Capitolul 6 - E peste tot!

8.2K 511 21
                                    

Capitolul 6 - E peste tot!



În noaptea aceasta, Ana este invitată la o petrecere privată, organizată de către piloți. Are la îndemână câteva invitații, așa că, ne-a propus ca eu și Mary s-o însoțim. Cunoscându-le atât de bine și știind cantitatea de bărbați care vor asista, am făcut un pariu: niciuna nu are voie să plece cu vreun bărbat de acolo. Și eu fac parte, de asemenea, din acest pariu. Dar eu, în ciuda faptului că sunt singură, nu devin o adolescentă rebelă atunci când văd un bărbat care arată bine și nici atât să le las baltă, chiar dacă ele au mai făcut-o. Vreau ca ele să aibă încredere în cuvintele mele. Doresc să petrec o seară între fete, distrându-ne ca nebunele, mai ales că nu mai am de unde să știu când o să mai avem ocazia de a ieși împreună toate trei. Însă ceva îmi spune că prietenele mele drăguțe vor flirta cu toți bărbații de acolo, iar eu voi rămâne exact ca amica aceea care stă în umbra celorlalte și e complet singură pentru că e o tocilară incurabilă.

La fel ca noaptea trecută, Ana face pe stilista cu mine. Dar cu ocazia aceasta, mă obligă, având în vedere că eu nu sunt de acord cu decizia luată, să mă îmbrac cu altă rochie de a ei. De data asta, aleg o rochie neagră. Am noroc că rochia nu e atât de scurtă precum cea pe care am purtat-o când am ieșit cu Joseph. Are mânecile scurte, iar la baza gâtului devine rotundă și la nivelul taliei se despică lăsându-mi la vedere spatele. Din nou tocuri. Draga mea prietenă și colegă de apartament, nu își dă încă seamă că tocurile nu au fost făcute pentru mine. Pentru această noapte, îi propun Anei să mi îmi prindă părul într-o coadă de cal destul de înaltă. Mă apropii de oglindă, desfăcând rujul și aplicând culoarea roșie pe buze. Atât cât este necesar.

Ana, o să poarte o fustă albă care combină perfect cu corsetul de culoare neagră cu un mic fermoar pe mijloc. Tocurile ei sunt identice cu ale mele, ea este deja obişnuită cu asemenea încălţăminte. În avion mereu poarta tocuri la costumul de stewardeză. Frumosul păr blond-cenușiu al Anei cade ușor ondulat pe spate. Își aplică un tuș pin-up la fel ca mine, accentuându-și ochii verzi. Buzele și le pune în evidență cu un ruj roșu mat care contrastă perfect cu restul ținutei.

Amândouă mergem spre Fiatul 500 ca s-o luăm pe Mary. După ce ajungem la prietena noastră, care deja ne așteptă în fața blocului, ne îndreptăm spre localul unde avem de gând să ne petrecem restul serii. Restaurantul este deja plin de tot felul de persoane, de la vârsta adolescenţei până a treia vârstă. Bărbați la toate colțurile, care mai de care, unii mai frumoși, alții mult mai atractivi. Ana îi cunoaște pe majoritatea din încăpere. Din câte mi-a spus în mașină, îi știe din diferitele zboruri. Ne apropiem toate trei de bar pentru a cere ceva de băut.

După ce așteptăm în jur de cincisprezece minute, vine într-un sfârșit un chelner pentru a ne lua comanda. E destul de atrăgător, blond, puțin mai înalt decât mine, slab. Dar ce îmi atrage cel mai mult atenția sunt ochii lui verzi, recunosc că mă înnebunesc ochii lui, dar în momentul acesta îmi vine în minte Joseph. De ce? Mă simt ciudat, ca și cum l-aș respecta și nu aș avea voie să mă uit la alt bărbat. Ce toantă sunt! Eu și Joseph nu avem nimic, pot face ce vreau.

- Ana, cât de mult aveam nevoie de asta! exclam, ridicând tonul ca să mă poată auzi.

Bărbatul de la bar se apropie pentru a ne înmâna băuturile pe care le-am cerut. Privirile noastre se fixează una pe alta pentru câteva secunde, iar mai apoi îmi dedică un zâmbet timid. Un simplu rânjet din politețe, mă gândesc, nu ar trebui să-i dau atâta importanță. Ca să nu par nesimțită, îi răspund și eu cu unul mic.

Volumul I: Îndrăgostește-măWhere stories live. Discover now