35-Kız Kardeş♣️

279 15 5
                                    

Bölüm Parçası- Demi Lovato/Give Your Heart a Break

35. Bölüm

"Hadi Eylül çabuk ol!"

"Tamam baba geliyorum!" Hemen telefonumu da cebime atıp aşağıya indim. Bu akşam Yılmaz Amcamlara yani Eneslere gidiyorduk. Aile tanışma yemeği olduğunu söylemişti babam. Duyduğuma göre Enes'in evli ablası vardı ve bu akşam yemekte onlarda olacaktı.

"Ooo babacım abicim çok yakışıklısınız." gülerek ikisinin de yanağına öpücük kondurdum ve abimin koluna girdim.

"Yanımızdaki prensese ayak uydurmalıyız." Hep beraber gülerek abimin arabasına geçtik.

"Babacım tebrik ederim araba seçimin güzelmiş!" diyerek hafifçe tepkimi ortaya koydum. Abimin kaç tane arabası vardı ne gerek vardı ki buna?

"Sağol kızım. Abin hak etti sonuçta." Gülerek başımı salladım ama o arada babamın gizlice abime göz kırptığını fark etmiştim.

"Enesle anlaşabiliyor musunuz?" Gülümseyerek başımı salladım.

"Her zaman olanın aksine nedense ilk seferde ısındım ona. Çok iyi birisi." Gerçekten öyleydi. Nedense ona fazlasıyla ısınmıştım. 

"Evet onunla arkadaşlık yapmana izin veriyorum çünkü gözüm tuttu o çocuğu." Abimin söylediklerinden sonra sıkıntıyla gözümü devirdim. Sanki gözünde radar vardı da insanları tarıyordu!

"Haydi bakalım!" Hep beraber arabadan inip eve doğru yürüdük. Üç katlı, bahçesi olan çok güzel bir evdi. Zili çaldıktan sonra kapı açıldı. Karşımda, Yılmaz Amca'ya benzeyen, kahverengi gözlü ve kahverengi saçlı, yirmilerinin sonunda görünen bir abla açtı. Hemen arkasında sanırım eşi, Enes, Yılmaz Amca ve onun eşi olarak tanımladığım hoş bir bayan vardı.

"Hoş geldiniz!" Ablanın gülerek karşılamasıyla bizde içeriye geçtik. Yolda gelirken aldığımız tatlıyı kibar bir şekilde ablaya uzattım.

"Teşekkürler tatlım ne gerek vardı. Hoş geldiniz." diyerek sıkıca bana sarıldı. İlk baştan itibaren çok sıcak bir elektrik almıştım. Çok cana yakın ve iyiydi.

"Bu arada ben Ezgi ve bu da eşim Selim." Gülümseyerek başımı salladım.

"Memnun oldum. Bende Eylül." Selim Abiyle de selamlaştıktan sonra Yılmaz Amca ve eşiyle selamlaştım.

"Hoş geldin Eylülcüm. Bu da benim eşim Figen."

"Memnun oldum." diyerek kadınla da selamlaştım.

"Bende memnun oldum Eylülcüm. Duyduklarım doğruymuş. Gerçekten çok güzelsin." Gülümseyerek başımı eğdim.

"Hoşg eldin ufaklık."

"Hoşbulduk Enes Amca." diyerek güldüm. Aramızda sadece 2 yaş vardı ama ban ufaklık diyordu. Tamam benden uzun ve iri olabilirdi ama!

"Haydi kapıda daha fazla beklemeyelim yemeğe buyurun!" Hep beraber yemek masasına geçtik.

..

"Hadi kalk ya odama gidelim." Abim yemekten sonra işi olduğu için yanımızdan ayrılmıştı. Bizde hep beraber oturuyorduk ama gerçekten sıkılmıştım. Ve şu anda Enes'in teklifi çok cazip gelmişti. Onu onaylamamla beraber en üst kata çıktık.

"Bu kata sadece bana ait. Böyle olunca yalnız yaşıyor gibi hissediyorum hem." Gülerek bana katını gezdirdi. Yatak ve giyinme odası ve banyo bir taraftaydı. Diğer tarafta ise neredeyse içinde her şeyin olduğu oyun odası vardı.

DÖNÜŞWhere stories live. Discover now