahvalti hazirlamistim siz oturun ben cagirip geleyim" dedim.o mutfaga giderken bende arasin odasina ciktim. Odaya geldigimde hala uyuyordu. Yanina gidip "Aras pusat gelmis seni bekliyo hadi uyan" dedim.o ise sadece homurdanip beni yataga cekip sarilip geri yatti. Ben onu dürtüp kaldirmaya calisinca en sonunda ne oldugunu anlayip uyandi. Bense hemen toparlanip "aras kahvalti hazirladim bide pusat bey geldi haber vermeye gelmiştim siz beni kolumdan çekip yaniniza yatirdiniz yani benim sucum yok" Aras soylediklerime guldukten sonra "tamam sakin bisey demicektim." Dedi birlikte mutfaga inip kahvalti masasinda agzina herseyi birden sokmaya calisan pusati gorunce gulmeye basladik aras "oglum kıtlık cıkmis gibi yemesene hem ne isin var bu saate" pusat agzindakileri yutup "abi napiyim çok guzel olmus ya " diye yemeye devam etti. Aras Pusata gulup kendide oturdu. Bana "hadi otursana" dedi.bende yanına oturup yemege basladim.pusatla aras ayı gibi yiyolardı. Pusat yerken "kumsal yemek yapcaksan hergun sizdeyim" dedi. Aras "s.git la evine bide hergun sizdeyim diyo" ben bu hallerine gulerken " afiyet olsun herzamn yaparim gel sen" dedim.Aras itiraz edip "banane lan ona degil bana yapcan" dedi.bu hali çok komikti. "Tamam aras kovma cocugu yemegini yesin kovarsin" dedim.o da yemekten kafasını kaldırmadan "hı hı" dedi.hemen caylarini koyup mutfaktan çıkarken aras "nereye" dedi. Ne yani onlarla mi yicektim.sonucta patronum o "ben hazırlarken yemistim. Siz yiyin" dedim. O ise herzamanki kızgın soğuk ifadesiyle "otur dedim kumsal 1 kerede ikiletme" bende mecburen oturdum.kahvalti bitince bulasiklari makineye dizip şirkete doğru yol aldık.

<MAFYACIK >Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin