Dört ☣

24K 1.1K 21
                                    

4.Bölüm


# Top alayım mı?

Çiğdem bir yandan çantasını hazırlarken bir yandan da attığı mesaja cevap bekliyordu. WhatsApp'da ortak grup açtıkları için kimin cevap vereceğini bilmese de Emre'nin vermeyeceği kesindi. Öküz.

# Al kuzum, belli olmaz. :)

Mesajı atan Cemre'ydi ve genç kızın aklına hemen dün gittikleri kadın doğum uzmanı gelmişti. Dostunun kendisi gibi arkadaşı da çok iyi biriydi ve Esin Hanım'ın duyurusuyla Cemre'nin hamileliği kesinleşmişti. Çocuklar gibi ayakta zıplaşıp birbirlerine sarıldıkları anı hatırlayınca gülesi geldi. Kardeşi bu kadar sevinçli ve mutluyken sonunda gözyaşlarına hakim olamamış bir yandan gülmüş bir yandan da ağlamıştı. Ulaş'a nasıl söyleyeceğini beraber planlarlarken Cemre'nin heyecanı çok tatlıydı.

# Peki ya ip?

Yazdığı soruya bu sefer Ulaş'tan cevap geldi. Muhtemelen iş yerindeydi.

# Çocuk gibi oyun mu oynayacağız? :P Cemre, kır dizini otur.

# Şimdiden başladın kocacım. O.o

Onların atışmasını daha fazla sırıtarak okumak istemeyen Çiğdem, dolaptan aldığı bikinisini de çantasına tıkıştırıp sevgilisi olacak magandayı aradı. Emre kendisini meşgule düşürüp iki dakika sonra o arayınca genç kız bu sefer sinirinden kendisi meşgule attı. O apaçinin her seferinde kendisine fakir kız edebiyatı yapmasına sinir oluyordu. Kontörü yokmuş gibi her onu aradığında meşgule düşürüyor, kendisi arıyordu. Bu saçma neden yüzünden bile ters düştüklerine inanamıyordu!

En sonunda Emre'nin arayışlarına dayanamayıp telefonu açtı ve kükreyen -pardon düzeltiyordu- hönküren sevgilisiyle yüz yüze geldi.

"Niye meşgule atıyorsun!?"

"Sence neden olabilir? Fakir edebiyatı yapma bana."

"Seni düşünende kabahat kızım. Kapat lan telefonu, ara beni de o kontörün eksiye düşsün bi aklın başına gelsin."

"Uzat- Alo? Emre?" Kapanan telefonla neye uğradığını şaşıran genç kız, aniden kahkahalarla gülmeye başladı. Cidden normal değillerdi.

Sevgilisini tekrar aradığında Emre bu sefer telefonu açtı.

"Halimizi hatırımızı sormadan telefon konuşmasına başlayan en cins çiftlerden biriyiz sevgilim." dedi genç kız gülümsemesine engel olamayarak.

"Herşeyi sorun haline getiren sensin?" dedi karşısındaki ses. Ama tonunda muzip ve eğlenceli tınılar gizliydi. Demek ki o da cinsliklerine alışmış, bir anlam veremiyordu.

"Allah aşkına kim kontörden kavga eder? Ha sen aramışsın ha ben. Sen arayınca sesim farklı mı geliyor?"

"Benim düşündüğümü sen düşünmek istemiyorsun. O yüzden bu konuyu kapatmamızı öneriyorum."

"Kabul edilmiştir."

"Ne yapıyorsun?"

"Bikinimi çantama koyuyorum. Hangi rengi seversin?" deyip muzipçe sırıtan Çiğdem, sevgilisini biraz canlandırmak istemişti. İkisi de yetişkin insanlar oldukları için aralarında bazen böyle takılmalar oluyordu.

"Üzerinde duruşu önemli tabii." diyen Emre de havaya girmiş gibi görünüyordu.

"Hepsini deneyip fotoğrafımı çekeyim ve sana göndereyim-"

KıroMan (3)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin