Standing on your own

19 1 1
                                    

waarschijnlijk zullen jullie je niet kunnen herinneren wat er allemaal is gebeurt, hier even een korte samenvatting want zoveel tijd is er niet meer om dit te schrijven. zoals jullie hebben gemerkt zijn jullie staarten verandert. misschien herinneren jullie je nog dat jullie zijn gezien boven het water oppervlak , hiervoor zouden jullie een straf krijgen waardoor het sowieso onmogelijk zou zijn om later de troonopvolger te worden. we moeten nu gaan anders zijn we te laat... ga naar walterstreet 20 daar woont een oude vriendin van je moeder. zorg dat je niet opvalt, zei helpt jullie verder.

veel geluk ,

je vader en moeder

en zo eindig ik de brief. " okay, op naar walterstreet dan maar he" ik wil opstaan maar val gelijk weer neer, okay eerst maar even oefenen met deze dingen. ik hoe me vast aan de grote oude boomstam die naast me op het zand licht en trek me omhoog, ik hoe nog even de stam vast tot dat ik mijn evenwicht heb gevonden en probeer dan langzaam vooruit te komen. ik heb wel eens in films gezien hoe die 'mensen' het doen maar het is toch moeilijker dan ik dacht, ook Yentl heeft het nog niet helemaal onder de knie.

na veel gestuntel is het ons gelukt om een beetje vooruit te komen op die dingen, of hoe mensen ze noemen 'benen'. " okay weet jij toevallig waar walterstreet is ?" vraagt yentl die duidelijk vermoeid is van ons avontuur. " geen idee, maar we hebben nog een klein probleempje, hebben mensen niet altijd van die kleren aan in de films. " oh ja, ik heb al een idee wacht maar"

Real lifeWhere stories live. Discover now