3 bölüm

16.8K 570 50
                                    

Medya : kumsalın giydigi elbise

Kumsalın ağzından:
Kumsal uyanıca kendi odasımda olmadini anladi çünkü bu oda siyahla kapliydi. O an aklina dun yasadiklari geldi yeniden aglamaya basladim. O sirada kapi açıldı. Iceri dun beni o adamdan kurtaran kisiydi.yanima gelip "sonunda uyanabildin be kızım dun neler oldugunu hemen anlat "
Ben saskinca adama " dun arkadasimla partiye gelmistim.sonra kimlik istendikleri icin kimligimi ararken dünki adam kolumdan tutup beni sürüklemeye başladı.sonrasını biliyosunuz zaten." Olayı hatırladıkça daha kötü oluyordum. Beni kurtaran adam "peki küçük hanım yaşınız tutuyo mu buraya gelmeye" ne yani o kadar küçük mu duruyorum adama "tabikide 18 yasındayım ben" dedim.sonra aklıma babam geldi eger sabah evde olmassam daha kötü dovucekti beni. Adama "bana taksi çağırır mısınız lütfen acil gitmem gerek " dedim. Adam " dün seni tecavüz den kurtardım bunun bedeli olmalı değil mi küçük hanım" dedi. Dogru ya kimse bu devirde bedelsiz iyilik yapmazdı. Acaba ne isteycek "ne istiyorsunuz " dedim.tedirgince adama sırıttı."korkma küçük basit birsey sadece benimle sirketin yemegine geliceksin ödenmiş olacağız" aslında asla kabul etmezdim ama adam beni kurtarmıştı. "Peki kabul ediyorum sonuçta size borçluyum. Ama ben nasıl giyinmeliyim?" Adam ise "yanıma yakış yeter" dedi.bu sefer "lutfen artık taksi çağırın da gideyim" dedim adam bana bakıp "gel seni bırakayım küçük hanım "bende basımla onaylayıp hemen pesinden gittim. Saate bakınca saatin 9.00 oldugunu gordum.babam beni cidden dovicekti.
----------------♡♥♡-------------------------
Arasın ağzından ;
Kız herseyi anlatınca biraz uzulmustum. Bi dakika ya ben niye uzuluyorum aras barkın bi kıza uzulucek guldurmeyin beni. Kız eve gitmek isteyince arabama atlayıp tarif ettigi yere geldim.yani bu kız bu yerde mi yasiyordu. Sokak serserilerle dolu mahalle berbat durumda kız bana dönüp geldik.dedi. tekrar önüne dönünce kapısının önündeki adamı görünce yüzü değisti.bana "görüşürüz" deyip indi. O inice aklıma yemek geldi. Peşimden inip söyle yecegim sırada kapidaki adam kizın sacina asilmis."seni sürtük geceden beri nerdeydin sen" diye bagırıyodu. Kız derdini anlatmaya calistikca adam daha cok vurup bagiriyordu. Yanlarına gidip "noluyo burda bırak lan kızı" dedim.adam gevşekce sırıtarak "babasıyım lan sana noluyo eger bu gece senleyse al götür sürtügünü" diye önüme atti kızı ben direk kizin babasına bir yumruk attim.kiz yeni yeni kendine geliyordu. Yumrukla çığlık atip "nolur bırak artık gidicem burdan zaten sen başına bela alma" demeye basladi.ne yani bu kız bu durumdayken beni mi düşünüyordu. Kıza "git hazırla eşyalarını bize gidiyoruz ." Kız sasirmisti bu tepkiyi vermeme galiba onu sokakta birakicagimi düşündü. Kız korkarak "t-tamam" dedi. Bende pusatı arayip burdaki kızın babasını almasını söyledim. Biraz sonra kız elinde valiziyle geldi. Bana "hazırım gidebiliriz" dedi.
----------------------☆★------------------------
Kumsalın ağzından :
Valizimi hazırlayip yanina gittim. Tabikide onunla evine gitmicektim. ona "hazırım gidebiliriz" beni ilk durakta bırakması nı istedim. Bana sinirle bakarak "eve gidicez dedim.lafımı dinle sorun cikarma kücük hanım" dedi. Ona dönüp " öncelikle beni zorla goturemezsin bide benim adım küçük hanım degil kumsal" o da bana sırıtarak "istersen isteginle istersen zorla her turlu benim evimde kalacaksın. Bu arada bende Aras
, Aras barkın" oha bizim kolejin adida barkın yoksa bu adam kolejin sahibi olan mafya mı? Hemen ona dönüp "yoksa sen barkın kolejinin sahibi misin ?" Aras alayla güldü. "Evet o benim cok mu konuşurlar benim hakkımda" dedi.

<MAFYACIK >Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin