BAR

3.4K 133 1
                                    

Annem ve evlendiği adam sandalyede baygın halde uyuyordu.İkisine de bir kova su döktüm.Gözlerini sçtıklarında annemin yanına gidip çok sert bir tokat attım.Adamın yanına geçip sağlam bir yumruk attım.
\3 gün sonra/
3 gündür o ikisine işkence uyguluyoruz.Bu yüzden okula gitmiyoruz.Ayrıca Demir ve Cenk de bizimle.Onlarla da çok iyi anlaşıyoruz.
Ben bunları düşünürken telefonuma mesaj geldi.
Sonunda öldüler.Hemen ardından bir mesaj daha geldi.
Kimden:Bad Boy'um
Bugün bara gidelim mi?
Kime:Bad Boy'um
Oluuuuur.
Demir kendini bu şekilde kaydettiğinde ben de kendimi BAD GİRL'İM diye kaydetmiştim.Telefonu elime alarak Cenk'e mesaj atmays başladım.
Kime:Abicik
Bu akşam bara gidiyoruz aşkısı.
Biz birbirimize aşkısı diyoruz.Ama herkes biliyo ki abim olduğu için.Aslında Cenk ile aramızda ay farkı var.Ama onu abim gibi görürüm.Tabi sadece ailelerimiz varken diyoruz.Yoksa biz mafyayız yani...Mira'ya da mesaj attım.
Kime:Aşkım
Akşam bara gidiyoruz.
Saat şu anda 18:30'du.Dolabtan siyah elbisemi çıkardım-multi 2-.Elbisemi yatağımın üzerine bıraktıktan sonra duşa girdim.Yarım saatlik bir duşun ardından saçlarımı kuruttum.Fön çektim ve uçlarına dalga verdim.Kımızı ruj,siyah far ve eyeliner sürerek siyah platform topuklu ayakkabılarımı giydim.Küçük siyah çantamın içine telefonumu araba anahtarımı ve nolur nolmaz silahımı koyarak aşağıya indim.Babam beni gördüğünde büyük bir gülümsemeyle konuşmaya başladı.
-Nereye böyle kızım?
-Bara gidicez babacım.
-Peki,iyi eğlenceler.
Evden çıkıp arabama bindim ve bizim bara doğru sürmeye başladım.
Ve BİNGO!Hepimiz aynı anda geldik.Önce Mira indi.O da siyah bir elbise giyinmişti-multi 1-.saçlarını sıkı bir at kuyruğu yapmıştı ve sadece ruj sürmüştü.Cenk ve Demir'e baktığımda siyah bir t-shirt ve siyah bir pantalonla gelmişlerdi.Bizi süzmeye başladıklarında gözleri bacaklarımızda kaldı.
-LAAAAAN!Hiç giymeseydiniz.
İkisinin de aynı anda bunları söylemesiyle kahkahalara boğulduk.Ama o öldürücü bakışlara maruz kaldığımızda sustuk.Demir beni,Cenk de Mira'yı kolunun altına aldı.Evet elini belime koymadı.NEDEN?ÇÜNKÜ MAFYA OLMAK BUNU GEREKTİRİR.
İçeri girdiğimizde bütün gözler bize döndü.Kızlar utanmasa salya dökücek.Erkekler desen kim olduğumuzu bilmeseler bizi...Her neyse.Hemen bizim locamıza oturduk.4 tane tekila siparişi verdikten sonra konuşmaya başladık.
-Yarın okula gidicez heralde?,dedi Demir.
-Aynen yaaa!,üçümüz aynı anda söyleyince gülmeye başladık.En sevdiğim şarkılardan biri çalmaya başlayınca Demir'i kaldırdım.
-Ne oldu?
-Dans edelim.
-Otur oturduğun yere Aden.
-İyi,ben tek başıma dans ederim.
İnsanların ortasına geçip Demir'in beni izleyebiliceği bir yerde durdum.En güzel dans hareketlerini yapmaya başladım.Demir'e baktığımda çok sinirlenmişti.Birden kalkmasıyla gülümsemeye başladım.Yanıma gelip bana ayak uydurmaya başladı.Bana bakanlara dönüp
-Dönün lan önünüze!,diye bağırmasıyla herkes önüne döndü.
Bir süre sonra Mira ve Cenk de geldi.
10-15 dk sonra yerimize oturduk.Babamdan mesaj gelmişti.
Kimden:Babam
Kızım Demir'i de alıp buraya gelmelisiniz.Acele edin!
Demir'e mesajı gösterdim.Cenk ve Mira'ya işimiz olduğunu söyleyip çıktık.
Eve geldiğimizde hemen içeri girdik.İçerde Kuzey amca-Demir'in babası-ve babam oturuyodu.Çok endişeli gözükoyolardı.Karşılarındaki ikili koltuğa oturduk.Ama babamın ve Kuzey amcamın söyledikleriyle adeta şok olmuştum.

İKİ MAFYANIN AŞKIWhere stories live. Discover now