Bölüm 4

225 14 8
                                    

( Fotoğraf Lee Jong Suk )






Jong suk olan şeylerden sonra nasıl hissetmesi gerektiğini bilmiyordu.Ablası Jae rim'den ayrılmış ve üzgündü.Annesi Hae jin'i aşağılamış ve kırmıştı.Ona karşı borçlu hissediyordu.Bir diğer yandan babası Hae jin'i çok sevmiş ve ona damadım demişti gittikten sonra.Bu yüzden anne ve babası da tartışmıştı.Ne yapması gerektiğini bilmiyordu.Ama bir şey yapması gerekiyordu.İlk aklına gelen Hae jin'den özür dilemek oldu ve önceden gittiği eve tekrar gitti.Kapının önünde durdu.Zile basmadan önce Hae jin dışında evde kimsenin olmamasını diledi ve zile bastı.Kapıyı açan Woo bin'di.Woo bin kapıdan biraz uzaklaştı ve onu içeri davet etti.Salona geçtiler ve kimse yoktu.Jong suk etrafına bakınırken Woo bin ona oturması için işaret yaptı ve oturdular.




Jong suk - Hae jin yok mu?


Woo bin - Uyuyor.


Jong suk - Bu saatte?


Woo bin - Bende ona şaşırdım.Bu saatte uyuduğuna göre morali bozuk olmalı.Ayrıca dün sana geldiğini duydum.Anlat bakalım, neler oldu?




Jong suk olanları kısa bir şekilde anlattı.Woo bin ise önceki olaylara göre daha anlayışlı demeyelim de daha sakin görünüyordu.





Woo bin - Öğretmenliği bu kadar sevdiğini bilmiyordum.Evet çok zeki olduğunu biliyordum ama çocukken hep öğretmen olmak istediğini söylerdi.Çocuk olduğundan ciddiye almazdık.



Dedi bir gülümsemeyle.Jong suk ilk defa Woo bin'i gülümserken görünce şaşırdı.Gülümseyince iyi bir insana benziyor diye düşündü ama sonra böyle düşünmesine şaşırdı.Konu zaten Hae jin'le alakalı olmasına rağmen konuyu değiştirmesi gerektiğini hissetti.





Jong suk - Shin hye ne yapıyor?


Woo bin - Onu merak mı ettin?


Jong suk - Hey, ben kötü biri değilim.


Woo bin - Hadi ya, hiç öyle görünmüyordun?



Dedi gülümseyerek.Jong suk artık bu adamın gülümsemesinden rahatsız oluyordu.





Woo bin - Madem iyi birisin kanıtla.Yarın Hae jin'in doğum günü.Sende arkadaşın da gelin kutlamaya.Bizden başka arkadaşı olmadığından pek kimseyi çağırmayız, anne babası da öldü.Kalabalık olmazsak kendini yalnız hisseder.Shin hye'yi de çağır.Sen çağırırsan gelir.

Hazır mısın!Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ