Untitled Part 21

2.2K 102 1
                                    


21chapter


Įėjau į vidų. Svetainėje sėdėjo visi kaip visad. Žinoma šį kart nebuvo Dani ir Liam , bei Louis ir El.

-Styles nuvežk mane iki modelių agentūros turiu sutvarkyti keleta reikalų,-tariau jam.

Jis linktelėjo. Nusekiau jį iki mašinos. Atsisėdau šalia jo. Visą kalia iki agentūros rašinėjausi su Katherina. Galiausiai mašina sustojo prieš agentūrą.

-Einam kartu palauksi manęs mano kabinete,-pasakiau.

Garbanius nieko nesakė , tiesiog nusekė mane iki lifto. Ten tyliai stovėjo atsirėmęs į sieną. Lifto durims užsidarius ir pradėjus kilti jis sustojo. Dingo šviesa.

-Kas per velnias,-piktai tariau.

Įjungiau telefone švieselę. Suvedžiau pagalbinės tarnybos numerį.

-Klausau,-atsiliepė jauna mergina.

-Hope mados namuose sustojo liftas , kodėl?,-piktokai tariau.

-Tuoj pažiūrėsiu,-ji nutilo,- Nejau jums nebuvo pranešta , jog liftas bus tvarkomas?

-Žinoma , kad ne!!!,-surikau.

-Nusiraminkite panele , už trejų valandų pas jus atvažiuos technikai.

-Už kiek?!

-Nieko padėti negaliu. viso gero.

Ragelyje pasigirdo pypsėjimas. Atsisėdau ant lifto grindų. Nepastebėjau , jog sėduos ant garbaniaus kelių. Jis mane apkabino per liemenį ir prisitraukė prie savęs.

-Mus išlaisvins po trijų valandų,-nusiskundžiau.

-Mhm,-sumurmėjo jis.

Padėjau savo galvą ant jo krūtinės. Rankomis apsivijau jį. Harry švelniai glostė mano plaukus. atsidusau.

-Kodėl atsiuntiai Josh pas mane?,-paklausiau.

-Žinau , jog jis tau pasakė priežastį,-tarė jis.

-Kodėl garbaniau?,-paklausiau.

-Tiesiog aš nenoriu , jog kas nors kitas tave liestu , apkabintu ar tau šypsotusi , aš noriu būti vienintelis kuris gali liesti tavo pplaukus , kuriam skirta tavo nuostabi šypsena.

Apgraibomis paliečiau jo skruostą. Prisitraukiau jį prie savę ir įsisiurbiau į jo lūpas. Mano pirštai klajojo po jo garbanas. Jis apkabino mano liemenį. Jo pirštai jį glamonėjo. Šiek tiek patempiau vieną jo garbaną ir Harry išleido dejonę.

-Letty...

Sudejavo ė mano lūpas. Tai mane užvedė. Rankas nuleidau ir jo švarko , pradėjau jį nuiminėti. Nusviedžiau jį į kita lifto pusę. Styles pakišo savo rankas po mokžno maikute. Jo pirštai sustojo prie ginklo esančio už mano džinsų.

-Jis neužtaisytas,-tariau jam į lūpas.

Harry nieko nelaukdamas ištraukė jį ir nustumė kuo toliau nuo mūsų. Nuvilkau jo maikutę. Jo rankos tai pat nemiegojo jis švelniai nuvilko mano maikutę ir lėtai paguldė ant lifto grindų. Išriečiau nugarą kai susidūrė su šaltomis lifto grindimis. Mano krūtinė prigludo prie tvirtos Harry krutinės. Jis ranka perbraukė per mano šono linkį. Jo lūpo nukeliavo iki mano kaklo ir kai jis pradėjo jį čiulpti sudejavau.

-Harry....

-Taip mažute tai aš,-sušnabždėjo jis.

Rankas įvėliau į jo garbanas. Jis keliavo lūpomis per mano kūną. Kai jos sustojo prie mano bambos sudejavau. Apvertei Styles ir apžergusi jį persimečiau plaukus į vieną pusę. Pradėjau bučiuoti jo lūpas tada žandikauliu nukeliavau prie kaklo ir nusprendžiau pažymėti jį. Sukandau jo kaklo odą ir pradėjau "čiulpti" ją. Harry tyliai sudejavo. Jis lėtai atsikratė mano kelnių kol tu tuo metu baiginėjau savo darbą. Dar kart pabučiavusi jo kaklą nuspredžiau atsikratyti jo kelnių. Atsegusi jas numoviau. Styles tuo pasinaudodamas apvertė mus ir vėl užgulė mane. Jis šiurkščiai bučiavo mano kaklą , juo keliaudamas iki krūtinės. Mus apėmusi aistra tiesiog tvyrojo ore. Jo rankos nuėmė mano liemenėlę , tad jis pradėjo bučiuoti mano krutinę. Sudejavau nuo tokio jausmo. Kojomis numoviau jo apatinius. Styles sudejavo kai patempiau jo nuostabias garbanas. Jis greit atsikratė mano apatinių. Supyniau savo kojas jam ant nugaros. jis nedelsdamas įėjo į mane. Liftas prisipildė mūsų dejonių.

WarzoneWhere stories live. Discover now