Untitled Part 45

1.6K 84 0
                                    

45chapter


Atrodo pagaliau ir aš radau savo laime. Harry kaip vijurkas sukosi dėdamas mano rūbus į lagaminą. Tik kai atitraukė apatinį stalčių supratau ką jis ruošiasi paimti.

-Garbaniau aš pati pasiimsiu savo apatinius,-nusijuokusi tariau.

-Ne! Aš dedu tavo rūbus , tad stovėk ir nejudėk.

-Šiknius.

Harry pradėjo naršyti mano apatinių stalčiūje. Jutai kaip mano skruostai iškaista ,kai jis renka jam patinkantį trikotažą. Staiga garbanius atsisuko į mane rankose laikydamas juodus neriniuotus apatinius. Jo veide švietė šelmiška šypsena. Prikandau skruostą ,kad nenusijuokčiau.

-Man šitie atrodo matyti,-šelmiškai tarė jis.

-Harry padėk juos,-suzyziau.

-Ne tu juos pasiėmė.

Atsidususi atsisėdau ant lovos krašto garbanius vis dar naršė mano stalčių.

-Klausyk garbaniau aš noriu sudėt tavo rūbus,-klastingai nusišypsojau.

Vaikinukas atsisuko į mane klastingai primerktom akim. Šypsojausi ramia šypsena. HArry pakėlė antakį.

-Gerai,-tarė jis.

Linktelėjau ir išbėgau iš kambario. Prasilenkdama su Louis įbėgau į Harry kambarį. Laiminga nežinia dėl ko nubėgau prie spintos. Išvertusi visą ją pasiėmiau lagaminą. Paėmiau kelias maikutes ir šortus , idėjau džinsus bei megztukų daug megztukų. Priėjus prie apatinių šypsojausi iki ausų. Išėmiau penkias poras ir sustojau ties vienais ant kurių buvo mikimauzas su širdutėmis.Pradėjau juoktis kaip nesveika. Šiaip ne taip atsistojau nuo grindų ir braukdama juoko ašaras ėjau link savo kambario. Pakeliui sutikau Perrie.

-Kas nutiko?,-persigando ji.

Ištraukiau už užnugaros garbaniaus apatinius. Blondinė taip pat nesusilaikius pradėjo juoktis. Abi stovėjome viena prieš kitą ir juokėmės. Girdėjau link mūsų artėjančius žingsnius. Niekaip nėjo sustoti juoktis.

-Ki...kie...no?,-vos išlemeno ji.

-H...

Nėjo pasakyt atsisėdau ant grindų ir juokiausi , Perrie pasiekė mano pavyzdžiu. Žinoma prie mūsų pasirodė ir Harry , kuris pamatęs savo apatinius mano rankose pradėjo raudonuot. Mano juokas sustiprėjo. Harry staigiai ir neprognozuojamai pasilenkė prie manęs. Persimetė mane per petį ir pasileidau laiptais žemyn. Vis dar juokiausi kai jis prabėgo per svetainę , bei stiklines galinio kiemo duris. Suvokusi , jog jis bėga link baseino pradėjau muistytis , bet buvo pervėlu. Šaltas vanduo susidūrė su mano kūnu. Sunkiai išnėrusi apsižvalgiau , Harry niekur nebuvo matyti. Žinoma mano garbanius išnėrė prieš mane. Jo rankos apglėbė mano liemenį ir prisitraukė prie savęs. Mūsų lūpos susijungė. Apglėbiau jo kaklą. Girdėjau kaip kažkas mus fotografuoja , bet kam tai rūpi. Harry atsitraukus pakštelėjau į jo nosies galiuką.

-Gerai mažute einam ruoštis,-sušnabždėjo kimiai jis.

Pastaruoju metu jo balsas labai kimus ir atrodo , jog jis sirgtų. Gal man tik vaidenasi? Dar kart pakštelėjau į skruostą ir patraukiau laiptelių link.

PO VALANDOS

Sėdėjome oro uoste. Garbanius vis nesiliovė žaidęs telefonu ir tai kuo toliau tuo labiau mane erzino. Vos tik jis gauna žinutę jo šypsena pakyla iki ausų. Bandžiau pažiūrėti kas jam rašo , bet mažiau tik „Le". Daugiau nieko. Ar gali būti , jog vėl prasidės tos dramos? Jog dabar kai man jo labiausiai reikia jis mane išduos? Kas nutiktu jei jis išties taip ir padarys? Kas tada? Aš jau nebeturiu sveikatos ir noro šitiems žaidimams. Atrodo kuo toliau tuo labiau aš gremzdu į bedugnę ir niekas manęs iš ten neištrauks. Dar viena žinutė , vėl šypsena iki ausų. Išleidau sulaikyta orą ir nusprendžiau nueiti kavos. Nieko netarusi patraukiau link kavinės. Ten nusipirkau bananinio latte. Kai patraukiau atgal pastebėjau Harry besikalbanti su žavia raudonplauke. Ji atrodė maloni , bet akivaizdžiai flirtavo su mano vaikinu-sužadėtiniu. Atsistojau kiek atokiau nuo jų ir stebėjau viską ką jie daro. Merginos ranka pakylą ir perbraukia per jo krūtinę. Garbanius papurto galvą ir kažką greit atsakęs pabučiavo jos kaktą. Mergaitė buvo nepatenkinta. Nusprendžiau prieiti arčiau.

-Tu privalai mane pabučiuoti , aš tavo didžiausia fanė,-piktai tarė ji.

Oh Letty visai pamiršai kas tavo vaikinas. Garbanius maloniai jei nusišypsojo.

-Aš turiu sužadėtine,-švelniai atsakė.

-Ji sumauta kalė , kaži kur dabar ji?!,-riktelėjo ji.

-Išėjo kavos. Ji visad geria kavą prieš skrydį. Bananinį latte.

Mano veidą papuošė šypseną. Jis žino ką aš geriu , nors tai sakiau tik kartą.

-Ji nenusipelnė tavęs ji paleistuvė. Tu turi mane pabučiuoti!

Gerai užteks man šito spektaklio , niekas neįsakinės mano vaikinui. Nutaisiau malonia šypseną ir patraukiau prie jų. Priėjusi pakštelėjau garbaniui į skruostą.

-Pasigedai?,-nerūpestinga paklausiau.

-Net labai.

-O Dieve tu Letty Hope,-cyptelėjo ta mergina.

Kokia dviveidė ji gali būti. Atsisukau į ją su molonia šypsena. Jos veidas buvo apsimestinai džiugus.

-Labas,-tariau jei.

-Patrauk savo rankas nuo Harry jis turi vesti mane,-šiurkščiai tarė ji.

-Am ne. Jis mano ir tau teks susitaikyt , jog šis nuostabus garbanius ves mane,-nusišypsojau.

-Aš tave nudėsiu. Tu mirsi!!!

Pradėjus jei rėkti sutrikau. Raudonplaukė ištraukė kažkokį buteliuką , bet jei nespėjus jo atkimštį išmušiau jį iš jos rankų. Šukės ir keistas skystis pažiro ant oro uosto grindų.

-Ką tu padarei? Mano rūgštis!

O Dieve ji norėjo mane aplieti rūgštimi? Stovėjau sustingusi iki kol prie mūsų prisistatė apsauga.

WarzoneWhere stories live. Discover now