11.

381 39 2
                                    

Užijte si další část ;)

_________________________________________

Niall:

,,Jsem fajn kluk Nialle a řekla bych, že pro ní i ten pravý. Předtím chodila s takovým arogantním debilem a proto se třeba bude bát vztahu. Ne tebe, ale toho vztahu" vysvětlila mi

,,Nemusíš se bát. Jestli nám to spolu vyjde.. budu se k ní chovat jako k princezně" přijde ke mě a obejme mě

,,Budu vám to přát ze všech nejvíc Ni. Věřím, že vám to vyjde" koukne se za mě a trochu vyvalí oči a ztuhne podobně jako předtím Sam.

Otočím se a myslím si, že je tam Louis a domýšlí si jak mu tady přebírám holku, ale po mém otočení zjistím, že je tam úplně někdo jiný.

,,Nechám vás tu.." s těmi to slovy Kate odešla z kuchyně a já stál uprostřed kuchyně jak tele a koukal na Sam

,,Myslel jsi to vážně?" promluvila první a já nepatrně přikývl

,,Samozřejmě, že myslel. O takových věcech se nežertuje" posmál jsem se. Pomalým krokem přešla až ke mě, nechala mezi námi asi metrovou mezeru.

Nevěděl jsem co říct.. když jsem si představoval jak jí to řeknu.. rozhodně to nevypadalo takhle. Tam jsem měl řeč připravenou, teď jsem ale úplně mimo.

,,Taky tě mám ráda Nialle"

,,Já tebe asi víc než to" nevím kde se to ve mě vzalo.. prostě mi to najednou vyklouzlo samo. Sam mírně pootevřela pusu, asi nečekala, že řeknu něco takového, no já taky ne. Stále jsem se díval do jejích očí, které zase koukali do těch mých. Tak teď už jsem vůbec nevěděl co dál. Bál jsem se co řekne, ale doufal jsem, že to bude kladné. Sklopil jsem na několik málo vteřin hlavu a pak ji zase zvedl. Stále na mě jen koukala. Pohl jsem se a pohladil ji po tváři, chtěl jsem ji dát čas a tak jsem se rozhodl, že půjdu do k sobě do pokoje. Došel jsem asi krok přes práh kuchyně, když jsem uslyšel její hlas.

,,Nialle?" otočil jsem se a viděl jak jde ke mě. Chtěl jsem něco říct, ale nemohl jsem. Políbila mě. V duchu jsem skákal asi pět metrů vysoko a radoval se.

Její jemné rty se pohybovali proti těm mým. Mohli bych ji takhle líbat celé hodiny, ale museli jsme se od sebe odtrhnout kvůli vzduchu, který nám docházel. Opřela si čelo o moje a dívala se mi do očí. Usmáli jsme se na sebe

Za ostatnímu už jsme nešli, zamířili jsme totiž rovnou ke mě do pokoje kam jsme si společně lehli. Domluvili jsme se, že jim to oznámíme zítra.. nebo spíše naznačíme. I když si myslím, že si to Kate tak trochu domyslí.

,,Dobrou noc Sam" naposledy jsem ji políbil

,,Dobrou Ni" objal jsem ji

Kate:

Byla jsem strašně moc zvědavá jak to ti dva vyřeší a díky tomu jsem byla mimo. Kluci si toho samozřejmě všimli a to hlavně Loui, který na to upozornil.

,,Co se děje?" Zeptal se

,,Ale nic, jen jsem unavená" usmála jsem se. Ve skutečnosti jsem, ale vůbec nebyla a jen jsem chtěla vědět jestli jsou pořád v kuchyni, jestli stále mluví a jsou nebo nejsou spolu. Všechno tohle mi stále běhalo hlavou.

Samozřejmě jsem mohla použít svůj upírský sluch a vše odposlouchat, ale to mi přišlo blbý. Zítra mi to samozřejmě řeknou.. nám všem.

,,Tak si klidně běž lehnout, já za chvíli přijdu" navrhl

,,Za dvacet minut končí ten film. To ještě dokoukám" Usmála jsem se a položila si hlavu na jeho rameno.

,,Já zatím dojdu pro nějaký náhradní peřiny pro Liama" Harry se zvedl a odešel. Zvedla jsem se a šla s ním mu pomoc i když vím, že to unese sám. Spíše jsem mu chtěla říct, že se Sam opravdu na gauč počítat nemusí. Jelikož jsem už v kuchyni žádný rozhovor neslyšela, tak mi bylo jasné kde Sam bude

,,Harry?" Trochu sebou cukl jak se mě lekl.

,,Ano?"

,,Stačí peřiny jen pro Liama. Sam na gauči nebude"

,,A kde? To si jako lehne do vany v koupelně?" Zeptal se pobaveně

,,Ne, je u Nialla" řekla jsem s klidem

,,Proč?" Nechápal a stále se přehraboval v nějaké skříni. Jen jsem pokrčila rameny

,,Nevím, ale vždyť Niall říkal, že ji tam odnášel" zakecala jsem to

,,Pravda, no nic už mám ty peřiny. Tady máš aspoň polštář ať se neřekne, že jsi si šla jen pokecat. Znáš Louise" zasmáli jsme se a vydali se zpět do obýváku.
_________________________________________

Znova se vám omlouvám, že nebyl tak dlouho díl a že je část tak moc krátká. :/

Jsem neskutečně ráda, že jsem ji dnes napsala a po pravdě jsem s touto kapitolou i celkem spokojená :)

Jako vždy vám nebudu slibovat další část nějak brzo, protože sama nevim kdy se k tomu opět dostanu :(

Budu neskutečně ráda za každé vaše vote a komentáře :3

Děkuju mooc všem co mají stálou trpělivost čekat na další díly :3

Jste skvělý a doufám, že se díl líbil a jste z něj stejně nadšení jako já:D
- Páčkoo :**

Kousnutí Nesmrtelnosti ✔ | LTWhere stories live. Discover now