YAŞAM HİKAYELERİ...

2.9K 135 1
                                    

~Demir'den~
Cenk ile birlikte sınıf kapısına geldiğimizde gördüklerimizle şok olduk.Aden Tunalı'ya bakıyoduk.Poyraz Tunalı'nın kızı olduğunu biliyodum.Ama benim zihnimdeki kız,manikürü bozulsa ağlayacak baba parası yiyen şımarık bir kızdı.Çığlık atıp duvara en sertinden bir yumruk atması bizi daha çok şaşırtmıştı.Kızda acayip kol kasları vardı.Sonra bize doğru döndü ve yere yığıldı.O sırada yanındaki Kemal Soylu'nun kızı,Mira Soylu da yere yığılınca Cenk de onu kucakladı.
Hastaneye doğru sürmeye başladık.Hastaneye geldiğimizde ikisini de sedyeye koyup götürdüler.
15 dk sonra ikisininde doktoru çıkmıştı.Bu zamanda babaları da gelmişti.
-Efendim bir tür sinir krizi geçirmişler.Ancak bu ilk defa olsa da bundan sonra kriz anlarında ilaç kullanmaları gerekecek.
-Görebilir miyiz?
-Evet,en geç 5 dakikaya uyanırlar.
Hep birlikte içeri girip oturduk.Kemal amca ve Poyraz amca bize teşekkür etti.
Birkaç dakika sohbet ettikten sonra Aden sayıklamaya başladı.
-Lanet olsun!Seni bulucam lan,bulucam.Aaaah!,diyerek kalktı.
O sırada Mira da ağlamaya başladı.
-Anne,anne!Anneeee!,diyerek o da kalktı.Babaları hemen yanlarına UÇTU.Evet resmen uçtu.
-Baba izleniyorum.Yaptığım her hareketten haberi var bu kişinin.Gizli numaradan mesaj atıyo bana,dedi Aden.Mira ise sadece tavanı izliyodu.Babaları alınlarını öptü ve bize çenesiyle kapıyı gösterdi.
Beraber kafeteryaya indiğimizde boş bir masaya oturduk.Kemal amca konuşmya başladı.
-Ne olduğunu merak ediyosunuz değil mi?
Cenk ile aynı anda başımızı salladık.
-Mira benim mafya olduğumu öğrendiğinde daha 6 yaşındaydı.O zamana kadar çok masumdu.Ama sonra silah eğitimleri almaya başladı.Dövüşlere katıldı.Her girdiği yerde küçümsenirdi.Ama yarışlar bittiğinde herkesin ağzı beş karış açılırdı.Sonra bir gün annesi kaçırıldı.Bir ay boyunca her yerde onu arasak da bulamadık.Derken elimize bir kaset geldi.Meleğime yapılan işkenceler gözüküyodu.O gün bugündür onları arıyoruz.Ama yoklar.Bugün de Aden'e mesaj atmışlar.
Aden'e atılan mesajlara baktığımızda haklı olduğunu gördük.Sonra Poyraz amca konuşmaya başladı.
-Aden...Benim masum prensesimden artık eser yok.Acımasız,duygusuz.O da altı yaşında öğrendi mesleğimi.Annesi mafya olduğumu öğrendiğimde bizi terkedip başkasıyla evlenmişti.Sonra da bir daha arayıp sormadı.O da kendini dövüşe adadı.Mira ile kardeş gibidir.Aslına bakarsan ikisinin de huyları aynı.Aşk onlara çok uzak.Hayatları boyunca hiç sevgilileri olmadı.Biz onlara 6 yaşına kadar sıcak davranmamıştık.Anneleri var diye.Sonrasında da onlar da duygusuz oldu.Anlıycağınız bizim dışımızda hiçbir erkeğin kolları arasında ağlamadılar,bizden başka kimseyi öpmediler.
Duyduklarım karşısında şok olmuştum.Hangi kız bu kadar masum olabilirdi ki?Etrafımdaki kızlar müsait bir yerlerini zor kapatan şeyler giyip barlarda sürterken bu kızlar...Cenk'in de aynı şekilde düşündüğüne emindim.Madem onlar anlatmıştı,biz de anlatmalıydık.Ben başladım.
-Aslına bakılırsaAden'le aynı şekilde yaşamımız var.Cenk'in de Mira ile.
Gülümsemekle yetindiler.15-20 dk sonra bir koruma koşarak yanımıza geldi.
-Efendim bulduk!
Birden ayaklandık.Odaya girdiğimizde Mira ve Aden daha önce duymadığım küfürler savurarak ceketlerini giymeye çalışıyolardı.
Onlar da giyinince hemen çıktık.Depoya geldiğimizde Aden ve Mira arabadan inerek koşmaya başladılar.
~Aden'den~
Gördüğüm kişilerle şok olmuştum...

İKİ MAFYANIN AŞKIWhere stories live. Discover now