13.

336 32 11
                                    

Díl bych moc chtěla věnovat dvěma holčinám od kterých mě moc potěšily jejich komentáře u minulé kapitoly: NikinkaKuchaov a Teddybear237 
:3 Takže vám moc děkuju a jen díky vám je další kapitola teď a né až někdy za týden

Užijte si část ;))

________________

(O rok později)

Kate: 

Dnes to je přesně rok co jsme s Louim spolu. Na večer mě pozval někam do restaurace a pak pro mě prý má ještě nějaké překvapení. Abych nezapomněla.. nedávno jsem oslavila svoje '18' narozeniny, ve skutečnosti už asi 154, nevím už to ani nepočítám. Bohužel, ale musíme s Liamem Sam a i Louisem zůstat ještě další čtyři hodiny ve škole. Ještě horší je, že máme jedny z nejhorších předmětů vůbec. Fyzika, matematika, chemie a tělocvik. Nesnáším tyhle předměty.

Samozřejmě nám naše fyzikářka nezapomněla dát napsat písemku. Další blbá známka, fakt úžasný!

Matematiku jsem skoro celou prospala a vždy když na mě učitel promluvil tak do mě Lou jemně drkl. Jak jinak jsem stejně nevěděla co děláme.

Chemie! Co k ní dodat.. tam nám učitel ukazoval všelijaké pokusy, které nikdo nevnímal a každý se bavil se svým spolusedícím nebo byl na mobilu. My s Louim se věnovali sobě. Pořád jsme se na sebe culili a občas si vyměnili polibek.

Poslední hodina.. tělocvik. Já necvičila, protože jsem neměla úbor. S Louisem jsme se sešli mimo tělocvičny i přesto, že on normálně cvičil. 

,,Těším se na večer" zašeptala jsem a dál se opírala o zeď, přičemž on se tyčil nade mnou a rukou se taky opíral o zeď vedle mojí hlavy.

,,Já taky, hlavně na to až ti ukážu to překvapení" usmál se

,,Jsem neskutečně zvědavá" očima sjedu na jeho rty, i on si toho všimne a začne se ke mě sklánět. Políbí mě. Svým jazykem si dobije vstup do mých úst a začne svádět souboj s tím mým, který nakonec vyhraje. S polibky se přesune na můj krk a jemně skousnu kůžičku. Potichu vzdychnu a on se usměje, chce pokračovat, ale... 

,,Mládeži nemáte hodinu?!" vykřikne po nás školník.. chápete, školník!

,,Miluju tě, sejdeme se na obědě" ještě ho na rychlo políbím a jdu zpátky do tělocvičny. 

,,Budu hádat.. byla jsi s Louisem" přiběhne ke mě Sam, když vidí, že jsem zpátky. Přikývnu.

,,Jo. A byla bych i nadále, kdyby nás nevyhodil školník" zasmála jsem se 

,,Co prosím?! Školník?" vykulí oči a těžko zadržuje smích 

,,Taky jsem to nepochopila" kývnu jí na souhlas

Tělocvik nakonec uběhne celkem rychle a se Sam konečně jdeme na oběd. Mám strašný hlad, protože jsem od třetí vyučovací hodiny nic nejedla. I s jídlem jsme se posadili k našemu stolu a začali jíst.. Do pár minut k nám přišli Liam a Louis.

,,Tak jak to chutná? Dá se to jíst?" řekne Li když dosedne 

,,Celkem to jde" odpoví mu Sam a dá si do pusy další sousto brambor

,,Před chvílí jsem zase prošel kolem školníka.. hodil po mě takový vražedný pohled" prohodil Louis směrem ke mě a já se zasmála 

,,Ten nás teď bude nesnášet.. a to ani nemá důvod" pořád se směji a nedokážu to pochopit. Louis mi přikývne a dál už v tichosti dojíme. 

(Večer:)

,,Harry tak mi odcházíme! Nevím kdy se vrátíme" zakřičí Loui do obýváku 

,,Jo!" ozve se nazpátek. 

Cesta do restaurace je celkem klidná. Normálně si povídáme, ale když Lou zastaví před dost luxusní restaurací, tak mi spadne brada. Vždyť tady je to strašně drahý! Musel za to utratit spoustu peněz. 

,,Líbí?" všimne si mého výrazu 

,,Děláš si srandu?! Tady je to mega drahý, mě by klidně stačilo něco levnějšího" 

,,Ne ne ne.. pěkně jdeme sem" začne mě vyhánět z auta a jdeme ke vchodu 

,,Dobrý večer, máte rezervaci?" zeptá se nás ten číšník u dveří 

,,Dobrý.. ano. Na jméno Tomlinson" chvíli se kouká do papíru se jmény a pak nás dovede k našemu stolu. Poděkujeme mu a sedneme si. Na stole jsou už položená menu a tak si začneme vybírat. 

,,Máte vybráno?" zeptá se nás jiný číšník. Nadiktujeme mu naší objednávku. Oba jsme si dali lasagne jen s colou. 

,,Louisi je to fakt nádherný, děkuji" chytnu mu ruku kterou má položenou na stole 

,,To je maličkost.. navíc dnešek ještě nekončí" usměje se a pak nám číšník přinese jídlo. Najíme se a když se za jídlo zaplatí.. ruku v ruce vycházíme z restaurace. 

,,Ještě se jdeme přece projít" upozorní mě, když vidí, že jdu směrem k autu. 

Procházíme se, až dojdeme k parku. Parkem chodí tak jeden člověk za patnáct minut. Proč taky by tu mělo v tuhle chvíli být narváno.. Najednou mě přepadne strašná chuť na krev. 

,,V tuhle chvíli se to asi nehodí, ale mám ohromnou chuť na krev" řeknu mu a Loui se jen zasměje

,,Není problém, tamhle jde nějaký chlap. Já ho chytnu a to ho zakousneš, jo?" přikývnu. V ten okamžik se k němu rozběhne a přirazí ho ke stromu. Dojdu za nimi a čim blíže k němu jsem, tím více jeho krev cítím. Oči mám 100% zarudlé a tesáky venku. Všimnu si, že je Louis na tom stejně jak já. Ten muž se celý klepe, bojí se a ví co ho momentálně čeká. 

,,Omlouváme se.." řeknu i s kapičkou ironie a oba se zakousneme. Já zprava a Loui zleva. Chlapíka pak odhodíme do křoví a pokračujeme v naší procházce. Po chvilce se Louis zastaví. 

,,Zavři oči" řekne a já tak udělám. Nějakou dobu čekám než mi povolí oči opět otevřít. 

,,Můžeš" povolí a já oči otevřu. To snad není možný! Myslím, že po tomhle už vážně omdlím, protože to co se mi naskytlo před očima jsem vážně nečekala! 

_________________________________________________

Tak zaprvé se moc chci omluvit, že pomalu měsíc nebyl nový díl.. bylo toho hodně moc, ale jsou prázdniny tak snad se tomu budu moc věnovat častěji :) 

Kousnutí Nesmrtelnosti ✔ | LTWhere stories live. Discover now