10.

408 40 6
                                    

Věnováno vám všem za trpělivost ;)
_______________________________
Niall:

V kině:

Sam je hrozně roztomilá. Celou cestu až sem jsem si povídal s Louisem, Harrym a Liamem. Ten je taky v pohodě. Za námi šla Kate se Sam a smáli se. Moc se mi líbí její smích.

Holky byly nejdříve proti tomu abychom šli na horor, ale nakonec jsme je přemluvili a jak jsem si plánoval.. sedím vedle Sam. Jsem nadšený jako malá holka. Šli jsme se posadit do sálu a seděli jsme takto.. Harry, Liam, Kate, Louis, Já a Sam.

Film začal. Jak to říct.. Zombie apokalypsa asi vážně nebyl nejlepší nápad, protože ani kluci nevydrželi koukat na všechny scény a holky už vůbec. Já na tom taky nebyl nejlíp, ale jediná kladná věc na tom bylo to, že se Sam ke mě stále tulila. Vždy jsem se musel usmát, když se mi hlavou zabořila do hrudi. Připadal jsem si jako její ochránce. A jen tak mimo situaci.. není upírka takže.. bod pro mě.

*****
Díky bohu už to skončilo. Všichni jsme úplně vystrašení vyšli že sálu a byli rádi, že jsme to přežili.

,,Co teď?" zeptám se

,,Šel bych k nám a pustil nějakou komedii na uklidnění po.. Tomhle" navrhne Louis a všichni přikývneme.

Cestou jsme se stavili ještě pro pizzu a jakmile jsme dorazili ke klukům, pustili jsme si nějakou tu komedii. Nevnímal jsem ani tak ten film, jako smích Sam, který byl pro mě kouzelný. Seděla vedle mě, což jsem bral jako další plusové body, když si to místo tak vydobyla

Flashback:

Seděl jsem v rohu gauče a předstíral, že dělám něco strašně moc důležitého na svém mobilu a nevnímám okolí. Přitom jsem, ale poslouchal Sam a Kate jak se 'nenápadně' dohadují.

,,Já si tam chci sednout" zavrčela Sam a snažila se co nejvíc potichu to šlo

,,A proč?"

,,Prostě chci" opatrně jsem sledoval jak se dohadují

,,Máš k tomu nějaký extra důvod?" Bylo poznat jak ji Kate provokuje, protože zaručeně věděla proč chce sedět tak kde chce.. tedy vedle mě. Jakmile to Kate dořekla, Sam trochu ztuhla a koutkem oka se podívala sem a já dělal jakoby nic

,,Ne.." odpověděla po chvíli klidně a přitom bylo poznat, že lže.

Kate jako správná nejlepší kamarádka dělala, že jí to věří a přitom na ní hodila i takový obličej - Budu dělat, že ti věřím - a odešla do kuchyně za Louisem.

--

Proto teď sedí vedle mě a směje se tím nejroztomilejším smíchem co jsem kdy slyšel. Jednoduše si prostě vyžádala místo kde chtěla sedět a tak tam prostě sedí.

Po nějaké době začala zívat a hlava ji furt padala ke straně. Vždy ji, ale stihla zvednout, aby se nedotkla mého ramene. No.. mě by to bylo jedno a byl bych naopak rád. Takže jsem ji objal okolo ramen, nejdříve se lekla a potom se přece jen uvelebila. Po nějakých minutách se jí zavřeli oči a ona usnula.

Všichni byli tak zabrání do filmu, že si toho ani nevšimli. Proto jsem se zvedl a spící Sam jsem si vzal do náruče a odnesl do, teď už mého, pokoje.

Trochu se zavrtěla, ale spala dál. Dal jsem jí jemný polibek do vlasů a se slovy ,Dobrou noc' jsem se vrátil za ostatními.

,,Kde jsi byl?" Otočil se na mě Harry

,,Sam usnula tak jsem jí odnesl nahoru" jen přikývl a dál se věnoval televizi. Odešel jsem do kuchyně, protože jsem dostal žízeň.

Když jsem si akorát nepouštěl vodu, objevila se zamnou Kate a já se jí lekl

,,Líbíš se jí" bylo první co řekla. Přikývl jsem

,,Ona mě taky" lokl jsem si příjemně studené vody

,,Řekla bych, že máš u ní šanci, ale dej na ní pozor. Nikoho dlouho neměla a tak možná bude trochu.. odtažitá, ale nevím jestli je to to správné slovo, chci tím říct, že bude.."

,,Nejistá? Nervózní? Stydlivá?" Skončím jí do řeči

,,Jo, něco mezi tím vším" přikývne a pousměje se

,,Jsi fajn kluk Nialle a řekla bych, že pro ní i ten pravý. Předtím chodila s takovým arogantním debilem a proto se třeba bude. Ne tebe, ale toho vztahu. Každopádně jestli jí jen maličko ublížíš.. ublížím já tobě." varuje mě

,,Nemusíš se bát. Jestli nám to spolu vyjde.. budu se k ní chovat jako k princezně" přijde ke mě a obejme mě

,,Budu vám to přát ze všech nejvíc Ni. Věřím, že vám to vyjde." koukne se za mě a trochu vyvalí oči 

Otočím se a myslím si, že je tam Louis a domýšlí si jako mu tady přebírám holku, ale po mém otočení zjistím, že je tam úplně někdo jiný.

_____________________________________

Moooooooooooooc se omlouvám za dlouho pauzu, ale je toho moc :( jsem ráda, když stíhám táborníky, kteří budou jako vždy ve středu ;)

KONEČNĚ! Dopsala jsem tuhle kapitolu, která je jen z pohledu Niallera :D

Nevím jak dlouho jsem jí psala, ale vím, že jsem jí rozepsala asi před dvěma týdny a dostala se ke zbytku až teď. :/

Doufám, že se líbí a, že máte stále trpělivost, takže tahle část je věnována vám všem jak už jste četli na začátku.

Opět bohužel nevím kdy bude další část. No.. snad brzy :/ ;)

Je možný, že bude období kdy nebudu stíhat už vůbec a příběh prostě pozastavím. Jelikož už se blíží konec roku a nevím jak u vás, ale my (9.tř) na naší škole máme takovou hroznou kravinu jménem ,Závěrečné práce' a je to úplná debilita, která akorát zabírá čas..

Pozastavení snad hrozit nebude a já se vám pokusím přidat další kapitolu co nejdřív to půjde ;)

Mám vás mooc ráda, ještě jednou se hodně omlouvám.

Děkuju vám za všechna vote,přečtení a komentáře :3

Budu ráda, když vote dáte i teď :D

Tak u dalšího dílů :))

- Páčkoo :*

Kousnutí Nesmrtelnosti ✔ | LTWhere stories live. Discover now