Kapittel 4

149 9 2
                                    

Arja's POV


"han mener at din guddommelige forelder ikke har erklært deg for sin datter, og på den måten vet vi ikke hvilken hytte du tilhører" svarte Sindre, jeg så på Sindre og så at han var blitt roligere i øynene, men han hold på stolryggen min så hardt at knokene hvitnet.

 Etter at vi møtte Charlie og Martinus, så har han oppført seg rart. Han snakker mindre og han oppfører seg som om han når som helst kunne angrepet noen, ikke nok med det så gikk han mellom oss jentene og Charlie og Martinus nesten som om han beskyttet oss fra dem. "det er sant som Sindre sier, Arja tror du på de greske gudene og gudinnene?" "jeg vet ikke, jeg har forstått at dette stedet.." "ja hun tror på det. jeg har fortalt alt hun trenger å vite om oss og gudene" "Sindre jeg kan svare for meg selv" jeg så på han han så på meg og nikket, så snudde han seg og gikk "hva feiler det han?" jeg så at Lipo så etter han med et bekymret uttrykk før han svarte "han er bare ikke helt okey, med at han måtte komme tilbake, selv ikke når vi alle har beklaget oss" jeg så på Lipo, "hva skjedde egentlig?" "det er noe han må fortelle deg, men jeg kan nok gjøre det for han. for nå tror jeg han ikke orker å snakke" jeg satte meg bedre til rette i stolen og så på Lipo "fortell" han nikket og startet med å snakke.


jeg gikk ut av det store huset, jeg tenkte på det Lipo hadde fortalt. Nå forstår jeg hvorfor han var sint på guttene, de hadde bokstavelig talt ødelagt livet hans. jeg gikk rundt og grublet på det da jeg gikk inn i noe "se deg for din yupling, dette er ikke en barnehage" jeg så på jenta som snakket, hun hadde knall rødt hår og grønne øyne "b-b-beklager jeg" "beklager, du aner ikke hvem du har med å gjøre. jeg er den beste halvblodsen her ny kommer. og du skal vite at jeg ikke..." "fjern deg Marilla, du er ikke den beste, du ble det da jeg dro herfra, men nå er jeg tilbake og jeg tolererer ikke at du er en bitch stikk og tren eller noe og la Arja være" jeg så bort på der stemmen kom fra, det var Sindre, han kom gående rolig mot oss, han snakket med en ro i stemmen men bestemt. jeg tror jeg aldri har sett han være så fantastisk, jeg skjenner at følelsene mine for han vokser. "tusen takk Sindre, beklager hvis jeg gjorde noe galt" jeg tok hånden han rakte fram mot meg for å hjelpe meg opp, "det går bra, Marilla er bare en selvopptatt ares jente ingenting og bekymre deg over" 


Sindre's POV


Jeg tok med meg Arja til trenings arenaen for å se hva hun synes. tenkte jeg skulle gjøre noe etter at jeg hadde oppført meg som en kald idiot rundt henne, "så hva synes du om arenaen?" "den er dødskul, og jeg kan trene med hva jeg vil der?" jeg nikket jeg måtte smile, hun så inntressert i arenaen at jeg tok tak i hånden hennes og dro henne etter meg. vi gikk inn på Arenaen og videre bort til en av gutta som støttet meg da jeg dro "MARIUS" en blond gutt med havblåe øyne snudde seg og smilte da han så meg "nei men er det ikke den forsvunnede Sindre, jeg har vært bekymret for deg" "beklager Marius, møt Arja. hun trenger et våpen hun kan ta med seg kan du hjelpe henne?" han nikket og viste vei for Arja, hun så bekymret bort på meg men jeg bare nikket. jeg snudde meg og gikk bort for å trene med pil og bue, flaks så var bare Marius og resten av Hermes folka her de eneste jeg har hatt sans for alle årene mine her. 


etter en time kom Arja og Marius ut igjen "hvordan gikk det Arja?" "det gikk fint, jeg fikk et spyd" "fornøyd?" hun ristet på hodet "ikke egentlig, jeg likte flere andre våpen men fyren her sa at spydet er best for meg" "kjemp mot meg?" "hæ?" kom fra begge "ja, kjemp mot meg, la oss duellere" Marius gikk fram og sa "Sindre, jeg skjenner kanskje ikke Arja og hennes ferdigheter, men du kan ikke bare" "jo, jo det kan jeg, tar du utfordringen Arja?" jeg så at hun ble usikker, men plutselig anngrep hun meg. takket være ferdighetene mine fra før av var jeg rask nok til å trekke kniven min og forsvare meg "en kniv, jeg er kanskje ikke den smarteste eller beste med dette, men en kniv vil ikke hjelpe deg" "tror du ja" jeg trykket på tridenten på skaftet og knive vokste og var til slutt et sverd. jeg dyttet Arja vekk fra meg stelte meg i en bedre posisjon og gjorde meg klar for neste anngrep "du ser Arja, da jeg valgte våpen så valgte jeg etter smaken, og hva som føltes riktig ut. derfor endte jeg med denne. en kniv i starten men et sverd til slutt" jeg rakk ikke si en ting til før hun gikk løs på meg. Vi holdt på i en time med anngrep, forsvar og styrke til jeg slo ut spydet fra hånda til Arja og pekte sverdet mot henne. jeg senket det gikk og hentet spydet hennes, og ga det til henne "du er sterk, rask og smart. men du mangler den siste tingen, den mentale styrken til å kjempe lengre, men du ga meg litt av en konkuranse" "takk for tipset og rådet. og takk for at du kjempet mot meg, jeg fikk et lite innblikk  hva dere driver med i kamp" vi hørte en konkylie som sa ta det er middag "ser ut som om om middagen er klar" jeg tok armen hennes gjorde sverdet om til en kniv igjen og viste hvordan hun kunne krympe spydet sitt sånn at det blir enklere å ta med seg.


-------------------------------------------------


heeeeei!!!!!


da er jeg ferdig i 10 klasse og går over til videregående til høsten. eksamen var over for en uke siden, men har ikke hatt mye tid til å skrive før nå. beklager for se oppdatering, men her er kappitelet jeg lovte. 


håper dere vil like det, og som jeg ofte sa på den forgie boken min, så er det bare å si ifra om noe ikke gir mening så skal jeg forklare. 


hilsen deres forfatter FossiHart!!

FantasyWhere stories live. Discover now