1. Mijlocul iadului.

16.7K 534 45
                                    

Capitolul 1
Mijlocul iadului
"Cateodata cele mai inspaimantatoare schimbari iti aduc cele mai frumoase lucruri. "

Am păşit speriată în camera friguroasă ca un congelator

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Am păşit speriată în camera friguroasă ca un congelator. Întreg corpul îmi tremura şi simţeam 1000 de fiori chinuindu-mi sufletul. " Haide, nu poţi da acum înapoi. Nu mai e scăpare" îmi tot repeta o voce în mintea mea şi jur.. m-am fi întors şi aş fi luat-o la fugă, dacă nu era vorba de fratele meu...

Am deschis uşa către un hol imens, slab luminat cu un covor roşu. Clar, îmi schimbasem părerea despre covoarele roşii. Nu mi-aş fi dorit să păşesc niciodată pe unul din acesta. Nu eram la vreun eveniment monden, eram la subsolul unui local unde bărbaţii veneau pentru sex, căutând femei ieftine, aşa numit bordel. Nu eram nici una dintre femeile ieftine, sau în căutare de sex.. Căutam doar să-mi salvez fratele tembel, implicat în rahaturi. Nu mai trecuse pe acasă de trei zile, iar de obicei, când lipsea atât, ceva se întâmpla. Ştiam că-şi face veacul prin bordelul ăsta, dar nu pentru ce credea toată lumea. Lucra pentru patronul bordelului, îi făcea treburile murdare, jefuia de obicei. Era un tâlhar de primă clasă, pentru că nu fura doar bani, ci şi femei. Nu-i suportam "serviciul" , îl detestam. Se implicase în toate porcăriile astea când aproape ne pierdusem casa, şi Aliid, un arab tânăr, l-a păcălit, l-a manipulat şi l-a adus în lumea asta. Ştiam că el nu e aşa, era un băiat bun înainte de toate astea, însă viaţa nu fusese blândă cu noi. Ar fi făcut orice să nu ne lase pe drumuri şi nu ar fi bănuit în ce s-a băgat devenindu-i ajutor lui Aliid. Credea doar că va câştiga banii uşor... însă nu ştia că preţul pentru asta era de fapt scump, conştiinţa lui, demnitatea lui, libertatea lui. Nu mai exista cale de scăpare. În orice clipă putea fi ucis dacă ar fi dat înapoi şi nu puteam permite asta. Nu aveam prea multe persoane în jurul meu şi nu aş fi rezistat să-l pierd.

Acum, nu aveam de ales decât să merg să vorbesc cu Aliid, care nu era deloc un om cumsecade sau cinstit. Era pervers, nemilos, avid. Mi-aş fi dorit să nu mai trebuiască să dau ochii cu el vreodată. Însă nu era altceva ce aş fi putut face.

Fără să-mi dau seama, am ajuns în capătul holului, unde doi oameni de ai lui fumau, privindu-mă suspicios, dar într-un mod greţos, ce mă făcea să vomit. Privirea lor era pe corpul meu, scanându-mă din cap până în picioare, dezbrăcându-mă din privire.

Un nod în gât mi se formase şi simţeam cum mi se întoarce stomacul pe dos, dar nu numai pentru că-mi era silă gândindu-mă ce le trece prin cap obsedaţilor ăstora, ci şi de...teamă. Aş putea fi oricând victima unuia.

- Ce e cu tine aici, păpuşă? Ai venit pentru test? Vrei să te angajezi?

Desigur că asta credeau. Aveau impresia că sunt una dintre viitoarele târfe ale lui Aliid. Deşi era un bordel, era select, pentru oameni foarte bogaţi, ce lăsau aici mii de dolari. Aliid promitea femei frumoase, fără pic de celulită sau vreun firişor de păr în plus şi clar.. complet sănătoase, cu analize făcute lunar. Păreau fotomodele şi nu erau vândute deloc ieftin. Selecţia o făcea chiar el.. culcându-se cu ele, testându-le abilităţile sexuale. Apoi efectiv erau antrenate pentru a fi cele mai bune târfe.

Devilicious.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum