Kapittel 3

151 14 2
                                    

Sindre's POV


"det gikk bare bra, fram til idiotene dukket opp med et monster midt på skoleplassen" "det var ikke så ille, og denne jenta her hjalp oss og.." "og hun kunne blitt drept din idiot. det er en grunn til at monstrene ikke har angrepet oss tidligere, fordi jeg har sørget for å gjemme lukten av dem" Arja, Sarah og Linda rygget litt unna meg. Jeg så Lipo snu seg mot de og sa "dere to, som ble utpekt følg etter Martinus og Charlie sånn at dere får møte deres nye søsken. Sindre og Arja, bli med meg" jeg kikket bort på Arja som så bekymret ut etter vennen våre, jeg hadde også blitt det hadde ikke Lipo bedt oss følge etter han.


vi gikk inn i det store huset, Lipo så først på Arja så på meg. ingen ting hadde forandret seg siden sist jeg var inne i det store huset "sett dere ned plis" jeg så på Lipo, og så på Arja som satte seg ned "jeg vil gjerne stå om det er greit" Lipo så på meg og nikket, "så Arja, du er ikke blitt utpekt ennå" "unnskyld meg, men hva mener dere med utpekt?" "han mener at din guddommelige forelder ikke har erklært deg for sin datter, og på den måten vet vi ikke hvilken hytte du tilhører"


———————————————————————————————


beklage så mye for at kappitelet er kjempe kort, og at jeg ikke har oppdatert som jeg lovet, men har vært utrolig stresset med eksamens forberedelser og jeg er også kulturvert så har måttet jobbet litt med det også. men jeg lover, etter tirsdag skal jeg lage det lengste kappittelet jeg har laget bare for dere.


setter veldig pris på dere so har kommenter og sendt melding om boka. det varmer hjertet mitt.


Hilsen FossiHart <3

FantasyWhere stories live. Discover now