Prolog

209 10 0
                                    

Kendall Smith.

Mainile imi transpira in timp ce maresc pasul pe asfaltul ud. Pasii ce mă urmaresc se aud din ce in ce mai intensificat, facandu-mi inima sa bata si mai tare. Mersul devine alergat in timp ce caut cu privirea un loc mai populat sau cel putin unde m-as putea ascunde. Ochii mei se maresc la propriu atunci cand in fata mea vad un zid si realizez ca tocmai am ajuns intr-o fundatura. Imi intorc rapid corpul pentru a-l vedea pe barbat cum se apropie cu pasii grabiti spre mine. Mana lui o cuprinde pe a mea si mă smuceste cu putere, urmand ca cealalta sa-mi astupe gura in momentul in care un tipat imi scapa. Mă trage cu putere pana cand ajunge in dreapta unui Range Rover. Deschide usa pasagerului rapid si mă urc, apoi urca si el. Se asigura ca toate usile sunt blocate urmand ca mai apoi sa-si scoata din pachet o tigara.

"Te rog, lasa-ma!"

Vocea mea ii atrage atentia, urmand ca mai apoi sa-si dea gluga hanoracului jos. Ochii mei se maresc la propriu atunci cand vad in fata mea un barbat frumos, cu ochii albastri si barba putin crescuta, parul ciufulit stand frumos asezat in capul lui.

"Vom merge la mine acasa si te voi fute pana cand nu vei mai avea aer!"

Mana lui se aseaza pe coapsa mea iar buzele lui imi musca lobul urechii. Incep sa plang cu putere gandindu-ma ca nu mai am nicio sansa de scapare. Se retrage rapid si porneste masina, iesind in bulevard. Calca acceleratia cu putere, pana cand ajungem in fata unei case marii. Ranjeste si coboara din masina apoi alearga pana la usa mea. Continui sa plang in timp ce el mă smuceste cu putere din masina. Mă trage de mana pana in casa frumos aranjata.

"Te rog, doar lasa-ma!"

Suspin dar el continua sa mă tarasca pana sus. Intram intr-un dormitor iar el mă impinge pe pat. Isi dezbraca hanoracul si tricoul apoi se aseaza intr-un genunchi pe pat.

"Nu! Te rog. Ce ti-am facut?!"

"Taci!"

El tipa in timp ce imi trage peste cap ploverul si tricoul, lasand la iveala sutineul meu din dantela. Isi da jos blugii, ramand doar in boxerii Calvin Klein. Incep sa plang cu putere atunci cand isi duce mana la nasturele blugilor mei si il deschide. Trage de ei in jos, lasandu-ma doar in lenjerie intima. Plang cu putere in timp ce incerc sa ma acopar dar el se napusteste asupra mea. Isi plimba mana pe coapsa mea in timp ce buzele lui imi saruta maxilarul.

"Louis!"

Vocea unui barbat se face auzita de jos iar barbatul de pe mine intepeneste.

"Ajutor!"

Pasii se aud grabitii in spre camera noastra dupa ce strig. Usa se deschide si apare un barbat inalt, cu ochii albastri si un par blond.

"Louis, ce dracu!"

El tipa si il ea pe barbat de pe mine.

"Esti drogat. Nu poti dracului sa violezi o fata!"

Pumnul lui face contact cu fata lui Louis iar acesta cade jos.

Our Moment (Volumul I) | Louis TomlinsonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum