Untitled Part 24

2.2K 98 1
                                    

24chapter


-Išeik ir nieko nesakyk , per daug prisiminimų ir sutampančių žodžių. Mane užpuolė panika , tad išeik kol nieko neiškrėčiau.

-Tu rimtai?

-Suprask sumautas kvailį ,jog aš nežaisiu tavo žaidimų ir aš nesu silpna , tad šalinkis iš mano kambario!!!

Jis tik pasitvarkė savo rudas garbanas ir pasišalino iš mano kambario. Man taip atsibodo visas šitas mėšlas. Nejau jie neturi kas veikt? Atidariau tą prakeiktą kompiuteri. Bandžiau jį įjungti. Velnias!!! Sugadinau! Stryktelėjau iš savo lovos. Laiptais nuėjau į svetainę ir nekreipdama dėmesio į visus kitus iš spintelės išsitraukiau kita kompiuteri. Jis kažkada buvo mano darbinis kompiuteris , tad nenaudojau jo , bet kadangi sugadinau savąjį reikia kito. Praeidama pro stalą pagriebiau kolos ir čipsų. Laiptais grįžau į kambarį. Užsidariau jame ir nusprendžiau šiandien daugiau savęs nebekanint ir pažiūrėti kokį filmą. Pasileidau pirmą pasitaikiusi. Tai buvo „Raudonoji aušra". Įsitaisiusi stebėjau filmą.

Vidurį filmo į mano kambarį besiglamžydami įvirto Eleanora ir Louis. Pakėlusi antakius stėbėjau juos. Jie atrodė manęs net nepastebėjo.

-Jūs čia mylėsites?,-paklausiau.

-Taip!!!,-abu suriko.

-Ok šalinuos ryt atsiimsit.

Nusileidau laiptais į apačia. Ten vaizdelis buvo normalus. Liam ir Dani miegojo susirietė ant sofos. Perrie miegojo padėjusi galvą ant Zayn peties.

-Viršuje trečias iš kairės kambarys yra laisvas,-tariau jam.

Jis linktelėjo ir jau norėjo eiti , bet atsisuko į mane ir tarė.

-Manau tau reikėtu susirasti Harry , jis atrodė ne kaip kai išlėkė iš namų. Bijau , jog nieko nebūtų nutikę. Pirma kur turėtum jo paieškoti tai įrašu studijoje jis ten dažnai būna kai jam liūdna arba pikta.

Tada jis apsisuko ir nuėjo į kambarį nešinas savo nuostabiąją mergina. Jie nuostabūs , o man reiktu surasti Styles vis tiek nenoriu likti čia namie. Pasiėmusi visus daiktus pradėjau eiti link durų kai atsiminiau , jog nebeturiu mašinos. Užbėgau laiptais į viršų. Pabeldžiau į Zayn duris. Jis po kelių minučių jas atidarė.

-Gali paskolinti savo...

-Tik nesudaužyk ir saugok ją.

Malik davė man raktelius ir mirktelėjęs uždarė duris. Šyptelėjau pati sau. Išėjusi į žvarbia naktį patraukiau link jo juodo range rover. Sėdusi už vairo stengiausi kuo atsargiau vairuoti. Man vis dar skaudėjo peršauta vietą ir ten buvo siūlių tai sukelia daugiau skausmo nei norėčiau. Vairavau beveik tuščiomis gatvėmis. Lėtai įsukau į įrašų studijos kiemą. Pastačiusi mašiną išlipau iš jos. Patraukiau durų link. Patikrinau duris jos užrakintos. Apėjusi pastatą patikrinau galinį įėjimą. Volia! Kuo atsargiau ėjau kolidoriais. Šviečiausi telefonu ir beveik nieko nemačiau. Atsitrenkiau į sieną. Sukandau dantis iš skausmo. Lėtais žingsniukais judėjau tolyn. Velniop tave Harry.

-You and I

We don't want to be like them

We can make it 'till the end

Nothing can come between

You and I

Sustojau. Galiu prisiekti , jog tai Harry. Patraukiau jo balso link. Po kelių akimirkų stovėjau tarpduryje , o jis dainavo man atsukęs nugarą.

- Not even the Gods above

Can separate the two of us

No, nothing can come between

WarzoneWhere stories live. Discover now