Yeterince sevmiyorsun

487 15 9
                                    

Multimedya da utku bakın :))
Diğer yeni bölüm geç gelecek çünkü okuyucu sayısı düştü üzgünüm :((

Yazardan;
"Ömer yeter artık, dur "
Diye bağırdı fulya .

Ömer onu duyamayacak kadar sinirlenmişti. Fulya'ya kendisinden başka birinin dokunması onu çıldırtmıştı . Utku ise yerde uyuşmuş bir şeklide dayak yiyordu , caddeden gelen korna ve fren sesiyle etrafa baktı fulya bahçede yoktu koşarak kazanın olduğu yere gitti çoğu kişi etrafında toplanmış yerde yatan siyah saçlı kıza yardım etmeye çalışıyorlardı. Yüzünü göremiyordu korkuyla kalabalığın olduğu yere gitti bakmaktan onun olmasından korkuyordu onun yüzünden orda olmasından . Etraftaki sesleri duymuyor hızlı hızlı adım atıyordu tahmin ettiği gibi yerde yatan fulya'ydı!
Gözleri dolmuştu o güçlü adamın, ama damlaları akıtmamakta ısrarcıydı işte şimdi anlamıştı bu kıza değer veriyordu ! Ömer kimseyi sevmezdi kolay kolay .

Küçük fare dayanamayıp gelir merakından diyordu ama gelmemişti onu unutmayı tercih etmişti, güçlü bir kızdı fulya sıradan değildi hayatında hersey normaldi kendisine benzemiyordu hiç değilse bir ailesi vardı kaçmak zorunda değildi.

Utku yerden kalkıp arabasına doğru ilerledi torpido kısmına koyduğu kutunun içinde olan bıçağı eline almıştı, ömer in olduğu yere ilerledi yerde yatanın fulya olduğunu fark etmemişti belki görseydi yapacağı hatayı yapmazdı.

Ömer sanki şok geçiriyordu, utku ömer 'ın arkasına geçti ve elindeki bıçağı acımasızca sapladı. Utku kendine yedirememişti bu durumu çünkü bencil idi . Ömer bencil değildi sadece umursamaz gibi görünüp kendi kabuğunda yaşardı her şeyi belki de yaşadıklarının verdiği bir olgunluk.

Ömer ilk başta acıyı hissetmemişti ama uyuşukluk oluşmuştu. Sadece kafasını çevirip utku ya baktı "senin yüzünden " diye bağırdı utku , etraftaki insanlar şaşkınca izliyordu olanları ambulans ve Polis çağırmıştılar bazıları ise birsey olmamış gibi hayatlarına devam ediyorlardı bazılarımızın canı yanarken bazılarımız gülüyor kimisi ise ağlıyordu. ..

Ömer fulya'nın ayak ucuna diz çökmüş iki gözünden de akan yaşları serbest bırakmıştı birisi acıyı diğeri ise pişmanlığı simgeliyordu.

Ömer fazlasıyla kan kaybediyordu göz kapakları kapanmak için zorluyordu kulaklarını dolduran ambulans sesi ile yere düşmüş ve gözleri kapanarak ona hersey soyutlasmisti.

Utku ise kaldırıma oturmuş izliyordu aklından tek bir düşünce bile geçmiyordu sadece sayıklıyordu
'Senin yüzünden ' diyor diyor ileri geri hareket ediyordu . Yoldan geçen biri yanına giderek elindeki su ile yüzünü yıkayıp kendine gelmesi için çabalıyordu.

Tek bir tane ambulans geldiği için durumu ağır olanı alacaklardı. Diğer ambulans ise kısa bir süre içinde bura da olacağını belirtmişti. Fulya'nın durumu ağır gibi durmuyordu arabanın hızı düşük olduğu için morluk oluşturabilecek kızarıklıklar ve düşmenin verdiği etki ile oluşmuş ezikle vardı . Ömer kan kaybediyordu hemde enfeksiyon riski vardı onun durumu daha ağırdı. Fulya'nın yanına bir tane sağlık görevlisi bırakarak ömeri almışlardı .
Diğer sağlık görevlisi tansiyonu düşük seyreden fulya'nın ayaklarını yükseltmiş vücudunda ki yara durumunu değerlendiriyordu.

Diğer ambulans da gelip fulyayı alıp omeri götürdükleri hastaneye doğru yola koyulmuşlardı.

Polisler ise elinde kanlı bıçak ile oturan utkuyu karakola götürmüştüler.
Hala sayıklıyordu 'senin yüzünden '

FULYA'DAN ;

Gözlerimi baş ağrısını derinlemesine hissederek açtım . Herşeyi bulanık görüyordum gözlerimi bir kaç kez kapatıp açtım beyaz bir odadaydım ve kolumda serum vardı , hastanedeydim sanırsam.
Odada annem babam ve şeyda vardı Uyandığımı fark etmeyerek konuşuyorlardı. Gözlerimi kapatıp onları dinlemeye koyuldum

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 07, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

HABERİN YOKMU O GAY!Where stories live. Discover now