Vakna syster 4

7 0 0
                                    

Logg: Ann 8/6 2234

"Jag kan nog fixa fram lite vatten men det kanske blir lite svårt."

"Varför då?"

"Paret Gary och Kay är där inne dom blev inlagda för att dom hade problem med armarna och benen. Dom är kvar därinne, läkaren han bara göra klart benen på dom men armarna blev bara små ofärdiga stumpar som slutar vid armbågen så dom kan inte öppna dörren. Vilket gör dom ilskna, ett under att dom inte sparkar ut dörren och springer efter oss. "

Vi tog med några vapen som Denise hade samlat på sig. Bland dom fans det en hemmagjord pilbåge av en metall galej som vi brukade göra när vi var små. Om man kunde skjuta rätt och sikta med den kunde den vara väldigt farlig. Denise råkade träffa mig i handen när vi var små och pilen for rakt igenom. Jag har ett lite ärr från den gången på häger handen.

Denise tog med sig ett järn rör som hon hade virat sladdar runt så att det blev lättare att hålla i. Och längst fram hade hon tejpat knivar som var tio centimeter långa. Hon hade alltid haft ett sort intresse av det förflutnas vapen hon berättade en gång om folk som slogs i rustningar av metall och red på hästar. Bar svärd, spik klubba , pilbåge, armborst och stora lansar.

"Vänta lite, vad har du förr pilar till den här? "

" Jag använde sprutor . Men se uppför nålarna."

Jag tog en fyrkantig låda med sprutor och tittade på dom.

Inplastade och märkta sjukhuset sterila nålar bör användas ansvarsfullt. Släng använd spruta i avfalls hinken. Vid stick olycka kontakta din närmaste akutmottagning för smittor risk.

Jag öppnade förpackningarna och lade sedan ner dom fem och fem i två av mina bältes fickor.

" Den kanske inte är det smidigaste vapnet men det fungerar ändå. "

"Du redo? Nu sticker vi."

Denise öppnade dörren och där möttes vi av Dr. T. Abramsson som skulle öppna dörren. Han hade skadats av stolen Denise kastade förut. Och nu så såg man hans ena högra röda öga flimrade. Fort som vinden tog Denise sitt järnrör med knivar och slog till honom och han föll ner till marken med en duns. Vi sprang bort till labbet och smällde till dörren. Jag märkte på Denise att det tog tid för henne att hämta andan. Hon började andas häftigt som hon hade svårt att få luft.

Lång väg hemWhere stories live. Discover now