SEVİYORUM

624 19 5
                                    

'' ilk önce özür dilerim çünkü ; aslında hala sen benim arkadaşımsın. Ömer'i kızdırmak için söylemiştim ama onu umurunda olmadığını anladım. Tekrar söylemek istiyorum sen benim arkadaşımsın , daha fazlası olmaz. Aslında Ömer'in gay olduğunu söylediğimde olmadığını biliyordum ve kimsenin böyle bir şeyden haberi de yok Arya hariç. Meraklı bir kız olduğunu biliyordum ve bunun için söyledim yani Ömer'i belki..... her neyse kızlarla konuşmasını sağlamak istemiştim sırf onu düşündüğüm için dikkatini çekeceğini umuyordum . '' dedi ve duraksadı. sessizce oturuyorduk hala aklım Ömer deydi. Sezen neden böyle bir şey yaptığını anlamış değilim çok canım sıkılmıştı beni kurban olarak önüne atıyor ve ben üzülüyorum kullanılmıştım canım acıyordu.

'' Ömer'i yalnız bırakma Fulya onun birisine ihtiyacı var en önemlisiyse de güvene ... Eğer onun yanında olacaksan her türlü yardım ederim. '' dedi ve yanımdan kalkıp gitti. sessizce '' söz veriyorum yanında olacağım.'' dedim. ona yardım etmek istiyordu neden kendisinin değilde benim onun yanında olmamı istiyordu? kızlardan neden uzak duruyordu ? pek de uzak duruyor sayılmaz Melis vardı belki başka birileri daha ...



Bugünkü olanlar yeterince fazlaydı. Sezen'e o kadar şaşırdım ki , hiç beklemiyordum. Meraklı olduğumu bende biliyordum çok fazlada meraklı değildim tabii ki. Ama bu yönde kullanılacağım aklıma gelmezdi.

Çok sevgilim olmamıştı bir elimin parmak sayısını geçmeyecek kadar az. en uzun 8 ay çıkmıştım ve çok seviyordum. Tüm hatalarını görmezden gelip gözüm kapalı severek acı çekmiştim beni aldattığını duyunca tabi ilk değildi ama ilişkimize son noktayı koymuşum takmışmıydı beni bilmiyorum veya acı çekmişmiydi benim gibi hayır .








Ömer'in beni basit bir kızmışım gibi davranması Utku'yu hatırlatmıştı ve bu davranışı rencide ediciydi. Beni o sürtüklerle aynı yere koyması kendimi iğrenç hissetmeme neden olmuştu. ''Aynen '' demişti ya bir daha aynen dememeye yemin ettim o an . her ne kadar kızlarla (!) konuşmuyor takılmıyor olsa bile Melis'i öpmüştü yani kızdı o da değil mi? Kendimi böylesine kötü hissettiren adamdan hesap sormalıydım belki onun da canı yanar beni anlardı . Bu umursamaz tavırlarını bana karşı kullanmamalıydı herkese farklı olduğumu göstermeliydim. Oturduğum yerden kalkıp sınıfa doğru gittim kapıyı tık tıklayıp kapıyı açtım ve sınıfa bir göz attım Ömer sınıftaydı '' hocam müdür Ömer'i çağırıyor.'' dedim hoca bana inanmıştı. Dışarı çıkıp yürümeye başladı Ömer müdürün odasına doğru '' Oraya değil , spor salonuna '' dedim . arkasını dönüp bana baktı ''ne işler karıştırıyorsun ?'' diye sinirle konuştu. ''hadi, gel benimle mızmızlanma !'' . Spor salonuna indik Allahtan boştu . kapıyı kapatıp Ömer'e döndüm sandalyeye oturmuştu. ''konuş'' dedi .yanına doğru ilerleyip kucağına oturdum her ne kadar kötü hissettiğimi bilsem bile... şaşkınlıkla ne yapacağımı izliyordu , ellerimi boynuna koyup dudaklarına doğru yöneldim ''dudaklarının tadı harika''dedim bunu söylerken çok utanıyordum ama yapmalıydım . dudaklarını yumuşak hareketlerle öpmeye başladım karşılık veriyordu. ellerini belime koyup yavaş yavaş okşuyordu . ''ben senin neyinim '' dedim yüzüme uzunca boş boş baktı ''cevabımı daha önce vermiştim '' dedi ''son bir soru daha'' ''sor'' dedi '' bana güvenmek istediğini söyledin sonra gidip melisi öptün ve aranızda bir şey olmadığını söyledin '' ''yani ??'' ''ben senin hiçbir şeyinsem ne istediğini söyle ve bitsin bu saçmalıklar . kendimi kötü hissediyorum kullanmanıza izin vermiş oldum nefret ediyorum '' dedim ağlayarak burnumu çekip kucağından kalktım ve devam ettim ''söylesene ne istiyorsun?'' gözlerinin içine baktım ''aklındaki o saçma düşünceleri sil ! salaksın diye boşa demiyorum ''dedi ayh çok rahatladım(!) ''okula geleli daha iki hafta oldu ve şu yaşadıklarıma bak'' ''boş konuşuyorsun''dedi çileden çıkmak üzreyim ''boş konuşuyorsam benimle konuşma o zaman dinleme beni '' diye bağırdım tüm sesim salonda yankılanmıştı ''bu sözünü hatırlatacağım''deyip kapıyı çarpıp çıktı . onu sevmiyordum nefret ediyordum hatta gene ne istediğini söylemeden gitmişti . ona bağlanmıştım saçma gelebilir ama her yerde onu arıyor olmuştum tüm duygularımın önüne geçmişti.









Bugün evde kimsenin olmaması çok iyi olmuştu. Annem ve babam evlilik yıl dönümleri için tatile çıkmışlardı. eve girip ortalığı topladıktan sonra makarna yaptım . telefonumu elime alıp son arama ve mesajlara baktım 9 kez sezen aramıştı geri dönüş yaptım ''sonunda araya bildin öldüm meraktan kızım ''


''bir şey mi oldu sezen ?'' dedim. ''hayır olmadı da sana olmuş sesinden belli. gelmemi ister misin ? '' diye sordu aslında kimseyle görüşmek konuşmak istemiyordum ama kıramadım ve kabul ettim.


kapının çalmasıyla ayaklarımı yere süre süre aynanın önüne geçtim pandalı pijamalarım ve dağınık saçlarımla mütüştüm. ağlamaktan gözlerim şişmişti aman tanrım !! tekrar zil çalınca kapıyı açtım siyah gömlek ve siyah pantolonla gelmişti karizma çizilmesin diye tabi, bi de bana bak . ''hoş geldin '' dedim zoraki gülümsememle. ''hoş buldum ruhsuz'' dedi o da bir meraklı bir ruhsuz ohh dalga geçer gibi laf sokun anca ... tamam çok alınganım . içeriye geçip oturduk ne o konuştu ne de ben dayanamayarak '' sezen , Ömer hep böyle hayalet gibi mi '' diye sordum '' bende ne zaman soracak diyordum . yani genelde öyle ama her şeyi için de yaşar ne hissettiğini düşündüğünü anlayamazsın .'' yani kapalı bir kutu gibiydi içi ya siyah yada beyaz ortası yoktu olmamalıydı da .



''peki , sen hiç aşık oldun mu ?'' diye sordum şaşırmıştı toparlanıp cevap verdi ''bilmiyorum bu yaşadıklarım aşk mı başka bir şey mi daha önce tatmadığım duyguyu adlandırmam kolay değil.'' dedi haklıydı da adlandırılamazdı kolay kolay sevdiği kişi kimdi acaba ? ''anladım onu görünce ne hissediyorsun ?'' diye sordum. '' yani aslında onu her gördüğümde gidip sarılmamak için kendimi zor tutuyorum bana dokunması heyecanlandırıyor konuşması bile farklı '' dedi ne kadarda şanslı bir kızdı diye düşündüm ''kim bu kız merak ettim .'' dedim son kelimelere vurgu yaparak . yanakları kızarmıştı ve çok tatlıydı '' aslında tanıyorsun '' dedi ''heyecanlandırma da söyle hadi '' ''şeyda'' dedi ''ohaaaa hadi canım '' hiç beklemiyordum bizim kıza bak sen tavlamış oğlanı hemen. ''seviyorum işte'' dedi . ''ne zaman söyleyeceksin? '' ''aslında şimdi senden yardım istemek için gelmiştim. '' dedi ''ne yapmamı istiyorsun bay aşık ''dedim gülerek ilk defa gülmüştüm o da şimdi ''sen arayıp buraya gelmesini sağlayacaksın bende yemek hazırlayacağım ve söyleyeceğim '' dedi ''tamam oldu bu iş !''









veeee bölüm burada biter beğenirsiniz umarım :*


HABERİN YOKMU O GAY!Where stories live. Discover now