ömer'de ki gizem ?

1.8K 27 1
                                    

Allahım neydi günahım? Beni gay'lerle lez'lerin arasında bıraktın ?
Zilin çalması ile sınıfa çıkıp yerime oturdum. Tabii ki yanımda sezen oturuyor.
"Sezen sana birsey soracağım " dedim .
"Tamam sor " dedi.
"Ömer'in gay olduğuna eminmisin? " dedim . Sezen gülümsedi ve konuşmaya başladı
"Kuzenim olmasına rağmen bilmiyorum. Zaten konuştuğu kişiler kısıtlı ve bu konu hakkında tek bir kelime ettiğini duymadım. Yumrukları dışında ." Dedi gerçekten çok merak ediyorum. İlk günümden başımı belaya sokmak istemem ama ogrenmeliyim yoksa rahatlayamam.
" sezen seninle bi anlaşma yapalım mı "
" ne olduğuna bağlı " Dedi hemen konuşmaya başladım
"Ömer'in gay olup olmadığını kanitlamama yardım et bende senin dediğin bir şeyi yaparım. "
Dedim . Sezen biraz duraksayip düşündü ve bana döndü "anlaştık " Dedi . " o zaman ilk yapacağımız şey gay'leri araştırmak " dedim ve güldüm. " tamam da sessiz ol sakın duymasin ömer ikimizde siker " deid bende dayanamayarak " gay'se seni değilse beni "dedim ve kahkaha attık.
Okul çıkışına kadar herşey manaton geçmişti. Hızlıca eve girdim. " anne ben geldim " diye bağırdım ." Hoşgeldin " Dedi annem .hızlıca ayakkabılarımi çıkartıp odama koştum. Bir çırpıda üstümu değiştirip bilgisiyarimi açtım. Evet arastiralim bakalım. ' gay olduğu nasıl anlaşılır? ' hemen bir siteye girip okumaya başladım.
Bi erkek ;
-fazlaca duygusalsa
-aşırı bakım yapıyorsa
-Madonna yi çok seviyorsa
-olaylara aşırı tepki veriyorsa
-bazı konularda kadınlarla yarış halindeyse
-ferzan ozpetek fimlerinin hepsini biliyorsa
-konuşurken ellerini çok fazla kullanıyorsa
-iç çamaşırları fazla estetikse Gay'dir.
Bunları ona yakın biri bilebilir yani sezen!
Sabah uyanır utanmaz hemen kahvaltımi yaptım ve buldugum gay testini de alıp dışarı çıktım . Şeyda yi da alıp sezen le buluşacagimiz kafeye gittik.
" selam kızlar " diyerek karşıma oturdu sezen. " selam " Dedi şeyda . " hemen başlayalım mi ?" Dedim sabırsızlıkla. " tamam sor hadi " Dedi kağıdı elime alıp " babet çorabı giyiyor mu?" Dedim.
" bilmiyorum, bu ne biçim soru ? Hıc görmedim yani normal siyah falan erkek Çorabı giyiyor."Dedi " tamam pes geçelim . Bacak killarini alıyor mu ?" Diye sordum . Şeyda oradan kahkaha atıyordu. " hayır bildiğin Hüsamettin killi bacak ." Dedi " peki. Erkek babet ı giyiyormu? "" evet" dedi.
Bir kaç soru daha sorduktan sonra Son soruya geçtik " sıcarken zevk alıyor mu?" Dedim şeyda ağzında kileri yere püskürttu sezen ise gözlerini kocaman açmış gülme mek için kendini zor tutuyordu sonunda dayanamayarak kahkaha attık. " ömer bu yaptığımızı duyarsa öldürür bizi. " " peki sonuç ne çıktı ?" Diye sordu şeyda. "Yani gay gibi görünmüyor. " dedim ve lafım a devam ettim "diğer bir sitede söyle yazıyordu ' yakışıklı bir erkek , özgüveni fazlaca yerindeyse kızlara sümügunu bile atmaz tavırlar icerisindeyse GAY ! 'yazıyordu ." Dedim " doğru söylüyor kızlara bakmıyor bile " şeyda oradan atılarak " ama gay olması için kız arkadaşının fazla olması gerekmez mi ? " ddi " etrafında dişi sinek bile uçurmuyor "Dedi sezen. Ömer de çok gizemli birsey var travesti mi yoksa?

HABERİN YOKMU O GAY!Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon